Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mda, plecam..si-a mancat toate 3 ouale cu branza si rosie, ta-su a reusit, ca pe mine nu ma mai tin nervii...cheia succesului, dar nu mereu, o cutie mare cu muuulte jucarii de la oua kinder
Sper sa gasim hribi

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Luny,sapapemufyoutzele sapapemufyoutzele sapapemufyoutzele..of,te inteleg,stiu cum e sa mori cand vezi ca nu papa,dar acum e si bolnavior,falacul,ia-l incet,ce sa faci?of.
Mercic pt sfaturi in privinta Venetiei kya,bubu...so,cand ne-om duce,cand va fi,cand vom ajunge vreodata sa fie primavara sau toamna.Dar,de as avea bani acum,si maine as pleca,da?si la iarna ca rezist yo.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, beau si eu o cafeluta cu voi.

Oauuuu, inseamna ca sunt o norocoasa ca Rebe ma conduce la lift zambitoare, imi face pa si ne pupam de vreo 3-4 ori pana vine liftul. Desi si ea este super mamoasa si lipicioasa, seara suntem nedezlipite si chiar si dimineata o perioada dar pur si simplu cand se apropie ora de plecare si vede ca ma pregatesc nu se supara. Insa seara este calare pe usa in jurul orei cand simte ea ca trebuie sa apar. Oricum eu plec la birou la 10 si la 10.30 Becca iese afara pana la 13, apoi masa, apoi nani pana la 17-17.30 si intr-o ora sunt eu acasa.

Luny, spor la cumparaturi.

Mimo, pup Dudellu sa treaca repede buba la buzica. Becca zice la luna: tuna. Si seara trebuie sa o tinem minute in sir la geam sa vada tuna!

Imediat pun niste pozici pentru cine vrea sa o mai vada pe pufosica Rebe care are doar 10 kg acum la 1 an si 7 luni!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
A sasea zi de muci , AMR 4 Si buzita umflata si vanata Iar eu sunt un car de nervi din cauza Teodorei Cineva a invatat-o pe ea sa manance "pe calorii" astfel: Dimineata lapte cu biscuiti sau cafea cu lapte si alte porcarii....apoi nimic toata ziua NIMIC NIMIC ....si seara tarziu mancare, paine, banana, etc...in total cica sunt putine calorii ca nu mananca toata ziua Doamne tine-ma ca nu mai pot cu adolescenta asta Lectiile le face la noaptea ca sa doarma ziua Fataaa, voi ma intelegeti, da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Multumim pentru pupicii pe buzita si pentru incurajarile aduse atentei supraveghetoare
Bravo Mufi pentru micul dejun Dar tu-l scoti afara cu pneumonie? Ca io-s mai baba si stiam ca nu e voie, dar nu stiu de ce Oricum am vazut ca-l pui si la munca in bucatarie
Mutti care lernt deutch, bravos
Clau , deci sunt doi romantici care admira nuna-tuna O Doamneee
Stela pastreaza visul Venetian si sigur va deveni realitate, ca doar stii "secretul" Ma bucur ca te-ai acomodat la viata de duamna cu servici
Kya de unde stii ma cum plange zana la usa? Of mai, eu daca as fi mama ta nu ti-as povesti asta
Gecko nu mai urla fataaa, ia-ti crema , lama, ceva! Ce idei mai ai si tu Si mai baga o vorbulita pe-aici, ca nu deranjezi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Am uitat de Bubu Sa-i lasi "desenele" lui Vlad in engleza, fara subtitrare sau dublare.Eu asa am descoperit pe la 4 ani ca fata mea vorbeste si intelege limba engleza Avea si accent
Naty sper ca sunteti mai bine, sa nu fie reactie la vaccin ma gandesc ! Si cu bona nu-ti face griji ca doar nu-si imagineaza ca scapa de bolesnitele copilariei! Cu serviciul iar nu cred ca trebuie sa-ti faci asa mari griji, esti aproape de casa si pentru inceput vei avea dreptul la program scurt, nu??? Plus ca sotul tau va fi pe-acasa, nu?
Olgu spor la rapoarte !

As face ceva si nu stiu ce Cu siguranta nu iar cumparaturi si mancare Mi-as "lua campii" dar ma tem sa nu fie aglomerat si pe-acolo Acum imi pare rau ca am tipat la mandra asta dimineata Cred ca-mi fac programare la psiholog, am eu o prietena care ma asteapta de mult la cabinet

Mergi la inceput

Si uite, pentru Gecko, in mod special , ca ea nu vede nici Prima, nici "iutuburi" decat aici, am cautat si am gasit blondele fataaaa De la jumatate in colo, muta tu cursorul

Pe cuvant ca iar am ras cu lacrimi Chiar ca am nevoie de psiholog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Poate n-o sa credeti...tocmai ne-am intors de la spital dupa o noapte GROAZNICA. A facut laringita, destul de nasol si febra mare in continuare. Am fost la IOMC (unde cica in garda de sambata s-au internat 15 copii cu laringita ff grava plus nenumarati trimisi acasa). Pt ca avem aparat acasa, ne-a dat sa facem aerosoli cu adrenalina si dexametazona, Augmentin si Nurofen si la orice semn Doamne fereste de agravare inapoi la spital. Acum doarme...azi noapte a dormit cu noi dar chinuita rau de tuse si suieraturi, ORIBIL respira....
Doctorita imi spunea ca ea chiar a ridicat problema daca nu cumva asta e forma principala de manifestare a noii gripe la romani...Oricum, cat am stat acolo in 5 minute au sunat-o 3 persoane pt copii raciti care tusesc si sunt ragusiti. Ce era la camera de garda nu va pot spune...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, i-a crescut perisorul Rebeccai !!! Am murit de dragul ei, iepuras mic cu doi dintisori jos ! Si Razva fara !

Lunizel, sa ii fie de bine muratorului sef ousoarele! Nu stii cat de bine iti inteleg deprimarea si disperarea atunci cand nu mananca !

Ralu, nici Sof nu plange dupa mine. O iubeste enorm de mult pe soacra-mea, dupa ce o ia de manuta ( ca eu o duc la ei de asta-primavara ), imi spune "Pa! Du-te!" si ma impinge, asa prin aer, cu manuta ! Sanzi mititica cred eu ca e afectata si de lipsa lui tati, si atunci percepe si mai acut lipsa ta...Sper sa nu fie asa! Eu cred ca la gradi , avand copiii si alt soi de activitate, nu va mai fi asa de necajita cand ramane singura. !

Stela, e important sa iti propui un termen pentru plecarea asta. "Iei azimutul" si te faci luntre si punte sa iti atingi tinta! Tinem pumnii si facem galerie!!!

Mimo, falaaaaaacu' Dudulea ! Iar cu Teo...sunt importante si conflictele astea , si pentru tine si pentru ea. Diseara o sa lamuresti cu ea motivele care te-au facuit sa iti iesi din sarite, calm si frumos, nu ? Cu rapoartele, sunt gata, mai putin Slatina , imi vine sa ii dau de toti peretii, ma, nu mai pot!

Bubulina, pupam englezii !

A facut cineva miere cu catina vreodata? Ca am intrebari!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput