*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*
Raspunsuri - Pagina 16
elilov3 spune:
fetele multu 

monicus privit printesa umblaoare 
..da asa este sta el cumintel la inceput intrucat noi nu l-am lasat niciodata singur ne e teama rau sa nu se loveasca 
vazut si pozele cu ancu si cu laura daca nu gresesc...nu-i asa ca e fain cand ne cunoastem face to face? 

ginye
ma inchin cu admiratie in fata nobletei sufletului tau
..a si inca ceva nu imi vin a cred ca in week-end taiati puful ![]()
amalia va pupam imi e dor sa ne povestesti viata in familie cu luca si dav ![]()

cherie sa iti fie de bine reveneala pe la noi 
iza sa treaca la puiul mic raceala 
![]()

plec la nani cica tin si eu regim ..cica sa mai dau din kg jos..hehe leg si burtoasa sunt curioasa ce are schimbare produc 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
lorellay spune:
neatza feteleor...
noi raportam somn de la 20 la 8..amandoi copiii..ca noi de pe la 23..nu stiu cum puteti sta asa de tarziu pe net..ca mie mi se inchid ochii de pe la 22.
cum sa-i fac niste carne de curcan tocata?inafara de perisoare..alta reteta...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
bertha spune:
Buna dimineata!
Vazut Ana si Dimitrie, wow, sunt deja atleti.
Laura si Anca, nu va mai "certati" ca suntetri frumose-soc amandoua!
Ce ma bucur ca v-ati intalnit!
Asta imi aminteste ca n-am mai facut si noi o intalnire de multisor. Si daca n-o facem acum, la primavara ne mai vedem.
Nu ma pot ocupa de organizare pt ca nu vreau sa promit si sa va las balta, sunt ocupata sapt viitoare cu dusul-adusul baiatului de la gradi si mai am si alte "indatoriri". Se ofera cineva? (are 2 educatoare, care au ture saptamalae alternative, una vine la 7 si in sapt resp il duce tati, una vine la 8 si atunci il duc eu, ca e prea tarziu pt tati. De luat il iau numai eu.).
Malinas, am tot zis ca mai scriu de masina de paine, dar am omis. Am facut paine cu apa minerala, a crescut minunat. Multumesc pt pont!
Fac alternativ pane alba, neagra, de tara, Darius e copil de economisti si tine strans socoteala "mamai, data viitoare sa faci de tara". Cu nuci n-am incercat pt ca Ioana n-are voie si ea e client important.
Trebuie sa fac cu masline si cartofi, of, ma laud de mult, dar uite ca nu reusesc sa ma tin de cuvant.
Stai linistita, nici mie testul ala nu nu mi-a iesit spectaculos,a dica era la toata conform varstei de 11 luni, numai la autoservire era de un an jumate.
Nu m-as fi ingrijorat nici daca era mai jos, la varsta asta totul e relativ, in 2 zile pot invata o multime de lucruri, ca apoi sa stagneze. Noi suntem intr-o perioada de mica stagnare, repetam ce stim deja.
Si e o alintata mica, se uita in ochii mei si apoi pune caputul pe umarul meu, ooooo, ma topesc imediat.
Babtzapi, nu-ti face probleme in legatura cu medicul.
N-avem nimic cu dna, Doamne fereste, insa speram cumva sa aflam ceva noutati legate de alimentatie, dieta etc...dar cred ca eram noi prea informati
, chiar si-a dat seama din intrebarile pe care i le-am pus ca am studiat amanuntit subiectul.
Eu iti multumesc inca o data pt ajutor!
Cum se mai simte pretendentul nostru?
Ginye si celelalte fete care mai taie mot in curand, nu vreti sa ne imprumutati noua motul o perioada?
Promitem sa-l inapoiem cand ne mai creste si noua pleata.
Hai, ma, sa cumpar si eu 2-3 clamute.
Petrecere frumoasa, Florentina!
Eu am fost ieri in vizita la serv, evident impreuna cu frumusetile rare, si am facut furori.
Darius a fost destul de cuminte, iar Ioana a zambit frumos tuturor, in special baietilor,
le-a aratat dintii, insa a stat numai la mami in brate. Darius a plecat de acolo cu o stampila de-aia cu care se pune data si a aplicat-o delicat pe strampii si pe bluza Ioanei, "ca sa tinem minte data cand am primit stampila".
Io ma duc sa-mi calc rochia inca de astazi, maine avem mare petrecere mare pt Remusel!

Doamne, ce copii mari avem!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
loryd spune:
Buna dimineata mamici si cozonacei.
Iar suntem putin in urma cu cititul dar recuperam. Am apucat sa citesc cate ceva dar nu tot.
Am vazut filmulete cu Ana de monicus, foarte frumoasa si cum merge ea singurica si incearca sa-si tina echilibrul Bravo.
Alra, intrebai de forma capului. Si Lory e la fel, adica la spate a fost mai deformat insa cam de 2 luni s-a mai asezat. O explicatie clara n-am primit nici eu de la pediatra. A zis ca in timp se aseaza si ca oricum creste parul si nu o sa se vada. Eu am fost ffff stresata pe tema asta, sa nu ramana copilul cu capul stramb si sa ma bombane cand o fi mare ca nu am avut grija sa fie rotund
. Acum s-a mai asezat dar tot se mai vede putin deformat. Si cata grija aveam cand era mica s-o intorc pe toate partile sa nu doarma mai mult pe o singura parte. eeeeeeeeeeee. Ne facem noi mari.
Am mai vazut poze si filmulet cu frumosul Dimitrie de Elilov3. Sa va traiasca voinicelul.
Sa zic si de Lory: merge din ce in ce mai bine de o manuta. Poate fimeaza tati azi sa punem si noi filmulet. Sta pret de cateva secunde in picioare nesustinuta si exact in ziua in care a facut 11 luni a facut 3 pasi singura ca sa ajunga la mine sa ia aparatul foto.
. Fericire maxima. Eram singura cu ea si deodata o vad ca vine spre mine.
M-a luat total prin surprindere. Eram uimita si totodata enorm de mandra de ea.
Mai citesc din urma si revin
Dana , mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/photo/2700754960105215654zlkTpL
oceanborn spune:
Neata!
L-am vazut si eu pe Dimitrie in actiune
.
ochios mic si frumos!
Loryd felicitari pentru primii pasi. nu mai dureaza mult si merge.
Cum zicea si Bertha, in 2 3 zile fac o multime de lucruri noi.
DAaa, maine e zi mare, incep sarbatorile, daca Bertha isi calca rochia de azi eu ma apuc de prajituri
. Fetelor care va pricepeti, deschideti un capitol nou aniversar pt maine, sa-l sarbatorim cum se cuvine pe primul nostru cozonacel drag, Remus?
o zi frumoasa!
mami de Thomas
ginye55 spune:
Eli 
Alra Cami multumesc! 
Bertha mot nu avem nici pt noi! 

De maine sa inceapa distractia!!!!!!!!!!!!!

ginye mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
spiridusul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Steliana cand poti, cand te lasa picii, baga si tu niste poze. ![]() |
NA, ca si io am avut vizitatori, dar nu am reusit sa ma laud pana acum.
edy in vizita
scuzati dezastrul din jur, dar la mine trec turcii in fiecare dimineata
futuremother spune:
bravoooo, ce baiat mare si frumos are mama 

| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 Ziua buna fetele top new entry http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=48 si film http://www.youtube.com/watch?v=ss0VDDguHhY ************************************* "Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit |
mama de Raisa Maria si Rares Florin
anca_27 spune:
Speedy, dar ce vizitatori de seama ati avut!
Mi se pare mie sau mamele de cozonacei sunt tot mai frumoase si implinite pe masura ce cozonacii cresc?
Pfaaaaai, incep mergaciosii sa rupa randurile, Loryd, te-auzim azi-maine ca a luat-o la pas.
Ramo, ati fost la medic cu pata rosie?
Yupiiiiiieeee, sa inceapa petrecereaaaaaaa 
, neaparat capitol aniversar!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
Ramo2007 spune:
Buna,
Am fost aseara la dr. si sunt 3 variante:ori a dormit pe ceva care a facut presiune acolo, ori eczema, ori zona zoster.Mi-a spus sa-i fac conturul cu pixul si sa vad cum evolueaza...daca creste sa mergem la drmatolog.Aseara, dupa baite era rosie rau, am facut conturul si acum vad ca e mai pala...deci e de bine.Mai stau pana luni si daca tot mai e acolo mergem la dermatolog.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080