Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Beyyy m-ati omorat cu Viena si Paris! Vreau si eu . Dar cand/ce/cine? Si nu ziceti de Lucian, aseara a ajuns acasa la 1.30 (de fapt azi noapte). Si o s-o tot tina asa inca vreo 2-3 luni
Stela si eu te vad . O sa treaca si mucii, si tusea si si... noi ne-am "distrat" vreo 2 sapt cu ele. Oricum e jale acum, mai toti copiii sunt muciosi si tusitori.
Naty stiu cum te simti, o sa treaca si asta. Mai greu va fi la inceput, apoi te vei obisnui desi abia vei astepta sa ajungi acasa la Iulia
Gudinde as suna la ITM, as face si scandal dar crede-ma ca nu mai am putere sa ma cert cu ei acum. Va fi ceva de genul incheiem contractul de comun acord, o sa vad unde imi bag cartea de munca si aici raman pe regim de colaborare. Oricum dintr-un an de cand sunt la ei primele 6 luni le-am avut tot pe colaborare deci timp netrecut in cartea de munca... ce sa mai zic asta-i viata.
Roxana la mine vikend inseamna doar sambata, si daca va fi iar frig vai de parcul nostru. Cand am fost si eu libera de vineri pana luni a fost vremea nasoala afara.
si o zi buna va doresc cu sanatate la toti puiutii bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

Naty...pe mine-una nu ma intereseaza.... daca tu nu o sa ai timp sa scrii pe forum dupa ce incepi serviciul...o sa trebuiasca sa-ti faci!!!!!(macar sa dai un raport scurt saptamanal despre Iulia)...ca eu trebuie sa vad MOV printre mesaje ca sa ma simt bine........ai inteles ce am vrut sa zic?????
.......se intelge ca mesajul este de

Bitzulino, voi sunteti prietenele mele pe vecie!
Dar bai...celor care v-ati intors la serviciu tot atat de greu v-a fost???? Sau cu cat o faci mai tarziu cu atat mai greu e?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, doar inceputul e greu,stai linistita cu timpul nu va mai parea asa o tragedie. Dureaza un pic pana te convingi ca Iuliei ii e bine cu bona, ca tu oricum esti tot mami a ei si nimeni si nimic nu te poate inlocui.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, duceti-va, ma, in doi, nu mai tenteaza pe nimeni!! Adica voi aveti nevoie de timp impreuna si vrei insotitori?!? Nu avem , puneti pofta in cui. Serios, ia, ca doi porumbei sa va vada baba !

Naty, da, e greu, dar te obisnuiesti repede, mai ales cand vezi ca e bine copilul si fara tine. Seteaza-te pe osafiebine, nu pe catdegreupoatesaimifie si va fi ok!

Cleme, colaborare pe baza de contract, da? Sunt venituri bune si alea, vei plati impozit pe ele, si tot restul darilor. E oricum mai bine decat nimic, cata vreme nu mai ai varianta carte de munca. E un pic de bataie de cap pentru tine, dar daca te organizezi putin, osafiebine

Luny, da' Paris de ce nu? E tare frumos! Nu mai zic de Wien....

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, Becca este calare pe usa in jurul orei la care trebuie sa ajung acasa, deja stie cand vin si cand plec. Iar dimineata , pe la 9.30 incepe sa-mi faca pa, pa, ne pupacim si ma conduce pana la lift dar cu zambetul pe buze fara nici-o suparare. Normal ca n-a fost asa de la inceput, asta deja este a doua luna...seara ne-o petrecem minunat, ne jucam, ne alintam, ne pupam!
Nu stiu ce sa zic de greutate..., mie nu mi-a fost prea greu caci incepusem sa-mi doresc si altceva, nu mai aveam rabdare suta la suta doar cu copiii si casa. Si vin dimineata cu mare placere la servici, cred ca si asta conteaza foarte mult, sa-ti placa unde pleci dimineata de acasa, sa-ti placa unde petreci o mare parte din zi. si atunci totul o sa mearga struna. Si cand o sa vezi ca Iulia este bine ingrijita acasa si fericita seara cand te vede o sa sti ca totul este normal si firesc, asa cum trebuie sa fie.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Clau, ce ZEN esti!!!!

Naty, primele zile vor fi grele rau de tot, parca se rupe cev ain tine cand il lasi acasa..Dar usor-usor, nu vei mai avea timp sa te gandesti...

Stela, GO!!!!! Daca nu l-as avea si pe Luca, as pleca pe undeva chiar in perioada asta...Dar, vorba lui Tuchi, mai astept vreo 4 ani

Olga, spune-mi si mie: se poate intra din CIC1 in CIC2 sau mai exista prenatalul ala de 126 zile? Ideea e ca vreau sa stiu ce se intampla cu minunatul stimulent: trebuie sa fac cerere de intrerupere a lui cand voi intra in cele 126 zile?

ma duc, s-a trezit Matei...

Valentina cu Matei si 21+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,ca o faci mai devreme sau mai tarziu,vine si vremea asta.Simtamintele sunt cam asa,sau cel putin eu asa am simtit:cu 3 zile inainte de a reincepe marea escapada am simtit o sfarseala,de-mi venea sa ma ascund (bine,eu am reinceput si cand avea Tea 11l),te apuca o mie de stari deodata,in prima zi de lucru am simtit o greutate in mine (eu am scapat si neste lacrimi),deja in zilele urmatoare ma mai obisnuisem cu noua viata si intrasem in cotidian,ma preocupa reintegrarea in munca si parca parca era mai bine,iar dupa vreo 2-3 sapt deja am simtit ca totul e ok,iar dupa iar putintel timp ma simteam mult mai bine in pielea mea,o duamna ce abia astepta sa ajunga la floricica ei acasa,doar un pic cam obosita,ce-i drept...hai fi tare ca au fost altele si mai grele.Un pup mare.
Olgu,esti o dulce,ma gandeam ca ar fi si mai frumos in 4...dar staaai asa,ca-i doar o idee,habar nu am daca se va concretiza ceva anul asta ca ne doare banii...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Noi tot cu muci transparenti si tuse...
Maine ne ducem la gradi, ca nu mai am cu cine sa-l las acasa...
Ieri l-am carat din Berceni in Giulesti, azi am alergat ca nebuna sa vin acasa la 12, ca pleca "bona"...Dar asta este...

Si trebuie sa-i mai cumpar multe chestii si n-am timp s-o fac....Si pt mine am de luat niste haine cu burta, ca nu pot sa stau in 2 bluze pana nasc
Dar daca lucrurile merg asa in continuare, o sa nasc si nici n-o sa-mi dau seama din cauza vitezei

Valentina cu Matei si 21+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vali, asa este, traim in secolul vitezei, nu mai avem timp de nici unele. Sambata am reusit sa cumpar si eu o mare parte din hainutele de toamna pentru copii, dar mi-a luat aproape intreaga zi...alergatura, nebunie, agitatie. Macar am reusit sa iau lucruri dragute ... Iar aseara dupa servici alergam dupa caciulite pentru Becca.
Multa sanatate Mateiului.

Si pentru Teo de mami Stela, multa sanatate.

Ne planuisem si noi o scurta vacanta la Paris , dar a cazut, mai stam cateva luni.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vali, da, poti intra din CIC1 in CIC2 sau da, poti ramane la serviciu, intra in alea 126 de zile si pe urma dupa ce nasti in CIC2. Nu trebuie sa faci nicio cerere de suspendare a stimulentului, e un concediu medical ca oricare altul...eu asa zic! Pune o intrebare la legislative, ca poate vine cineva cu alte interpretari

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput