Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Fataaaa, eu ma uit la Dr House, fataaaaaa

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Mondenii pe Prima , fataaaaaa
Alea doua "fataa" i-au zis parintelui cu cristelnita ca i-a luat foc poseta

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

daaa, nu ratam!! dar se simte lipsa lui Bendeac...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali, asa e, la Iulia intodeauna a picat boala in week-end sau vineri, ma rog; acum nu (poate o sa fie mai usor) dar pica prost pe starea mea psihica de rahat si de spaime, spaime.
Fataaaa, io-s cu capu'; scriu cereri la ora asta. Nu inteleg, stimulentul pt intors la munca mai devreme nu-l da statul? De ce trebuie sa fac cerere catre conducerea angajatorului meu (recte UMF) ca sa mi-l acorde? Asa mi-au cerut...Si apoi stiam ca faci dosar la primarie, nu? Mama lui, pt 1 milion...dar il iau, nu-l dau si in fond e laptele praf al fetei pe o luna
Si acuma ma duc si eu in pat, fataaaaa.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Buna, fetelor !

Si noi ne gandim sa facem o excursie pana la Praga in primavara, sa fie cald si frumos :). Pana atunci, prin zona... Am mers azi la un curs de germana, Mama lernt Deutsch. Matei a stat cu 2 doamne, mi l-au adus de 2 ori ca nu mai avea aer de atata plans, apoi i-au mai scos la joaca afara si a fost ok... dar cand m-a vazut a inceput sa planga, era asa de triiist... Of, micul meu mamos...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty, eu am facut cerere pt stimulent pe Hambarului si nu la serviciu

Ma bag la somn, ca tusesc rau de tot, sper sa nu-l trezesc pe Matei....

Valentina cu Matei si 22+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dat fiind ca sunteti as de gurese ma retrag si eu... spre baie.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am ramas asa razand ca proasta , fataaa! Sunt absolut geniali astia, ma bucur ca exista
Daca scriam mesaj cand am venit de afara ar fi fost plin de lacrimi si de nervi . Dudelul meu a cazut cu gura de piatra cubica si si-a spart buza Iar si-a spart buza adica , fiind a doua oara saptamana asta Si de ambele dati sub atenta mea supraveghere Nu mai am reflexele vii, sunt batrana fataaa
Si in plus, de la marea marea descoperire OREZUL", s-a si constipat Iar mancarea, asa cum am prezis, s-a terminat
Dar intre timp m-am calmat, am ras cu aia de m-am tavalit pe jos si mi-a trecut Mai ales ca Dudelino s-a si reparat instant (Vali, uite alt copil minune ) si am mai ras si de el pe aici pentru ca:
Daca ii spui "n-ai voie" se face ca nu te aude...si daca insisti si spui de mai multe ori, iti face semn cu mana asa "lasa-ma, mai taci" E mortal
Daca ma pup cu Teo, vine si el si se lipeste repede ca lipitoarea la picioarele noastre
Daca e in pat in picioare, sare efectiv in fund pe marginea patului si de acolo se lasa sa alunece jos
Pentru ca Teo s-a plimbat cu tricicleta lui de lemn prin casa
Si nici nu mai stiu, dar e o nebunie in casa asta uneori
Fataaa, va pup, noapte buna

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fata, fata...nu va culcati toate!!
Maaai, Vlad se uita la magic enghish si intreaba aia what's this si el raspunde in engleza!! mooooor! stie de toate la nici 5 ani il mananc! Ma mai intreaba si il corectez eu, dar in joaca!

Noi am fost la mama, ne-am gratarit, mici si carnaciori si piure, fursecuri si placinte , cred ca trebuie sa iau un triferment
Pe-aia mica, mica, o mananc, nu alta, s-a bucalat, suge bine,am pupat-o intr-una si am dragalit-o

Luny, a fost si Cata la Praga acum vreo 5-6 ani, cu Steaua la meciuri si i-a placut enorm. Avem si poze frumoase de-acolo si vreau si eu

Naty, ce rau imi pare ca a racit Iulia..of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, e un scump Matei! ce mai vorbeste el acolo si mare ajutor are tati in bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multa sanatate la toti puiutzii bolnaviori!

am vazut si pozicile si filmuletele!

Va invidiez pe toate care aveti in plan excursii frumoase, sper sa va distrati de minune, cand si pe unde o fi.

Mimo si Luny eu abia astept "In puii mei" sambata pe Antena 1 incepe.. ca e musiu Bendeac si Buzdu... cu Mondenii nu le am..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput