*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*
Raspunsuri - Pagina 11
bertha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleinad.g Da, despre el e vorba. Cu Bogdan l-am vizitat de cateva ori si mi-a dat niste raspunsuri si solutii pertinente la problemele puse. Scuza-ma, uitasem ca esti de-a noastra.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995) |
Stai linistita, nu trebuie sa te scuzi. Inima mea e tot acolo, am plecat in 2007, deci recent. Te-am intrebat pt ca nici nu mai stiam daca mai traieste, dupa capul meu ar trebuie sa aiba aprox 90 de ani. Un extraordinar profesionist, cred ca multi ii datoreaza enorm. Fratele meu a fost un caz deosebit, nascut de 1900 la nici 7 luni, pneumonie la 3 zile de la nastere, a iesit din spital dupa 7 saptamani. Orice mica raceala, la el devenea un caz de spitalizare, atata de repede evolua boala. Pana la 7 ani, a fost de 4 ori in pragul mortii...azi tusea putin si maine avea pneumonie. Noroc ca mama este asistenta si imediat il ducea la spital, realizase cat de sensibil era. La 7 ani, dr Mihai Popescu i-a facut o schema de imunizare care se intindea pe parcsursul unui intreg an... de atunci n-a mai facut niciodata pneumonie. Sa-i dea Dumnezeu sanatate acestui medic!
La multi ani, Zibe!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
oceanborn spune:
aleinad tocmai de aceea am si scris ca nu stiu daca e bine sau nu, eu alaptand, mai degraba sunt trasa de bluza decat sa fug eu dupa el cu laptaria.
lorellay pai si la noi cam 98% 99% la 1-2 ani raspunsu'-i nu, e si normal , ai nostri sunt sub 1 an, deci e f bine daca e 99% si nu 100%
La multe lunite piticilor sarbatoriti azi!
Saraspecial!
mami de Thomas
babyzapi spune:
Mi-am pierdut mesajul aiurea in tren dupa ce ca nu am timp bag repede si pe scurt acum
VREAU si eu site-ul ala cu testul de dezv, va rog
Zibe La Multe Lunite frumusete mica! Sa cresti mare si sa-ti faci parntii fericiti! multe si multi
Bertha imi pare tare rau ca ai fost dezamagita de dr. Totusi cred ca sfaturile ei au fost provizorii pana aveti rezultatul de la panel alergen si stiti exact care este pb.
Lauramiron mersi frumos . Vreau si eu sa-l las pe Raphael sa misune cum vrea, dar avem parchet numai in dormitoare la etaj iar noi ne petrecem timpul la parter unde avem numai gresie. Si odata misuna el in 4 labe si i-a alunecat manuta pe jucarie si a venit cu barbia de gresia. Mi-a stat inima pe loc de cum plangea micutul. Si cel mai frica imi e cand se ridica in picioare ajutat de mobila nu cumva sa vina pe spate sa dea cu capul de gresie. Voi aveti parchet?
Manumanu
si am uitat cui mai vroiam sa-i mai raspund
ah! si nu mai are febra. Cred ca i-a trecut raceala ca au aparu bubite pe corp asa cu ne-a zis dr. Mai degraba sunt ca niste pete in foma de bubite. Ne trec si astea
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
oceanborn spune:
Babyzapi http://autism.gamara.ro/teste-evaluare/fisa-de-dezvoltare-psihomotrica-portage/
mami de Thomas
babyzapi spune:
oceanborn mersi frumos. Acum fac testul
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
carmendu spune:
babyzapi- la noi cam aceeasi situatie. sus parchet, jos gresie. am doar in living parchet.
dar victor a invatat sa cada. daca cade (scuzati cacofonia) pe spate, a invatat sa-si tina capul incordat sa nu de cu el de pamant. iar de alunecat, aluneca la greu pe parchet ca e foarte lucios. ii pun niste sandalute antiaderente si e ok.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
oceanborn spune:
Fetelor, noi am pus covoare(temporar) ca e gresie peste tot . Thomas a invatat sa cada in tarc, initial am crezut ca nu stie sa cada in spate dar de cand il lasam liber pe jos am observat ca pica-n fund. la inceput tot saream in sus de frica sa nu pice copilu' sa dea cu capul , acum stau linistita cand vad ca-si mai pierde echilibrul.
Am luat gris, maine fac papanasi di cottage cheese, sa vedem daca iasa ceva..
mami de Thomas
carmendu spune:
la ce suprafete am in casa, dau faliment daca pun covoare
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
babyzapi spune:
Am facut si noi testul si uitati rezultatul :
Varsta socializare: 1.31(1 ANI 4 LUNI )
Varsa limbaj: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa autoservire: 1.08(1 ANI 1 LUNI )
Varsa cognitiv: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa motor: 1.11(1 ANI 1 LUNI )
Varsa mentala: 1.1(1 ANI 1 LUNI )
Varsa cronologica: 0.96(0 ANI 12 LUNI )
IQ: 115
Carmendu cred ca o sa-l las azi de capul lui sa vad ce face. In tarc cade de 1000 de ori si vad ca nu da si cu capul, sper sa fie la fel si cand da sa mearga singur in picioare prin casa.
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Te-am intrebat pt ca nici nu mai stiam daca mai traieste, dupa capul meu ar trebuie sa aiba aprox 90 de ani. Un extraordinar profesionist |
Da, un profesionist excelent. Eu stiu ca mai traieste, nu stiu daca mai profeseaza. Cred ca are totusi undeva spre 80 ani, avea o varsta asemanatoare cu parintii mei. Noi am mers la el in perioada 1996-2000, de atunci nu mai stiu.
Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)