Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut
raportez muci ca la robinet..off off sunt bucuroasa ca ia antibioticul fara sa-l pun in ceai sau lapte,are gust de zmeura si ii place...si imediat ii bag si eurespalul...mai nasol e cu vibrocilul si aspiratul..auuuu mama mama cate tipete si urlete,fuge la usa,fuge pe hol,ne alergam prin toata casa...bai nu stiu ce-i cu virozele astea ca si pe mine cand ma lasa cand ma ia ,cand cu muci cand fara muci...

nicoleta mersi

bubu da mai cred ac este si medic de familie de-asta e asa aglomerat..chiar nu stiu in fine...mai nu e f lungutz ,nici nu stiu daca l-am masurat f bine..oricum 90 nu are clar probabil un 85cm ...pentru ca nici la mine nu a stat cuminte sa-l masor...boss-ul tau mare dar are sa te rasfetesi ce frumos iti prezinta biletele de avion si ce perioada stie sa aleaga..io acu'vazui cata multe felicitari...

tuchita odihna placuta e marait si mucios si tusicios..sper sa scapam cat mai repede...

mimo nu stiu ce sa zic dar faci cum crezi tu..eu am oprit eurespalul dupa 5 zile si uite ca tusea tot nu i-a trecut..sanatate si voua si sa scapi doar cu eurespal

mstela si sa stii ca-s cu ochii pe tinemulta sanatate lui tea...si eu am zarit a 2 a maseluta asa da zana maseluta..sa planteze si sa plece pt tea si unul pt tine

luny ma bucur ca ati avut o nopate linistita si multa sanatate

raluca e dragutz foc iorgos..nici andru nu zice cum il cheama ..o data a zis and sau poate asa am vrut eu sa inteleg

naty am simtit nervisorii tai dar nu-i bai e cale lunga pana-n oltenia asa ca s-au ratacit pe drum,nu au ajuns la mine..nu pe bune stai linsitita ca nu m-am suparat...off si eu numar lunile cat mai am de stat acasa si dupa, chiar ca nu stiu ce o sa fac...catalin ma bate la cap sa intru in invatamant,sa dau titularizarea dar asta ar insemna sa mai stau inca 6 luni acasa si de data asta mocca...nu stiu chiar nu stiu...hai ca o sa fie bine ai sa vezitot timpul egreu indiferent daca e mai devereme sau mai tarziu...

clau chiar ca esti ZEN

olga stii cumva dupa cig se poate intra in somaj?trebuie sa fie de acord cel la acre inca esti angajat nu?

vali sanatate lui matei

zoze off si mie mi-a dat dr aerius si am citit ca amelioreaza simptomele asociate cu rinita alergica...naiba stie nustiu cum sa te ajut pentru ca si eu am fost indecisa dar pana la urma m-am hotarat sa-i dau medicamentele pentru ca nu-i bine... si ii doresc lui mihai multa sanatate iar tie multa multa liniste..te cred pe cuvant,eu alerg de nici nu-mi mai simt picioarele,dimineata cu andru,ba mancarica,ba spalat,ba calcat,ba tocat diverse legume pentru iarna,ca tre 'sa facem maulte sa ducem si la tara la bunici,iar papat iar spalat etc...si noaptea terce asa de repede..ma mai apuca cateodata cate un dracusor si ii scot ochii lui catalin ca si-a facut casa in loc sa-ne luam apartament,eu invatata la bloc greuuu frate greuuu si mai ales cand nu ai ajutoare...supr misto lochita dar pantofiorii sunt fain rau sufletelul blond ca tare-i dragutz

pentru restul randunicilor

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Kya, C si A e in Mall-ul din Baneasa? pe unde mai au magazine, stii? cica vor fi si in mall-ul de la Big, de langa mine , dar pana la anu'......

Zoze, superbe, foarte frumoase toate, tare mi-ar fi placut sa te vad pe tine imbracata Mihaita e un dulce cum plimba motanul

Nico, da, fata, inainte de plecare bag nr. tau in telefon si te sun sa ne vedem la un vin fiert Iti dai seama ca n-o sa ratam Praterul Pana la urma noi o sa fim in gasca, ca vin si nasii si inca niste prieteni care au sarit 2 metri in sus de bucurie cand au auzit , azi isi fac si ei rezervari, hi, hi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramoncita, harnicuta, imi pare rau ca Andru e cu muci...dar lasa, ca o sa-si faca efectul tratamentul si o sa-i treaca Cand sunt ai mei raciti, obligatoriu au 10 seri de Ketof!

Ma duc sa pregatesc gentuta cu cele trebuincioase, cadoul pentru mama, hainutele copiilor, ca la 5 jumate ii trezesc si ma duc la mami Ne-a facut placinta cu dovleac, iamiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am vazut Zozeliciul scump, ce blugi cool are! Si lochita si pantofii si margicile sunt faine rau .

Am uitat sa-i zic lui Simo ca i-am vazut printii dis de dimineata, sunt tare happy ca am apucat sa-i vad. Ce-au crescut si am observat ca sunt nedezlipiti fratiorii!

Kya, mersi de info , pana la urma i-am gasit si eu caciulite aseara la HB. O sa mai merg si la Okaidi in Cora, anul trecut i-am luat niste caciulite frumoase foc. Imi pare rau ca inca ti-e greu cu serviciul si Sanzi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

C&A e la Militari Shopping Center, si urmeaza sa se deschida si in noul mall, care nu stiu inca daca e gata - ala cu IMax, mai incolo de Apaca, inspre Bd. Timisoara. AFI Palace Cotroceni il cheama.

Am dat o raita pe la "Bucatarie" si am gasit o reteta de prajitura inteligenta - cica se separa singura in straturi la cuptor, in timp ce se coace... Mama, mama! Poate o incerc maine, ca se face foarte usor!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sunt restanta la poze.
Ce sa raportez? Stam pe la 37-37,2, de papat papam, muci nu prea dar nasul e infundat, un kk moale (ca doar vorbim de Iulia, nu?)...habar n-am. In gat m-am uitat si e nitel rosu asa ca am bagat Homeogene ca alta idee n-am. Oricum dupa ce ca aveam stare proasta, acum am si mai si. Acum nu mai e la cresa, ce mai e?? De fapt de ce ma mir, ca niciunul din multii pui bolnavi nu e la cresa...
Trebuie cumva sa ma setez pe osafiebine si nu pe altceva

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

frumoasa rochita, si pantofii si margelele, si voi amandoi!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, tantum verde, e miraculos!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Bubule...sa-ti traiasca mama si sa fie sanatoasa!!!!!ca nu am apucat sa-ti zic
...si noi ne-am luat asprator fara sac..anul asta si sunt foarte multumita de el(se stricase cel vechi)....nu este cine stie ce firma...se numeste Zelmer dar m-am bucurat ca are 4 ani garantie.....
...sa stii ca si azi am avut ameteala aia dar nu ca ieri....este adevarat ca de abia la ora aia(cred ca in jur de 3)am mancat ceva, dar nu cred ca de la asta sa fie
...nu am mai zis nimic ca cine stie ce idei va mai veneau...

Kya este super buna prajitura asta si chiar se face repede si pe deasupra este chiar desteapta...!!!!..eu am executat-o in vikend si tot atunci s-a si terminat...ce rau imi pare de faza cu Sanzi cand pleci dimi la servici!!!!

Cuscra mi-au palcut mult de tto pozele:rochita, pantofii, Mihaita plimband pisica(ce statea codasa!!!!) , cercetasul din padure, dar ultima poza m-a data GATA!!!!.....fotomodel scrie pe el...este superb in poza aia....

pe ANtonia o am la mama si eu ar trebui sa ma duc pana in piata sa iau gogosari.....vreau neaparat o reteta care sa nu fie foarte acrii,un picut dulci si neaparat crocanti(nue ste termenul cel mai potrivit dar nu stiu altfel sa le zic in mom asta)....cine are retete incercate si se potrivesc descrierii va rog sa le impartasiti!!!

gata....ma mobilizez sa plec in piata

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am facut alt pilaf, de data asta am nimerit mararul, a iesit asa de bun ca sunt 100% sigura ca maine iar gatesc
Am produs alt orez cu lapte pt diseara si am de gand ca asta sa fie masa de seara (baza) dar in fiecare seara voi pune in blender:scortisoara sau vanilie sau cacao sau biscuite astfel incat sa aiba gusturi diferite (sa incerc si cu gem de piersici, caise??)
Am vazut oltenas grasutz cu plovaras de om mare si zulufi de Einstein si tinuta de botez, dar pe umeras??tztztz, mai Zoze, asa te-ai reinventat tu? Prin disparitie?
Naty, rabdare, ce sa zic.Poate doar ti se pare!
Nicoleta, merci pentru recomandare, deocamdata "sap" in cautare de gasca pentru ca simt ca-mi trebuie intariri. Si tot sapand, Viena s-a transformat in Praga...sunt curioasa (ca n-am fost) dar nu atat de fericita . Parca vad ca ajung ca-n Cipru
Bubu, 10 zile tine, fir-ar AMR 5
Ma duc in parc Pe diseara!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput