Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Rar am ocazia sa scriu si eu un mesaj..punctual..Mi-as dori sa pot scrie ca inainte,cate un cuvintel pentru fiecare..dar nu mai pot,nu mai am timp,abia daca reusesc sa citesc tot si sa scriu 2-3 randuri. Nu-i cu rea intentie-si la sfarsitul fiecarei interventii- va pupacesc pe toate,fara sa mai numesc

M-a socat cat ati putut sa ciripiti de ieri pana azi!

luny,ramo,naty,mimo(mai era cineva?!) sanatate puilor!
Mihai nu a scapat de muci si-cateodata-si tuse,dr.alergolog a zis ca-i rinita alergica + o inclinatie spre atopie(normal) I-a prescris Singulair,ne-a dat si o crema pt.bubite..Off..Am citit atatea despre rinita asta alergica,despre Singulair-ul asta incat imi vajaie creierii si nu stiu ce sa fac Deocamdata ii dau Zyrtec..pana ma hotarasc-sau pana ma sui in masina si fug la Bucuresti pt.o a doua parere..mai bine zis-pentru o consultatie adevarata! Cu nebunia asta de viroze nici nu mai poti sa stii ce are copilul,e racit,e alergic.. Off..Ar fi multe de zis,insa sunt atat de stresata de situatie incat nici nu-mi mai gasesc cuvintele,gandurile imi vin si fug cu o viteza uimitoare..ce sa mai..sunt VAR-ZA!!

Am vazut puii frumosi dar nu am vazut pozele lui Simo Le vreau si eu!

Oana o sa-i fac o pozica(rochitei) si v-o arat.

Mai as vrea sa va scriu atatea..dar chiar nu am timp Acum ma asteapta Doamna Masa de Calcat,ieri si azi masina mea de spalat a prestat de cel putin 8X..Asa nu se mai poate..Cred ca apelez la un prieten-bona!
Va cu drag-pe toti!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty
olgule..toate orasele astea mari sunt scumpute,si zborul, am ajuns la concluzia ca nu merita si nu ne permitem o escapada asa scurta, e prea mare cheltuiala ptr noi acum, in viitorul apropiat...cel putin asa cum planificam noi, nu se poate, in februarie...asta e..sper macar sa reusim sa mergem la vara in concediu, undeva, daca strangem suficient de multi bani pana atunci..
clau ce frumos s-au putut aseza lucrurile la voi, bravo voua...
stela si mie mi-ar placea in 4, nu vad ce impediment ar fi, ca oricum, ziua esti numai pe drumuri, sa vezi cat mai multe, seara, la un restaurant, si apoi fiecare in treaba lui

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, au adormit si baietii mei,m s-au zbenguit intr-un parc aproape de casa, m-am copt, era in soare si era asa cald
Dimineata i-am facut lui Stef unmar copt si o bucata de dovleac si le-am pasat cu biscuiti si branzica, a papat jumate, apoi la pranz, dupa ciorbita, a mancat restul, plus o canuta cu zmeurica

Steluta, am ajuns unde ai zis de Venetia , acolo cred ca am stat in cel mai frumos hotel, era chiar vis-a-vis de gara din Mestre, ca acolo ne-am cazat, faceam 10 minute cu trenul pana in Venetia, minunat! de vis, totul Ar fi super sa va duceti!!!

Revin, ca nu am citit tot.

Mergi la inceput

Luny, am un sot de nota 10, suntem norocosi ca are un servici asa bun, nu ne dau banii afara din casa, dar daca pica, profitam din plin! Avem rate pe 30 de ani, un credit mare , mai un card de credit de rezerva pt. escapadele noastre, dar asa suntem noi! nu ne aruncam cu capul inainte daca nu am avea de unde...Cata e balanta si nu am vazut un om mai echilibrat ca el, tot ce si-a propus i-a reusit! el se iocupa de tot ceea ce tine de bani si cheltuieli, eu ii asigur armonia de-acasa si nu-i lipseste nimic Pentru noi e perfect!
Imi pare rau ca nu mai plecati...dar poate...cine stie...

Bitzo iti mai e rau?? Ma gandeam ca poate stai cu ochii beliti in calculator, la servici, si poate din cauza ochilor...nu stiu..ti-ai facut control la ochi?

Clau, tu esti zen-ul zenurilor Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc la servici!! pentru ca fac o ora dus si o ora intors, plus 9 ore de munca Si ma gandesc cu groaza cum o sa fac cu amandoi, cu casa, mancare, curat etc. Daaaar, acum nu ma mai gandesc! pana aprilie mai e

Maia, ce faci, cum iti e? Mai spune ceva!!

Vali, ma gandesc mereu la voi, ma duc aproape in fiecare zi in parcul de pe emil racovita, ala de la strada si ma uit dupa voi

Mergi la inceput

Mama, ce ma oftic! mi-am comandat de la domo un aspirator, ca mi s-a stricat LG-ul meu...si au zis ca mi-l aduc azi...si inca n-a venit si maine vine fata la curatenie si n-am aspirator
Mi-am luat un electrolux fara sac, are recipient din ala transparent care se goleste si se spala, cred ca e mult mai bine asa. Si era si la oferta. Sper sa fie ceva de el, cica are si filtre nu stiu de care Vroiam si eu unul cum are Nico , dar mai bine vin la Viena, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Dar bai...celor care v-ati intors la serviciu tot atat de greu v-a fost???? Sau cu cat o faci mai tarziu cu atat mai greu e?

Mie INCA mi-e greu! Mai ales cand plec si e treaza. Parca si ea simte ca plec si o las singura acasa, asa ca se agata efectiv de mine! O smulg din bratele mele, ca sa pot sa plec...
Imi fac o mie de procese de constiinta, ma simt vinovata ca nu sunt tot timpul cu ea acasa. DAR asta e! Incerc sa ma impac cu ideea.
Nu ma astept sa devina mai usor, doar intervine obisnuinta.

Asa ca nu stiu ce sa-ti spun - trebuie sa te obisnuiesti, ca nu ai alta alternativa! Hai, ca o sa fie bine pana la urma

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Bai, ce ma oftica UPC-ul lu mama lui!!

Olgule, haideti si voi ma de Craciun, cu tot cu S! Si da, eu cred ca santurile alea sunt si pentru orbi!! Fain gandit totul!!

Bubu si eu vreau sa ne vedem, poate imi trimiti tu un mesaj pe mobil (am nr pe mailul comun), cand puteti sa ne vedem? Eu am si nr de Au, cum iti convine tie mai mult... Si despre aspirator... noi am vrut sa fie unul singur, apa. Fara Hepa si alte cele. Date fiind problemele... Altfel nu ma stresam...

Mimo, eu iti pot recomanda Wilhelmshoff, 4 stele, langa Prater. Curat si fain, mie intotdeauna mi-a placut. Accesibil ca pret, zic eu.

Ma duc sa iau copilul mare de la scoala.

Va pup pe toate!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Clau caciulita de iarna (groasa, capsusita cu material fleece) i-am luat de la C&A. Si tot de acolo i-am luat si bluze cu maneca lunga, dresuri, trening-uri, pantaloni mai grosuti... o gramada. Si am vazut si o canadiana foooooarte dulce, groasa. Am vrut sa i-o iau, dar nu aveau chiar marimea ei, si am zis ca mai astept, ca mai e pana vine frigul mare.

Mergi la inceput

blondinul! Ce tare e cum plimba el pisica in carut!!!

Mergi la inceput