*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari monicus!
Arianna mea nu merge, nu are nici un dinte, nu face mai nimic, dar la test mi-a iesit ca e un geniu ...na, poate isi pastreaza neuronii pt mai tarziu
Acum serios, ea stie sa faca pa, sa arate cu degetul ce vrea, sa ceara apa, sa-i dea sa pape unui bebelus de jucarie si cam atat....La un moment dat stia sa-i puna soseta ei lui bebe, dar de cd o pun sa-i dea sa pape lui bebe sa vada lumea ce stie ea, a inceput azi sa-i duca si soseta la gura

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!

Monicus felicitari pentru printesa mergareata! M-am uitat la toate filmuletele si e dulce foc! Mi-au placut mult si pozele de afara, cele cu vestuta si bascuta roz. Tare bine ii vin!
Cherieeeeee ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata! Buna si vremea asta la ceva! Ce mai faci? Ce-ti face nazdravanul? Pup dulce si hai cu povestiri...
Oceanborn super rezultate! Pupam istetul mic!
Flowers super initiativa invatatorului! E o fericita Julia! Ma bucur ca i-a luat mai usor.. Pozici de la deschidere ai?
Lorellay felicitari pentru programul de somn al copiilor! Sunt convinsa ca nu ti-a fost usor sa rezisti tentatiei de a te duce la ea, dar din ce vad doarme nemaipomenit...mai ales ca doarme pana dimineata neintrerupt!
Manumanu si Luca e fan papuci! Mai nou, ni-i trage si din picioare, daca nu gaseste nici o pereche. Eu zic merci ca de vreo 2 luni nu-i mai linge.

poze

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Hop si eu, mai tarziuca de obicei.
La 18:15 mergem la dr. ...Sara are pe spate o pata mare rosie, am vazut-o dimineata, cand s-a trezit si am pus-o pe olita, am crezut ca a dormit pe ceva si s-a inrosit...dar dupa supita, am vazut din nou pata...arata ca o arsura, e mare, cam cat e palma, fara degete.In mare parte e o pata rosie si pe alocuri punctulete rosii.Ce naiba o fi?Abia astept sa vad ce zice dr.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

M-am mai uitat la poze ca sunt putin restanta, m-am topit de dragul lor.

Stefanut de Ginye pe zi ce trece din ce in ce mai frumos, e de-al nostru , cheliuta si el(hihi).

Anastasia si Radu de manumanu, norocosi ca au partener de joaca, unul mai scump ca celalalt. n-am vazut eu bine sau Radu are ochii albastri si Anastasia caprui sau verzi?

Sara de Ramo serioasa tare la poze, dulcica mica. mi se pare ca seamana cu tine, Ramo.aa si mama fotomodel..vorba Ancai.

Ioana de Bertha ce m-am mai amuzat, e o scumpete si jumatate,o ia pe urmele lui Darius la frumusete.. cum rade eala poze !! cautatoare mica prin sertare

Catica de Laura, umblareata dulce de 1 an si jumatate daca nu mai mult. seamana din ce in ce mai tare cu frumoasa Rebeca!

mai am o gramada de poze de vazut..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

BraveGirl, Amalia

BraveGirl stai linistita... s avezi ce repede o sa isi dea drumul si zanica ta, cea mai rasfatata. Are alte abilitati si asta este f bine.
Amalia tare printisorul tau cu papucii. Si noi ii "papam", si cand vad ca ii are in mana.. ii psun sa lase jos.. si cum aude ce ii spun ii lasa si fuge de-a busilea stie ca a facut ceva care nu ii place lu mami.
Sunt atat de scumpi.. ca iti vine sa ii mananci...de drag

Ramo2007 badta la dr ... sa veniti cu vesti bune...

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Felicitari monicus!
Arianna mea nu merge, nu are nici un dinte, nu face mai nimic, dar la test mi-a iesit ca e un geniu ...na, poate isi pastreaza neuronii pt mai tarziu
Acum serios, ea stie sa faca pa, sa arate cu degetul ce vrea, sa ceara apa, sa-i dea sa pape unui bebelus de jucarie si cam atat....La un moment dat stia sa-i puna soseta ei lui bebe, dar de cd o pun sa-i dea sa pape lui bebe sa vada lumea ce stie ea, a inceput azi sa-i duca si soseta la gura

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

BraveGirl, Amalia.. sunteti dragutze ca de obicei. Multumim de aprecieri.

BraveGirl stai linistita... s avezi ce repede o sa isi dea drumul si zanica ta, cea mai rasfatata. Are alte abilitati si asta este f bine.
Amalia tare printisorul tau cu papucii. Si noi ii "papam", si cand vad ca ii are in mana.. ii psun sa lase jos.. si cum aude ce ii spun ii lasa si fuge de-a busilea stie ca a facut ceva care nu ii place lu mami.
Sunt atat de scumpi.. ca iti vine sa ii mananci...de drag

Ramo2007 badta la dr ... sa veniti cu vesti bune...

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Felicitari monicus!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

pozele mele
Povestea nasterii
[/quote]

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anca, m-ai facut sa rosescPrea multe complimente intr-o singura fraza, multumesc
Da, asa e, ne-am intalnit cu Anca, Daddy si Zibe, sunt 3 frumosi, o placere sa-i ai in preajma si sa vorbesti cu ei, minunati. Si are Daddy un accceeeeent de m-a dat gata, parca-ar fi american, pe bune! Foarte tare!!
Iar Zibe e atat de frumoasa si dulce, cu niste ochisori mari si albastri, si cuminte, a stat fara probleme la mine-n brate (e ca un fulgusor, eu invatata cu greutatea).
Oricum, vorba Ancai, pozele nu spun mare lucru, trebuie sa-i intalnesti

Edit: Anca arata foarte bine, slabuta si cu un corp tare frumos Anca, pune pozele linistita, sa le facem pofta fetelor de intalniri Data viitoare venim si noi in formatie completa!

Aaaa, si mama e bine, operatia a decurs foarte bine. Multumesc fetelor pentru urari. Sa vedem cum se recupereaza.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ghiciti de unde vin... M-am intalnit cu Lauramiron, e o minune de femeie, dulce, frumoasa, cu voce cristalina de adolescenta, pozele cu ea nu spun de fapt nimic, tb sa o intalnesti . Pun si pozici, mai la noapte, cu acordul ei bineinteles.

Pusici ca fug la cursuri!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oceanborn, multumesc Sa stii ca ii cumpar haine de 12-18 luni si-i vin foarte bine multe din ele Eu nu stiu unde sa ma uit sa-l vad pe Thomas

Monicus, felicitari pentru primii pasiStiu cat e de emotionant sa-ti vezi mogaldeatza pe picioarele ei

Ramo, nu cumva e o iritatie de la caldura?! Intreb si eu, pentru ca ale mele cum le e cald, cum le apar iritatii/bubite/pete. Azi a fost extrem de cald si la noi, si cand m-am intors de la Mures am gasit-o pe Cati in curte, cu body+vesta pe ea, si ea transpirata si cand am schimbat-o am si vazut vreo 5-6 bubite pe spatele ei

Cati progreseaza si ea pe zi ce trece, de vreo 2-3 zile se apleaca din picioare si-si ia jucarii si se ridica cu ele in mana, fara ajutor. E din ce in ce mai stapana pe ea la mers, insa nu prea are chef de vorbit. Imi arata cu degetelul nasul ei si al meu, imi da manuta sa i-o pap, danseaza cand aude muzica...

Ma duc ca ma trage de pantaloni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Laura mi-o si inchipui dansand pe Cati. la cozonacei , dar e album privat, trb sa te loghezi.
trimiteti-ma acasa, toata ziua am lenevit , pe forum, mancare n-am facut, thomas ca niciodata a dormit tare bine pe zi, iesim afara peste vreo jum ora.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lauramiron si Anca cum de v-ati intalnit, sunteti din acelasi oras? hai k ma apuca gelozia, ca-mi sunteti tare dragi amandoua si tare m-ar face si pe mine fericita o intalnire cu voi.
Monicus FELICITARI ANEI

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput