*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*
Raspunsuri - Pagina 15
alra spune:
hello.
am citit din urma numai pe furate. mi-a atras atentia mesajul lui ginye - super, felicitari! a fost un an greu si a trecut. acum ai un copil ca toti ceilalti fara stresuri majore in fata.
am facut si eu testul pus de anes lui nicole si mi-a iesit ca are IQ vreo 68 parca
mi se pare dificil testul, in sensul ca nu stiu sa interpretez si sa raspund la intrebari. oricum nicole mare branza nu face (motoric) si nici laura nu a facut la varsta ei.
apropo de dezvoltare voiam sa va intreb o chestie: mai are vreunul capul stramb? oasele capului. nicole a avut acum cateva luni partea din spate asimetrica rau, ziceai ca a fost culcata numai pe o parte cand era bebe mic. pediatra cica asa e natura ca ii creste parul bla bla, nu prea incurajator. era stramb de tot, pe bune. acuma spatele pare sa se mai fi indreptat insa are o iesitura undeva sus. eu cred ca e din cauza ca are fontanela mica si nu se aseaza oasele cum trebui cand cresc, sau cresc treptat si asimetric. oricum daca spatele s-a rotunjit inseamna ca in timp se duc asimetriile, da' ziceam sa va intreb si pe voi ![]()
aaa, in rest cu raceala e ok, niste tuse productiva ceea ce e bine, continuam cu picaturile in nas si urechi inca vreo 2 zile.
Amalia spune:
Anca, Laura ce intalnire frumoasa ati avut!
Sunteti niste dragute amandoua, iar Sara nu mai zic, o dulceata mica si frumoasa foc!

poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
malinas spune:
cameliam, nu ma stresez de loc cu testul, ziceam si eu ca tot omul, unii s-au laudat, eu n-am cu ce.DAAAAAAAARRR, ca sa fim bine intelesi, IO am oricum cel mai grozav si mai dulce copil.
anca, la multe lunite lui zibe.Frumoase fete am vazut la intalnirea ta cu lauramiron.
monicus, felicitari pt Ana umblareata.
Azi am pregatit o prajitura pt cele 11 luni pe care David le face sambata, dar noi incepem sa-l sarbatorim de maine, ca maine pot venii nasii.Am facut o prajitura din care, de data asta, sa-i dau si lui. Este drept ca are si albus, dar 2 inghitituri nu o fi foc acum. Sper sa nu-mi para rau mai tarziu.Bine, asta daca o sa fie ceva de capul prajiturii, fiindca am luat reteta de pe internet, dar crema mea de branza a fost cam moale, asa ca am mai pus niste gris, iar zahar am pus mult mai putin decat era in reteta, si am mai adaugat si niste felii de mere.Deci...am facut practic alta prajitura, daca o fi buna va dau reteta, daca nu...ma fac ca nu stiu despre ce e vorba.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
monicus spune:
Bravos.... cozanacelule... tine-o tot asa..
| Citat: |
| citat din mesajul lui elilov3 Ziua buna fetele top new entry http://community.webshots.com/album/569426450mGhmkN?start=48 si film http://www.youtube.com/watch?v=ss0VDDguHhY ************************************* "Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Pasim asa
Cu si mai multa incredere
Si asa incepem noi sa mergem la plimbare prin casa
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos pentru cuvinte...
Petrecere frumaosa cozanacelului.. pentru sambata. La cat mai multe lunitze fff frumaose.
| citat din mesajul lui malinas monicus, felicitari pt Ana umblareata. |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Multumim frumos...
Am vazut poze ff frumoase..
Super intalnire
| citat din mesajul lui anca_27 Acu rosesc eu Si z nu sta la oricine in brate, deci...Poze de azi. ![]() Iza, si mie mi-ar place sa ne cunoastem, daca mi-as permite as merge la fiecare in vizita Eli, Monicus, sa va traiasca mergaciosii, tare dulci sunt! ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) ============ Poarta-ma, mami! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Ai perfecta dreptate cu testul...
Multumim frumos draga mamica..
| citat din mesajul lui cameliam La multe lunite sarbatoritilor zilei! Anca, Laura - sa va fie de bine intalneala! Foarte faine pozele, 3 frumoase in ele! Malinas lasa-l incolo de test, io zic ca e prea devreme de stabilit IQ-ul unui om la nici un an. Iar in ceea ce priveste dezvoltarea psihomotorie, fiecare bebe are ritmul lui, asa cum zicea Amalia, daca se concentreaza pe motricitate nu progreseaza asa mult cognitiv si invers. Io nu fac testu', autism n-are la cum interactioneaza cu noi si de IQ nu vad de ce sa-mi fac griji ca nu pare sa n-o duca capu'. Si oricum, io nu vreau copil "destept", daca ma intelegi ce vreau sa zic. Adica copil din ala care le stie pe toate, la 2 ani invata sa citeasca etc. Vreau copil normal si fericit. babyzapi bine ati revenit pe plaiurile mioritice, sanatate lui Raphael. monicus felicitari pentru Ana plimbareata! Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008) |
pozele mele
Povestea nasterii
Amalia spune:
Eli scump rau puiul si vesel tare!
Sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Si z nu sta la oricine in brate, deci...