Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo si noi aveam si Praga in plan,la un moment dat, stiu ca e fain rau!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da mai, uite ca nu m-am gandit pana acum. Sanziana plange de mama focului, cand plec de langa ea. Si la toaleta trebuie sa vina dupa mine... Cand sunt acasa, e clar doar calare pe mine!

Iar cand plec la servici, trebuie sa o ia cineva in brate si sa-i dea o activitate care o pasioneaza tare. Uita si ii trece. Dar apoi, peste cateva ore, cand isi aduce aminte, merge din camera in camera, si ma striga, ma cauta. Cand nu ma gaseste, se duce langa usa de la intrare in apartament (ca stie ca pe acolo plec) se aseaza in fund si incepe sa planga mititica

Si totusi, am inceput sa lucrez de vreo 8 luni!!! Bine, am inteles, separation anxiety... dar pana cand?

Ma gandeam ca asa e normal, dar uite ca Rebe nu face asa cand pleaca Clau. Bitza Antonia cum e cand pleci la servici? Alte randunici lucratoare?

In conditiile astea, ma intreb oare cum o sa se adapteze la gradinita???

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Naty, rabdare, ce sa zic.Poate doar ti se pare!

Ar fi fost bine, dar din pacate niciodata nu mi se pare...Are 39 de grade!

Luny...Praga pt mine si Petrica e orasul iubirii, orasul nostru. Nu e nici pe departe asa de scumpa ca altele mentionate iar atmosfera e de vis

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ramo, ai grija, ca daca iti dai demisia, NU vei lua somaj. Somaj iei numai daca ti s-a desfacut contractul de munca din motive care nu tin de tine, de exemplu ca ti se desfiinteaza postul...Deci daca vrei somaj, nu iti dai demisia, nu soliciti desfacerea contractului de munca cu acordul partilor.

Luny, ce buget aveti? Daca intri pe www.airfrance.ro, gasesti bilete pentru februarie la Paris la preturi decente. Ajungi elegant pe Charles de Gaulle, te rasfeti cu papa bun si stewardese dragute. Stai aici http://www.etaphotel.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml , curat, baie in camera, aproape de statii de metrou. Preturi....pana in 50 de eur, deci bune pentru bugete restranse. Cumperi un Carte Orange, http://en.wikipedia.org/wiki/Carte_orange excelent pentru metrou si RER si muzee. Sfat: daca prinzi un weekend in sejurul tau ( adica pleci joi si vii luni inapoi, de ex ), biletele de avion sunt mai ieftine. Crede-ma, nu se compara nicio o vacanta la mare, la munte, unde te duci sa stai cu burta in sus si sa nu faci nimic, cu o excursie de genul asta...mai ales in doi, mai ales acum, cand amandoi tanjiti dupa o pauza. Mai sunt 5 luni pana atunci, ma pun si strang leu pe leu si plec!

Revin!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

ah, si Budapesta m-ar tenta!!

Mergi la inceput

Tot incerc sa gasesc scuza ca a nimerit carcaiasul asta si pe un teren nefavorabil-vaccin facut acum o saptamana plus o masea care sta sa iasa azi-maine...
Credeti ca daca Iulia continua sa fie f bolnavicioasa o sa ma lase balta bona? Uf, sunt intr-un MEGA butoi.

Naty

Mergi la inceput

Naty offf, cat mai trageti si voi cu bolile astea...
Bona daca vrea sa te lase, tot te lasa. Chiar daca nu ar fi Iulia bolnavicioasa, ar inventa un motiv. Depinde de ea, nu stiu. Dar acum nu o lua si tu asa tragic, si nu te gandi la ce-i mai rau...

Stiu ca spuneai mai de mult ca vreti sa o duceti pe Iulia la un control amanuntit la stomacel, avand in vedere antecedentele ei cu nasterea prematura. Ati fost pana la urma, ca nu mai stiu?

Mergi la inceput

olgule asa e, avem nevoie..banii urma sa-i strangem pana atunci, nu-i avem acum, si nici nu reusim sa strangem..urmeaza luni de iarna, si anul trecut am platit gazele 5-6 mil/luna..nu merg linkurile, eu m-am uitat ptr zbor la wizz, blueair, si cazare pe booking, care cred ca e cel mai ieftin sau printre cele mai ieftine, oricum...aoleu, am simulat o rezervare pe airfrance,pe economy si zborul ne-ar costa Total : 515,98EUR, la blueair e 190!2 pers/dus-intors! noi oricum nu suntem genul de stat cu burta-n sus la mare, d-aia am ales mereu locuri unde sa avem unde merge, unde face ceva diferit aproape zilnic, inclusiv cu Mufa dupa noi! aproape zilnic plecam undeva, in alte statiuni, alte plaje, alte orase..sincer, mi-ar trebui un concediu la 5 stele all inclusiv, in care sa nu fac NIMIC, doar sa ma relaxez, sa zac la plaja si balaceala in piscina...
naty deci voi v-ati indragostit de Praga, la fel ne-au pove si noua niste prieteni..

Mergi la inceput

Kya, am mai fost la o pediatra cu renume care a considerat absolut toate cele facute pana acum ca datorate cresei. Ei, acum nu e cresa...Scaunul ala nu era chiar anormal, doar mai moale, in conditiile in care ii iese o masea si a mancat azi o tona de struguri...Astept sa vad, dar nu pare ceva digestiv, are gatul rosu si ochi din aia de viroza injectati.
Nebuna de mine am sunat bona sa-i zic ca a facut febra si am intrebat-o daca ne lasa, in caz ca Iulia se va imbolnavi des. A zis ca ea la Iulia vine si in 4 labe si ca asta sa fie ultima mea grija
Stiu, am si zis ca am luat-o razna, tare tare prost imi pica boala asta acum

Naty

Mergi la inceput

Luny ai grija ca la Blue Air cand te duci sa-ti emita biletele si sa platesti, iti iese un pret mult mai mare decat pe net. Noi am zburat cu AirFrance pentru ca la oferta era mai ieftin ca Blue Air! Plus ca Blue Air aterizeaza pe Beauvais (la 70 km de Paris) si-ti mai trebuie si transport de acolo, de la mama dracului!

Despre bani nu stiu ce sa zic. Da, nu sunt, intr-adevar dar daca strangi din timp, tot iese ceva. Si pentru pisicul tau face foarte bine o vacanta! Ca exemplu, eu deja am facut buget pentru vacanta de vara viitoare si in fiecare luna pun ceva deoparte. Asta pentru ca in vara o sa am ratele de la masina (mari), si ratele de la casa (si mai mari) Dar de plecat, tot plecam!

Naty vezi ca nu te lasa balta bona? O grija mai putin. Ai avut mare noroc cu ea!

Mergi la inceput