Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Mimo, ma, tu ai fost o adolescennta model? Hai, care a fost, mana sus!! Io nu...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, mi-e rau ! Oribil, saraca Iulia ! Imi pare rau...

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna dimineata!!!!!ups...acum vad ca este 12....deci buna ziua...

am citit sa fiu la zi cu stirile crengutei

Kya....si Antonia face urat cand plec la servici,incercam sa-i distragem atentia cu ceva dar stie....de fapt atunci cand o las la mama, am noroc ca sunt pisicile vecinilor in curtea aia(desi eu le-as duce de acolo ca nu sunt de acord cu ele)si cu asta o pacalim.....este innebunita dupa ele cand le vede.....

am salvat link-ul biletele de la Air France sa studiez problema.....ca daca tot este subiectul zile-vacante/week end-uri in afara......de fapt, pe mine ma bate la cap sora-mea sa ne ducem de sarbatori in Franta...si eu am zis pas ca am avut niste cheltuieli din primavara si pana acum care ne-a dat efectiv peste cap......dar studiez problema sa vad cam unde s-ar duce suma cheltuita....

Luny...am cumparat gogosari aseara...pot sa-i trimit la tine cu tot ce trebuie si sa vin sa-i iau gata facuti????ca ai ajutoare nu gluma......

Naty..nu pot sa cred...mititica de Iulia.....eu zic(desi ti-am mai zis si nu vreau sa mi-o iei in nume de rau)ca trebuie neaparat sa te duci la homeopat(dupa ce se face bine) sa-i puna sistemul imunitar la punct.....o fi intr-adevar epidemie...dar cum ea este mult mai sensibila decat altii......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Daca vreti sa o vedeti pe Rebe.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

pufosica dragalasa! Dar cum are mah doar 10 kg??? Pana si Sanziana a ajuns la 11 (cu greu) Si doar Rebe mananca bine, nu? Nu ca mofturoasa mea!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

pufosica dragalasa! Dar cum are mah doar 10 kg??? Pana si Sanziana a ajuns la 11 (cu greu) Si doar Rebe mananca bine, nu? Nu ca mofturoasa mea!

Mananca, mananca, dar nu sta locului o clipa, munceste draga de ea nonstop! Nici pediatra ei nu crede ca are greutatea asta pana nu o pune pe cantar! Ea are bulanase, falcute, de toate, nu arata slabuta, dar e usurica!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Naty, imi pare asa de rau , multa sanatate Iuliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Naty offf, nici nu mai stiu ce sa spun! Imi pare rau ca e asa bolnavioara!

Deci pana acum Rebe si Sof nu plang, Tea si Antonia plang. Poate ca la gradi o sa fie altceva, intr-adevar. Plus ca mai si creste pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, sanatate!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Kya, Rebe ca si Sof o iubeste foarte, foarte mult pe mama, se inteleg minunat impreuna. Nu stiu daca ajuta informatia asta pentru ca sigur si Sanzi o iubeste pe mama ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo,noi AMR 2 la muci,suntem mai sus.Si mai lasa bre fata in pace,ca-i adolescenta...sunt tare curioasa daca te cocolosea/cicalea mami pe tine asa in adolescentaia zi,ca intreaba si Nico la fel..ca eu am fost tare libertina,ma furisam de mama si zau ca dupa 14 ani nu a mai stat nimeni dupa mine cu biscuitii si altele..
Si m-am acomodat la scarbiciu,dar nu sunt multumita deloc unde sunt..ofofmaimai...desi ma intreb daca ma va multumi ceva vreodata.
Olgu,pai Teei nu-i lipseste tacso,sau i-o lipsi ca vine cam tarziu acasa,desi salariu nu are cine stie ce (mor tare din cauza asta,ca nu-i si el mai ferm,mai ambitios si s-a plafonat intr-o firma de 2 lei)...si tot urla dupa mine cand plec exact cum a descris Kya
..si cred ca mi-am propus un termen pt vacanta,gata,ca tot ma rascolesti si nu ma lasi sa visez:martie 2011,cand e gata leasing-ul la masina..na,ca mai rau mi-ai facut.Stati pe loc cu galeria ca ma omorati.
Naty,uoffff,imi pare tare rau...fir-ar de viroze...sanatate Iuliei si tie rabdare si putere.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput