Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si am vazut si Rebecoasa,o frumusete exotica vesela,ce mare s-a facut,ce s-a maturizat...si eu cred ca-i felul ei asa,Clau,ca si mami ei,mai subtirik,nu cred ca trebuie sa-ti faci griji,arata f bine.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela , nu-mi fac griji de Rebe, plezneste de sanatate, multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ferit de bolesnite serioase. A fost mucioasa de vreo 2 ori si atat. Ptiu, sa n-o deochi! Cum ai zis si tu, asa este felul ei, asa a fost de bebelusha , a luat mai greu in greutate, dar a fost si este mereu tonica.
Hai mah, cum tocmai in 2011!!!! Nu se poate, ia mai gandeste-te!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,nu e nici asta, pt ca si Tea tare o iubeste pe buni,cu toate astea sa nu ma vada cand plec de acasa ca-i jale.
Apropo,ii spune "ba-ba",nu stiu de unde i=a iesit asa,si socrela se supara.

V-am zis cum o mai ademenesc pe Tea sa pape,fiindca in continuare papa fffff greu...la bucatarie avem o iconita cu sf. Nicolae (Doamne-Doamne pentru ea).Si il cere ("Dea-Dea")si ii da sa manance,si papa si Doamne Doamne,papa si Tea,papa amandoi si se alege Sf. Nicolae manjit de mancare pe la gura,ii da si apa sa bea..sa vedem cat va rezista sa fie spalat de atatea ori...apoi ia la rand catelul,rata...si mai rata,mai Tea,si uite asa papa.
Cad pe spate cand o vad cu rata intr-o mana si cu cealalta se chinuie sa-i bage apa in cioc.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Dupa prima sedinta de aerosoli (in care nu vreti sa stiti cum am stat si-n cap impreuna cu bona ca sa o tinem sa stea cu masca) doarme inca linistita si respira normal, doar de vreo 2 ori a mai "latrat". Doamne ajuta!
Am vazut-o si eu pe Rebe, avem si noi vestuta aia misto ursulet de la Ariel! Pup scumpa.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya si Antonia o iubeste pe Maia, dar cand sunt eu in preajma vrea numai cu mine.....

Am vazut si eu Rebecoasa[olala]si eu ma gandeam ca la felul in care arata nu se justifica kg putine.....dar importanta ca este sanatoasa ...

sa va zic ce am patiti in week end....am plecat cu Antonia afara si am luat si aparatul foto sa mai fac cateva poze....l-am pus in geanta ei dar nu in buzunarul exterior cum faceam de obicei......bineinteles ca poze nu am facut iar dupa ce am intrat in casa la vreo 10 min vad ud langa carut.....sa innebunesc...cursese cana de apa ca nu am pus bine capacul...si aparatul, portofelul erau pline de apa.....l-am sters repede si l-am pus pe niste servetele....luni l-am verifcat, nu mergea si pe eran se vedeau niste umbre si am crezut ca asta a fost sfarsitul...dar aseara la o noua incercare am vazut ca merge

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Stela, si Antonia le da de mancare la jucarii....si spre sfarsit cand nu prea mai vrea ea sa manance, imi impinge mana, catre o jucarie cu lingurita care i-o duc eu la gura..

Bubule,ia uite ce-mi zice o colega pe mess dupa ce i-am dat site-ul tau ca se vaita ca nu stie ce sa mai faca de mancare:

r_rogoz: m-am uitat pe site-ul ala...deci imi ploua in gura!!! si ma enervezi rau ca numa la mancaruri imi sta mintea acum!
Last message received on 10/7/2009 at 1:31 PM

mai vroiam sa zic ceva dar am uitat

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Am intrat sa va zic ca suntem bine, chiar daca mi-ar trebui si mie macar o noapte dormita integral (ma trezesc de 2-3 ori pe noapte la alaptat). Anushca are colici, dar o scoatem la capat, sasa mai plange noaptea uneori de la dinti, dar aia e problema Omului, ca el are grija de baiat de pe la 8 seara pana pe la 8-9 dimineata (conteaza enorm), uneori mananc in picioare ca altfel maraie Ana la mine din wrap . De 2 zile l-am hranit si pe sasa din picioare si in ritm de vals numai sa fie si zana fericita agatata de mine. Bine ca Sasa nu e ranchiunos deocamdata, ba chiar (aviz celor care mai asteapta un bb) mie mi se pare ca ne-am apropiat mai mult unul de altul, acum sare mai degraba in brate la mine cand ma vede ca le am libere. Si eu simt ca il iubesc tot mai mult.
De galusca nu prea am ce sa povestesc, e scumpicica, a luat 1,5 kg, o iubesc de mor, si abia astept sa o botezam (pe 24).

Mi-e ciuda ca nu mai pot sa tin pasul cu voi, nici macar de citit din 2 in 2 din urma. Sper ca sunteti bine.
La cresa nu m-am mai gandit intre timp, de cand m-am descurajat de la ce mi-ati scris voi de carcaiasi adusi de la gradi. Dar poate ar trebui sa mai sap, ca bona nu se lasa si mai face cate una lata

Sanatate multa celor care au nevoie, mamiceala si gravideala usoara!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

Iar scriu din amintiri

Muful harnic,Rebecuta oachesa si Razvanelul grijuliu!

Mai pupacesc si copilasii bolnaviori dar si pe cei cu buzitzele umflate,adolescentii rebeli si mamicile incercate!

Am mers la un al2lea medic alergolog-nu e rinita alergica..Nooo!!..Nu stie ce e,ca..nici raceala nu e!! Traim in Romania!!

Va multumim pentru laude!!Creste inima in mine!

tuturor!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Sovi ce ma bucur ca ai scris....cand iti permite timpul , mai pune si tu cateva poze ...cate un pupic pentru Sash si Anushka

Ela

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitza daca se usuca bine toate contactele si circuitele, ar trebui sa functioneze. Asa ca daca merge, e bine. Ai scapat de cumparat unul nou.

Despre iubit bunicii... sunt sigura ca e asa. Altul e oful meu, si cred ca asta simte si copilul. Din cauza asta plange asa de rau cnad plec de langa ea.
Am multe sa le reprosez alor mei despre modul in care m-au crescut, si ma fac neagra de suparare cand vad ca la fel fac si cu Sanziana - aceleasi greseli imense si majore... Sunt muuuulte de spus - un psiholog ar putea sa faca bani frumosi ascultand tot ce am eu pe suflet

In fine, situatia o sa se mai schimbe doar cand va incepe gradi. Pana atunci nu am alta solutie decat sa o las cu bunicii. Mi se rupe sufletul de mila ei!!! Probabil o afecteaza si plecarea randunoiului si e inca mult prea mica sa poata sa se exprime si sa se descarce. Ma doare ca nu pot sa-i ofer deocamdata nici o constanta in micul ei univers. Taica-su pleaca si vine, eu plec si vin, ai mei la fel, unul pleaca, altul vine ca sa fie cu ea acasa. Bietul copil e zapacit rau de tot, nici nu stie la ce sa se astepte

Si ca sa ilustez un pic ce am spus - m-a sunat mama sa-mi spuna sa vin mai repede acasa, ca ea trebuie sa plece la servici si copilul plange. In casa avem santier si tata are de supravegheat muncitorii (evident o activitate mult mai importanta decat copilul!). Nimeni nu are timp/chef de puiul meu...

Offf Doamne, tine-ma zdravana, ca imi pierd mintile!!!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput