Puiuti de Randunici 2008!! (317)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, imi pare rau. Cred ca ti-a dat ziua peste cap chestia asta. Pur si simplu m-am intristat si eu cand am citit ca Sanzi plange... Intradevar, situatia o sa se schimbe odata cu inceperea gradinitei.
Offff, cred ce e tare greu sa sti ca puiul plange acasa...eu cand sun tot timpul e joaca si veselie acolo, asta conteaza enorm, de-asta probabil sunt ZEN asa...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

cum mai Kya???trebuie sa te duci sa stai cu fata???pai poti sa pleci asa de la servici???nu ati stabilit de la inceput pana la ce ora sa stea cu Sanzi sa nu stai stresata???

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu,Naty.Sanatate multa,multa
Kya,imi pare tare rau ca nu poti sta linistita la serviciu de grija Sanzianei..sper ca se vor rezolva toate,asa trebuie!
Clau,frumosi copilasi mai ai
Cuscra,si Sam tot asa le da la icoanele din bucatarie sa manance,zice "Amne,papa".si mai nou vrea pozele cu David cand era mic sa ii dea si lui Dede atunci cand nu e acasa...
Sovi,bine ca ai mai scris ca ma gandeam ce mai faci cu amandoi . la copilasi si tie.Neaparat sa pui poze de la botez
Luny,am vazut si ajutorul tau la bucatarie
Zoze,cum nu stie ce are copilu??de necrezut,pe cuvant.Am vazut rochia,papuceii si margicile-tare faine .Iar Blondutul m-a dat gata
lui Vladut.Simo-Mimo,nu cred sa fie mama sa nu-i fi cazut copilul in fata,stai linistita

Eu sunt fff obosita,ma cam doare burta si noaptea si ziua asa ca incerc sa stau...Copii sunt bine,multumesc lui Dumnezeu:David inca mai e mucios,dar altceva nu are iar Sam toata ziua sta cu bunica.Asa de mult ma ajuta ca nu stiu ce m-as fi facut fara draga dea ea!

Simocu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza037

cum mai Kya???trebuie sa te duci sa stai cu fata???pai poti sa pleci asa de la servici???nu ati stabilit de la inceput pana la ce ora sa stea cu Sanzi sa nu stai stresata???

IRINA
sufletel

Nu, lucrez oricum doar cele 6 ore, pana la 2-2 jumate. Mi-a spus doar sa vin direct acasa, sa nu mai stau peste program, sau sa fac alte drumuri. Stau si ma intreb, vorba lui Mimo de ce mi-a mai spus ca plange... ca oricum ajungeam acasa la ora stabilita. Doar asa, ca sa mai am un morcov in plus... Deh, ai mei parinti... the usual!

Sa va mai povestesc de soacra-mea? Cum l-a mancat undeva pe randunoi sa-i promita unei rude de-a lor haine de la Sanziana care i-au ramas mici. Si acum ma suna soacra-mea sa-mi dea indicatii ce anume sa le dau, cum sa fie hainutele, si cate. Nu ma deranjeaza ca le dau, ca in fond le fac un bine oamenilor. Dar ma pune ca IN PLUS, sa le mai iau si cadou, ca nu le-am facut pana acum nici un cadou (de parca asta intra in fisa postului )
Asa ca stau de 2 zile si spal si calc pungi intregi de haine, ca trebuie livrate la termen!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

mi-am adus aminte ce vroiam mai devreme sa zic>mi-a placut mult Rebe in vestutza de la Ariel...cred ca-i iau si eu Antoniei

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

fetele, va pup pe toate plec acasica la buburuza mea....

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, mama ta lucreaza inca?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, grabeste-te daca vrei vestuta polar, cand am luat-o eu mai avea doar vreo 5 parca. Rebe este superba in ea, poza aia nu e prea reprezentativa ca nu a mai stat apoi ca se incinsese in ea , dar ii sta minunat , ea fiind brunetica, contrastul e fantastic.

Revin...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Naty, nici nu stiu ce sa mai zic, ca tare le mai tragi cu Iulia. Multa sanatate!!!
Am vazut si iepurasul Rebe superba ca de obicei, si fratiorul Razvanel cu ochi frumosi.
Kya, sa stii ca si la mine plange Sabin cand plec de acasa si la noi e destul de constanta treba. Eu plec, ramane cu Bica si cu bona. Dar oricum e jale ca ma vede iesind din casa impreuna cu Briana si el ramane, de fapt asta e durerea ca nu pleaca si el. Copilul asta parca e facut la coltul strazii (si jur ca nu e asa ) vrea numai afara si cum accesul e rapid e nenorocire. Acum ca s-a facut frig nu mai e asa usor, el vrea sa iasa direct, eu sa il imbrac, el nu are stare, uite asa ne distram noi. Mai nou a descoperit ca scarile aluneca si ca e super si se urca cam 3 trepte si isi da drumul in fund ca pe topogan . Nu ii pasa ca ii duduie funduletzul, e numai adrenalina.
Noi inca ne stresam cu "rautatile" lui. Nu accepta sa imparta jucariile cu nimeni si in plus are drepturile totale si asupra jucariilor celorlalti. Duminica eram la finutul nostru care are 3 ani si pentru ca el nu a vrut sa ii dea jucaria pe care o avea in mana, i-a trosnit Sabin rapid 2 pumni de nu am avut timp nici sa reactionez. Mai avem un vecin care are un calut si o masinuta cu roti. Cand il vede, le vrea pe amandoua, prinde calul de gat, se urca pe masina ca nu cumva baietelul sa prinda ceva. Si nu sunt ale lui!!!! Si daca cumva riposteaza celalalt, e nenorocire, singura sansa e sa-l iau pe sus si sa fug in casa, explicatiile nici nu sunt auzite printre urletele lui. Doamne, sper sa fie doar o perioada....

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya deci nu ma duc singura la pshiholog Fataaa, tu crezi ca suntem surori , fata?
Pe mine ma intrebati cum am fost eu adolescenta ...pai, eu eram singura toata ziua...uneori cate o saptamana chiar, daca era tata plecat in vreo delegatie...bineinteles ca tineam si eu regimuri dubioase, ca plecam la scoala fara plover si cu parul ud direct din dus, ca umblam brambura (desi pe vremea aia nu prea aveam multe optiuni).... dar am simtit mereu nevoia sa am si eu o mama care sa-mi cumpere hainute, farduri, parfumuri...sa faca mancare buna...sa ma admire sau sa ma indrume...hehe, vorba "lu' sora mea, Kya" cate ar mai avea un psiholog de ascultat Iar acum, cand pot sa umplu golul din sufletul meu si sa fiu superultraextramega mama pentru fata mea, ea ma respinge, ma bruftuluieste, ma ignora, etc. D-aia sufar eu si am neuronul bolnav, DE CE??? Probabil am picat in extrema cealalta, o sufoc, mai ales acum pentru ca stau acasa

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput