Puiuti de Randunici 2008!! (317)
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Salutare.
Mimo, ma, tu ai fost o adolescennta model?
Hai, care a fost, mana sus!! Io nu...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Olgutzika spune:
Naty, mi-e rau 

! Oribil, saraca Iulia
! Imi pare rau...
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
bitza037 spune:
buna dimineata!!!!!ups...acum vad ca este 12
....deci buna ziua...
am citit sa fiu la zi cu stirile crengutei![]()
Kya....si Antonia face urat cand plec la servici,incercam sa-i distragem atentia cu ceva dar stie....de fapt atunci cand o las la mama, am noroc ca sunt pisicile vecinilor in curtea aia(desi eu le-as duce de acolo ca nu sunt de acord cu ele)si cu asta o pacalim.....este innebunita dupa ele cand le vede.....
am salvat link-ul biletele de la Air France sa studiez problema.....ca daca tot este subiectul zile-vacante/week end-uri in afara......de fapt, pe mine ma bate la cap sora-mea sa ne ducem de sarbatori in Franta...si eu am zis pas ca am avut niste cheltuieli din primavara si pana acum care ne-a dat efectiv peste cap......dar studiez problema sa vad cam unde s-ar duce suma cheltuita....
Luny...am cumparat gogosari aseara...pot sa-i trimit la tine cu tot ce trebuie si sa vin sa-i iau gata facuti????![]()
![]()
ca ai ajutoare nu gluma......

Naty..nu pot sa cred...mititica de Iulia.....eu zic(desi ti-am mai zis si nu vreau sa mi-o iei in nume de rau)ca trebuie neaparat sa te duci la homeopat(dupa ce se face bine) sa-i puna sistemul imunitar la punct.....o fi intr-adevar epidemie...dar cum ea este mult mai sensibila decat altii......
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Daca vreti sa o vedeti pe Rebe. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA! mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
pufosica dragalasa!
Dar cum are mah doar 10 kg??? Pana si Sanziana a ajuns la 11 (cu greu) Si doar Rebe mananca bine, nu? Nu ca mofturoasa mea!Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
pufosica dragalasa! Dar cum are mah doar 10 kg??? Pana si Sanziana a ajuns la 11 (cu greu) Si doar Rebe mananca bine, nu? Nu ca mofturoasa mea!Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Mananca, mananca, dar nu sta locului o clipa, munceste draga de ea nonstop!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
clauclau spune:
Naty, imi pare asa de rau
, multa sanatate Iuliei.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
Kya spune:
Naty offf, nici nu mai stiu ce sa spun! Imi pare rau ca e asa bolnavioara! 
Deci pana acum Rebe si Sof nu plang, Tea si Antonia plang. Poate ca la gradi o sa fie altceva, intr-adevar. Plus ca mai si creste pana atunci.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Kya, Rebe ca si Sof o iubeste foarte, foarte mult pe mama, se inteleg minunat impreuna. Nu stiu daca ajuta informatia asta pentru ca sigur si Sanzi o iubeste pe mama ta.

mstela spune:
Mimo,noi AMR 2 la muci,suntem mai sus
.Si mai lasa bre fata in pace,ca-i adolescenta
...sunt tare curioasa daca te cocolosea/cicalea mami pe tine asa in adolescenta
ia zi,ca intreaba si Nico la fel
..ca eu am fost tare libertina,ma furisam de mama si zau ca dupa 14 ani nu a mai stat nimeni dupa mine cu biscuitii si altele
..
Si m-am acomodat la scarbiciu,dar nu sunt multumita deloc unde sunt
..ofofmaimai...desi ma intreb daca ma va multumi ceva vreodata
.
Olgu,pai Teei nu-i lipseste tacso,sau i-o lipsi ca vine cam tarziu acasa
,desi salariu nu are cine stie ce
(mor tare din cauza asta,ca nu-i si el mai ferm,mai ambitios si s-a plafonat intr-o firma de 2 lei)...si tot urla dupa mine cand plec exact cum a descris Kya
..si cred ca mi-am propus un termen pt vacanta,gata,ca tot ma rascolesti si nu ma lasi sa visez:martie 2011
,cand e gata leasing-ul la masina
..na,ca mai rau mi-ai facut
.Stati pe loc cu galeria ca ma omorati.![]()
Naty,uoffff,imi pare tare rau...fir-ar de viroze...sanatate Iuliei si tie rabdare si putere.

mami de TEA (1.04.08)