*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Olivia, tot mereu vreau sa scriu si uit. Ce mi-a placut David cum coboara din pat. Ne vinzi secretul cum ai reusit sa-l inveti?

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

vreau si eu sa-l vad pe David cum coboara!unde ma uit?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Raportam ca printesa noastra merge singurica.. Am emotii de fericire cand o vad mergand.
O sa incerc sa pun un filmuletz cat mai curand.. sa pot pentru ca sunt singurica.. si sa pot filma cat mai repede.
Va pup

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

monicus felicitari..cred ca sunteti tare fericiti!
noi am fost..am sunat pe toata lumea...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Monicus, felicitari!!! Ce emotii trebuie sa ai! Abia astept si eu!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Multzu fetele!

Ghiciti de unde vin... M-am intalnit cu Lauramiron, e o minune de femeie, dulce, frumoasa, cu voce cristalina de adolescenta, pozele cu ea nu spun de fapt nimic, tb sa o intalnesti . Pun si pozici, mai la noapte, cu acordul ei bineinteles.

Pusici ca fug la cursuri!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

David e izvor nesecat de mucisor.Aerosol in fiecare seara 15 minute, mai mult nu sta, batista bebelusului, ser fiziologic si apa de mare si nu am vazut nici o imbunatatire.Noaptea trecuta am dormit din nou cu el, fiindca se sufoca si nu putea sa respire, scapa suzeta ca sa respire pe gurita, apoi plangea dupa suzeta, si tot asa.Sper sa treaca cat mai repede.

Cameliam, nici eu nu pot sa-l las pe David de capul lui prin casa, desi e destul de cuminte, insa in sufragerie e televizorul care-l atrage ca un magnet, si sta pe o masa pe roti, deci daca se sprijina de masa risca sa ii cada televizorul in cap, plus ca e biblioteca, unde il las sa umble dar supravegheat, ca sa nu faca ravagii printre carti.Ii pun eu reviste si brosuri bune de jumulit. La el in camera e oarecum safe, ca de perdea, chiar daca trage, nu are cum sa-i cada in cap, si daca ii cade nu se poate intampla nimic, ca nu are cum sa cada cu tot cu galerie ca e prinsa de perete, insa imi e groaza de colturile de la mobila, de sertarele unde isi poate prinde degetele, etc.Asa ca ma simt eu mai bine sa fiu in aceeasi camera cu el.Poate ca nu e bine, poate ca are si el nevoie de libertate, dar eu una nu ma simt confortabil.Sa mai creasca nitel.

Legat de somn, am facut si noi un mic progres.De luni adoarme in timpul zilei in pat, langa mine.Il las sa se joace pana il vad ca pica in nas de somn, apoi il iau in pat langa mine, uneori mai maraie sau se mai joaca, dar in final adoarme.Are zile cand are 2 ture de somn, are zile cand doarme doar o data.Il las sa-si faca programul, eu nu ma intervin sa-l adorm in brate.

lorellay, David nu-si tine singur biberonul, trebuie sa i-l tinem noi.Daca il las pe el, il tine pt cateva secunde apoi incepe sa se joace cu el, asa camai bine ii dau eu sa pape, e mai sigur.

Am facut si eu testul PORTAGE.Pai, ce sa zic, David pare o molusca inapoiata fata de ce scoruri dati voi aici.Nu scriu cat a obtinut, ca nu vreau sa se rusineze copilul cand o fi mare, dar...deh, nu e nicum mai avansat decat varsta, si nici vreun geniu nu e.

Aaaaaaa, voiam sa-i mai zic Oliviei, ca David al meu, daca-l las se duce direct in cap de pe pat.Nu se opreste la marginea patului, dor fiindca vede ca e o diferenta de nivel si constientizeaza pericolul, el se duce inainte.Deci, la noi cu coboratul din pat, nu o sa se intample prea curand.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Monicus felicitari pentru printesa voatra .go go Ana!!!
Malinas noi avem televizorul prins in holsuruburi,de cand umbla thomas in premergator pt ca la fel e pe o mobila pe roti si prea se trantea de ea. piciorul tv-ului are 2 gauri, tocmai pt asa ceva.Insanatosire grabnica scumpului mic David.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Sunt emotii de bucurie. Am reusit sa fac mai multe filmuletze.. dar singurica am filmat. sper sa se vada bine cu printesica paseste ca o domnisoara mare. Ce trece timpul. Ce repede cresc.

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mutumesc dragelor mamici pentru felicitari lorellay, oceanborn si manumanu

Mai pun linkul cu filmueltzele prinse de mine si cateva poze facute de curand.

http://family.webshots.com/album/575000441HuLGYt

Uraaa.. sunt happy....Cand il voi avea pe tati prin preajma o sa fac un filmuletz mai lung..

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput