*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Plimbareata lu'mami

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Vazut poze cu intalnirile voastre....beyyy je incepe sa se oftice si parca vad ca ma urc in masina si dau buzna peste Babyzapi, ca sta la o aruncatura de bat de mine si ne tragem si noi in poze Ce, nu mai voi sa va intalniti?

Sunt racita si n-am chef de nimic. La 16 mergem la pediatru sa ne dea trimitere pt analize.
Ramo, esti sigura ca n-a piscat-o ceva? Uita-te sa nu aiba semne de piscatura si sa fie de fapt o reactie alergica la piscatura.
Ba bag in pat, ca tare rau imi mai e.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Buna dimineatza sa fie mamica draga. Bravo pentru primii pasi ai cozanacicai. Bravosssss .. are mami fetita mare...
Multumim frumos de cuvinte.

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Buna dimineata mamici si cozonacei.
Am vazut filmulete cu Ana de monicus, foarte frumoasa si cum merge ea singurica si incearca sa-si tina echilibrul Bravo.

Sa zic si de Lory: merge din ce in ce mai bine de o manuta. Poate fimeaza tati azi sa punem si noi filmulet. Sta pret de cateva secunde in picioare nesustinuta si exact in ziua in care a facut 11 luni a facut 3 pasi singura ca sa ajunga la mine sa ia aparatul foto. . Fericire maxima. Eram singura cu ea si deodata o vad ca vine spre mine.M-a luat total prin surprindere. Eram uimita si totodata enorm de mandra de ea.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Vazus poze superbe... Ce scotoceste ea pe acolo.. si ce mandra este de ce face. Mandrutza... este o dulce...
La mule lunitze frumoase....

Citat:
citat din mesajul lui loryd

poze mai recente cu Lory http://community.webshots.com/album/575029886VAvUMX

anca27, oceanborn,

Ramo2007 tinem pumnii sa nu fie ceva rau si sa treaca repede.

Oceanborn ma inscriu si eu la facut prajituri si facut galerie sarbatoritilor. Abia astept.Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape 1 an.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Diana urca scaunul!:)) http://soranabratu.blogspot.com/

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Monicus multumim de cuvintele frumoase si complimente. Le intoarcem inzecit.

Vazut filmulet cu Diana de Lorellay. Uauuuuuuuuu. Felicitari pt reusita. Eu inca nu realizez cat de repede cresc puii nostri si pe zi ce trece ne uimesc cu cate o chestie noua pe care o fac.

lauramiron voiam sa zic ca si in cazul nostru e la fel cu somnul. O pun in patut atunci cand vad ca e rupta de oboseala si adoarme imediat. Am renuntat sa o culc eu doar ca era timpul de somn. Si doarme mult mai bine asa si noaptea. Insa tot 2 somnuri avem ca altfel nu ne-am mai intelege cu ea - unul intre 11- 13 si inca unul 16-18. Deocamdata e perfect asa. Dupa 18 mancam si iesim in parc apoi pe la 21 avem bibe cu lapte si apoi somn toata noaptea fara treziri. Dimineata ne trezim pe la 8 - 8.30. Speram sa aiba in continuare acelasi program ca tare bine e pentru parinti

Fug sa fac supita de pui ca acum se trezeste.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://community.webshots.com/album/575029886VAvUMX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Felicitari cozonaceilor mergareti, alpinisti.
Am vazut si poze de la intalniri, frumoase mamici si copii.
Mi-a placut atmosfera din casa Stelianei, cuibusor de nebunii cu 3 nazdravani cu parul/puf balai.
Mamicile de fete cochete s-au intalnit la cafenea si-am impresia ca s-au cinstit ca manechinele, apa plata cu lamaie .

Elisa mai face putina febra, de la 2 noaptea nu i-am dat nimic, acum parca iar se incalzeste desi pe la 9 i-am pus termometrul si avea 36.4, ieri a facut si 39. In rest nimic nimic, doar ca inca face greva foamei.
Si ca sa fie si mai bine, sotul are treaba pe aici iar pe mine m-au chemat mai repede cu o saptamana la servici, de luni o iau de coada. Cica mai si invat .
Eu nu i-am facut testul, mi se pare ca-i prea devreme sa incep cu evaluarile.

Edit:
am mai baut o gura de cafea, mi-am mai adus aminte ceva:
1. Daca vreti salvati-va in format html paginile din capitolele vechi. Merge optiunea "versiune pentru imprimanta". Subiectele vechi sunt sterse periodic de pe serverele DC
2. face si cozonacica mea 10 luni in cateva ore. sarbatoritilor de azi si de ieri ca am uitat.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Elisa de Otiliav, Alexandra de cameliam si Eduard de Darling, LA MULTI ANI si multe bucurii, bebelusilor si mamicilor!

ma gandeam intr-o zi ca se apropie vertiginos "anul", ca atatia cozonacei merg deja singuri si ca, de fapt, mai e asa putin timp de "bebelusie"...... am o nostalgie.... incep sa devina copii in toata regula!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Raportam si noi al cincilea dintisor al lui Raducu (al saselea se vede deja sub gingie dar nu a spart-o)... cu maraieli, dar fara febra

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Mamicile de fete cochete s-au intalnit la cafenea si-am impresia ca s-au cinstit ca manechinele, apa plata cu lamaie .

Daca de noi e vb, nu recunoastem nimic. Eu am baut un fresh de portocale&gref. In paharul Laurei nu m-am uitat.

Mai poti? E mult de invatat? Cu fetele cum faci dupa ce incepi? Ai cate ceva pe cap, dar nu-mi fac griji mari, esti o femeie puternica!

Manumanu, da, ai dreptate. Am fost in vizita la nasi alaltaieri, si spune nasul `gata zibe, peste 2 luni nu mai esti bebe...`

Oliv?

La Multe Lunitze cu Sanatate, cozonaceilor
Alexandra de cameliam
Elisa Andreea de Otiliav
Eduard de Darling

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput