Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nimeni nimic
no bin atunci, 'neata de la mine
poftiti la cafea, ceai, capuccino, bombocino si multa sanatate puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Guten morgen!

Saru'mana de cafea, Gecko! Spune-ne, dom'le, cu ce te ocupi, de nu mai zici nimic ? Examenul ala, pasaportul, Patrick V2.0, ceva? Orice?

Eu termin astazi prima tura de raportele, asa ca..pe cai, voinice!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata, merci de cafea !!!

No, am intrat si eu sa salut, ca ma duc la servici.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Si doresc puilor bolnaviori, sa se faca mai bine si randunicilor din dotare sa fie ZEN!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Guten morgen!

Saru'mana de cafea, Gecko! Spune-ne, dom'le, cu ce te ocupi, de nu mai zici nimic ? Examenul ala, pasaportul, Patrick V2.0, ceva? Orice?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

tocmai m-am epilat cu aparatul in axila si ma doare de urlu la luna...in rest mai nimic...una alta dar nimic concret
Ba, am reusit sa pun actele pentru pasaportul copchilului (australian). Restul...pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata.
Bubu,tare frumos ai pove tu despre familia ta!Bravos si felicitari,chiar meserias sot ai!Cu Venetia e doar un vis inca,cred ca e splendid,dar nu vad cum se va concretiza curand,anul asta..mai am de asteptat.Deja,citind ce a zis kya de avion,cum ca se ajunge la un pret mai mare ca net,chiar las balta totul,ca nu-i de noi,inca...cine stie cand?
Si eu tocmai am achizitionat un aspirator fara sac,cu recipient,LG,e micutz,recipientul parca e o cana,filtre hepa,se scot usor toate,dar ma cam enerveaza ce zgomot face si ca am descoperit abia acasa ca nu se regleaza puterea.
Clau,kya,pupicei...la noi e f greu cand plec de acasa,exact cum spui tu,kya,de Sanziana...simte ca vreau sa plec,vrea si ea sa se incalte,se agata de mine si daca nu intervine socrela repede sa ii distraga atentia,urla de o aud din imprejurimile blocului si tare greu imi este...oricum se pune pe plans ca stie ca vrea sa-i distraga atentia..e bine dimineata ca ea inca doarme cand plec.Oricum,in ultima vreme e din ce in ce mai mamoasa,poate si fiindca nu stau tot timpul cu ea,nu ma lasa nicio clipa,o mai trimit la tacso seara sa pot si eu sa misc ceva si ea,no,tot pe mine e calare,si la baie intra repede peste mine zicand "pepe,pepe"Eu sper sa treaca perioada asta,kya,nu o tine la nesfarsit..
Am vazut si eu blondinul de Zoze mami intreg,ce frumos plimba el pisa.
Ramo,sanatate multa Andrucului,falacul.O sa treaca si perioada asta..Si asa e,sunt niste viroze urate, si pe mine ma tot ia raceala,iar ma lasa,si uite asa...lupte mari.
Naty,sanatate Iuliei..nu cred ca te va lasa bona pt asta,si-a asumat si ea riscul,cred,cand si-a ales sa faca ce face.
Da,Olgu,luny,hotelul etap e super bun la pret...cel mai ieftin posibil,conditii decente..am stat noi in paris cand am fost acum 2 ani...langa o statie de metrou la periferie,luam metroul si ajungeam in centru (e f simplu)si de acolo perpedes toata ziua...eu zic ca iese ieftinut acolo daca tineti neaparat sa vedeti parisul,Luny...eu vreau insa alte zone unde nu am mai fost.
Ma tenteaza si praga,ca am auzit multe...dar visul meu pt viitoarul apropiat ramane tot venetia,mi-a picat,deh...
Atat am recuperat.trec la treaba.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,se intampla mami accidente,nu e vina ta..pup sa treaca lovitura.Tea s-a cocotat intr-o zi intr-o trici in parc,nu mai era chip sa coboare de acolo,se tot foia,eu langa ea,si a cazut o data cu cqpul de ciment cu trici peste ea de m-am inspaimantat..si sub ochii mei,intr-o secunda...m-am tot invinovatit,s-a cucuiat tare,dar ce sa facem?
Muful e fenomenal ca de obicei,dragul de el..
Naty,in hambarului sau la primarie-dir sociala se face cerere de stumulent,ce treaba are serviciul?

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata la toata lumea!

Venetia... ah, superb! Dar nu va duceti vara ca put canalele alea de te traznesc! Cel mai bine primavara cand e si temperatura foarte ok.

Stela deci si Tea face la fel cand pleci... Off, ce ne facem cu fetele noastre astea mamoase foc? Love me, feed me, never leave me cum zicea Garfield

Copilasii bolnaviori ce mai fac? Sunt mai bine?

Gecko power to you! Eu n-am avut curaj sa fac operatiunea de care ziceai, de frica ca o sa lesin de durere... Brrr!

Mimo vad ca Dudelle a invatat sa se repare singur. Saraca buzita, cred ca a durut tare. Iar cu reflexele sa stii ca nu esti singura. Eu zic ca sunt ei prea zvapaiati, nu noi prea lente. Si Sanziana a cazut in fata mea de multe ori. Si cand sa zic ca o prind, pac! Asta e, noroc ca sunt ei rezistenti! Manca-i-ar mama pe ei!

Aaaa, Luny am ras aseara cu lacrimi la filmuletele cu Muffy Puffy! Cum arunca el gogonelele pe jos, si apoi le punea in butoi... Smecher tare!!!

Bubulina deci Vladut gata, o da pe engleza! the smart boy.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, bubu, stela, kya ca l-ati vazut pe Muf, multumim de aprecieri
Daca Mufa papa de dimi outele de prepelita, plecam la plimbara pana dupa masa, la Sangov, la Ikea, apoi la dr la control...daca nu, nu pupa nimic! moooor de-a dreptul, sa nu manance nimic asa, sa mor daca am avut vreodata stari mai deprimante si mai nasoale, ca atunci cand nu mananca puiul asta, si ma alimenteaza, ca face si maxifitze si figuri

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!
Luny, ce program incarcat aveti Sanatate multa Mufului!

Kya, daa, iar si-a pus engleza acum . Le-a redescoperit, nu s-a mai uitat de mult la ele si i-a venit iar pofta

Steluta, noi am fost la Venetia la sfarsitul lui septembrie, beeeeton! Deci in nici un caz vara, ca mori de miros pe-acolo...
Aaa, de aspirator, tot LG am avut si eu inainte, din ala cu sac, acum asta e electrolux si e mai mare decat cel vechi, sper sa fie ok, pana acum imi place de el . Si nici asta nu are buton de reglat volumul...trage la maxim!

Piscoteii mei s-au trezit la 9 si un sfert, Stef inca papa bibele si se uita si el la engleza
Fata imi face curat si mai incolo iesim putin la plimbareala.

Mergi la inceput