Puiuti de Randunici 2008!! (317)
Raspunsuri - Pagina 12
luny spune:
da mah, stiu, dar sunt mai multe chestii, plus ca..veniturile noastre sunt totusi de bugetari, eu in CIC
..ideea e ca daca nu iese treaba asta, eventual vom pleca p-aici pe la munte 2-3 nopti si asta e, important e sa fim noi 2 pana la urma..vom economisi oricum si noi cat putem in asa fel incat sa reusim totusi sa strangem ceva ptr la vara prin august, si sa plecam undeva, asta e faza, ca daca mergem in februarie undeva afara cateva zile, concediul de vara si o a doua iesire ar fi exclusa...si am hotarat ca nu merita asa...de fapt, asa e in fiecare an, strangem un an intreg ca sa reusim un concediu afara in vara..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
partea a 3-a - gogonele![]()
azi dupa-masa
azi a sarit somnul de tot!! asa ca la 7 'maaar,maaar, tzaar, paar', am reusit sa-l spal si a adormit in secunda 2 cand l-am pus pe pat, dezbracat si ud
...i-am dat ventolinul in somn, la 9 trebuiew sa-l scol sa-i dau aeriusul si augmentinul
..e dat peste cap complet...a, si azi dimineata a mancat 5 lingurite de fagaras cu banana, dupa masa a baut un iaurt de 300 g, 2 bucatele de paine, si atat!
Iubirea mea,
natynic spune:
dar febra mai face, tuse mai e?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
mooaaaama, super ajutor la gogonele. la noi aseara era bucataria plina. le raspandise pe jos fericita si striga "mingea, mingea"
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Stiu, am si zis ca am luat-o razna, tare tare prost imi pica boala asta acum ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Stii ce mi-a zis mie pediatra lui Matei? Copiii se imbolnavesc EXACT cand e weekend sau concediu sau cand ai treburi importante. Din nefericire, a cam avut dreptate...
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui luny ah, si Budapesta m-ar tenta!! Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Noi am fost la Budapesta acum 2 ani cu 3 milioane transport si cazare

Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
VALENTINA C spune:
A,transport inseamna avion, adica 50 minute de zbor 
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
luny spune:
| citat din mesajul lui natynic dar febra mai face, tuse mai e? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
febra nu, de aseara, mai tuseste, ca alearga, se joaca, dar nu e rau, nici nu a tusit rau, de fapt..
Iubirea mea,
VALENTINA C spune:
Daca ati stii ce beau acum
.....ceai de ceapa, ca mi-a dat Matei din tusea lui...
Valentina cu
Matei si
22+ cu Luca/ Mihnea
mimonix spune:
Mondenii pe Prima , fataaaaaa 

Alea doua "fataa" i-au zis parintelui cu cristelnita ca i-a luat foc poseta 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea