*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*
Raspunsuri - Pagina 17
lorellay spune:
of Ramo cred ca esti tare nacajita..
Ginye...sa aveti petrecere frumoasa...mama ce a mai trecut timpul..parca ieri povesteam la odisee...
spiridusule vazut poze...ochi frumosi foc!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
loryd spune:
poze mai recente cu Lory http://community.webshots.com/album/575029886VAvUMX
anca27, oceanborn
, 
Ramo2007 tinem pumnii sa nu fie ceva rau si sa treaca repede.
Oceanborn ma inscriu si eu la facut prajituri si facut galerie sarbatoritilor. Abia astept.Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape 1 an.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
bertha spune:
Spiridus, cum e cu 3 baieti in casa?
Ce dragalasi sunt toti! Florentina, arati f bine!
Steliana, nu mai zic ca esti slabuta, ca te superi pe mine.![]()
Oceanborn, vezi sa nu arzi prajiturile! Si de ce taci cand cersesc si eu moate?!
Eu am innebunit cu telefonul. Zilnic vorbesc la telefon in disperare. Sun pe toata lumea si vorbesc vrute si nevrute, au chef de mine sau nu, eu sun.
Am noroc cu 2 colege aflate tot in CIC, ne sunam reciproc si palavragim la greu. Ciudat, mi-a trecut nevoia de socializare in parc, simt nevoia sa vorbesc cu pers cunoscute. Si sa ma intalnesc cu prieteni, colege...care evident n-au timp, ca-s la serv.![]()
Propun ca in perioada aniversarilor, mamicile sarbatoritilor din ziua resp sa copieze linkul unde au scris povestea nasterii. Cine a scris-o, cine nu, s-o scrie acum.
Astfel, putem retrai zilnic acele clipe minunate!![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
elilov3 spune:
neata fete
multu fete 

ramo eu zic ca nu are cum sa fie zona zoster...zau asa e prea mica...daca e mai pala inseamna cae spre vindecare pupam fetita sa treaca crocobaurul 

am vazut pozele cu ginye si spiridusul cu baietii in actiune go go go 

baaaii sa inceaa party ca nu se mai poate ![]()

...go....go...go 
edit
vazut si poze cu printesa de loryd
un deliciu 
bertha zici cu socializatul....mai nene eu zici ca am fost crescuta in pestera..stau 2-3 min de vb dupa care doresc sa raman singura...frate si ionu ma intreaba ce am...nush zau de nu 
![]()
cred ca ma simt rau in pielea mea cu kg de asta zic eu nitel frustrata poate/ 
vb zile trecute de friguroase..ei bine si eu ma inscriu cu mare drag in club...noi ave 3 termometre la dimi in camera unul de la termostatul centralei si celelelte cu alcool.....cel de la centrala arata 21 si celelelate 22 de grade C cand imi este prea frig mai dau pe 22 de grade C insa decat 10-15 min...mama lui de parter 
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
bertha spune:
Aloooooooooo, usor, ce-i dezmatul asta, nu va imbatati din ajun, putina decenta, doamnleor!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
elilov3 spune:
bertha
..sa ne impartasim nitel ![]()
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
oceanborn spune:
Ramo sper sa treaca pata cat mai repede!pupam frumoasa Sara
Bertha cate fire de matase vrei? scot lupa si rezolvam![]()
![]()
! (la botez cand am vazut ca scoate popa foarfeca m-au apucat caldurile..si putinul ce-l avea in varful capului i l-a taiat...cu greu, dar l-a taiat..)![]()
Frumoase poze cu cei 2 spiridusi si Stefanut (Sau Edi, voi cum il strigati?)
chiar ma gandeam zilele astea c-ar fi cazul sa scriu si eu povestea nasterii.. trebuie sa-mi fac timp... vin petrecerile, vedeti voi ce-o sa ne mai uitam in ceata la ecran citind si amintindu-ne
cu nostalgie...
mami de Thomas
futuremother spune:
pentru fetele din ploiesti sau cele interesate duminica dr Culcer tine un curs despre viroze si alte probleme respiratorii la teatrul Ciufulici din Ploiesti
mama de Raisa Maria si Rares Florin
bebecris spune:
neata...
gata!!!!!! avem copii mari....
DE MAINE O TINEM INTR-O BETIE....
david si damian de leeloo merg la prima lor aniversare....la baietelul unei prietene care face 2 ani.....
sa te tii!!!!
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
futuremother spune:
acesta este titlul cursului Bolile respiratorii ale copiilor, prevenire, complicatii, tratament"
se va tine si in bucuresti pe 29 nov la Palatul Copiilor
mama de Raisa Maria si Rares Florin