Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)
Raspunsuri - Pagina 19
liliac1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Subscriu in totalitate! Liliana, unde pot gasi si eu ceva pozici cu voi, sa va vad si eu? ![]() ![]() Nela, mamica Anei |
Eh, mai greu cu pozele de data recenta. In general eu mi-s pozaru' casei, sotului i se pare o indeletnicire nepotrivita caracterului lui...asa ca eu o pozez pe mandra-draga-mea...si uneori ma pozeaza ea pe mine
Asta ar fi o mostra! Sa nu va tavaliti prea tare de ras...ca eu de fapt sunt draguta, finuta, rachitoare
Pozaru' este vinovat Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui NelaM
Gata, batem palma. ![]() Pe cand sa ma astept ca am de prestat? Nela, mamica Anei |

Mai, daca stiam ca esti de acord...le lasam naibii pe toate azi, ca le-am luat si eu la intrebari (cred ca-i pofta de gravida, ca altfel nu-mi explic

Acum...astept pachetul de la tine ca am un antrenament de zile mari...si in cel mai scurt timp posibil transmit "bagajul" meu la schimb. Eheee, pana la termenul meu inca mai este timp pentru pregatirea psihologica...
Liliana,
cu
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danangie Buna dimineata......chiar daca ptr mine nu e chiar buna. Am o durere de stomac .RALUK, DANA multumesc de PM. ![]() Ieri am fost la control....sunt deja dilatata de aproape 2 cm. iupiiii. Bb deja are capusorul jos tare.....deci situatia acolo e schimbata tare.Asa mi-a zis.....ai ce durere de stomac.... ![]() si [url=http://www.glitterfy.com/] ( 07.06.2008)[/url] Si un alt samburel in burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i] |
Pai zi-ne, fetita, ca trebuie sa scoatem demoazelele la incalzire usoara.
Hai fetele...incalzire usoara...rotiti usor bratele...unuuuu
...doooooi
....treeeeei
...patru
!Deci...durerea de stomac s-ar traduce in dilatatie 2???? Dar daca mananc ca sparta pana simt ca vomit...oare merge treaba mai usor??
Liliana,
cu
Dana15 spune:
Ce tare esti Liliacule
..o mamica tare haioasa! si chiar esti finuta, draguta si rachitoare; iar mandra ta..are niste ochisori atat de expresivi!!!
si mi se pare mie, sau are parul roscatel?! si mi-a placut salata aceea de fructe
cred ca voi doua va distrati de minune si cand o creste si Radulescu va si mai fain!!!
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 merg mai tarziu la medic ..o sa ma intrebe iarasi, ca un om delicat ce este, "facem un control?" (are un ton al vocii tare bland cand zice acest lucru), iar eu ca disperata "DA, DA, DA"![]() ![]() ![]() ma duc sa-mi iau ceva de papa.. |
Mai, esti TOTALA!! Grig stie
Ia recunoaste ca te duci la piata aia indepartata...nu la consignatia de la colt
Eu toata noaptea am visat ca AZI va fi 6 octombrie si ca avem treaba. Tu ce faci?? Ma gandesc ca drumul pana la piata l-ai putea face topaind pe mingea medicinala?!
Liliana,
cu
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui miha74 cat despre tampoanele facute in casa, nu va stesati, cred ca exista in toate maternitatile, doar ca ti se dau dimineata si seara cand ti se face asa zisa toaleta |
Pai mie mi-a zis sa-mi iau de toate...ca nu mai exista nimic in spitale
Siii...acum spui? dupa ce-am stat o noapte intreaba si-am gandacit la impaturirea lor in timp ce fugaream ploada la culcare...dar in soapta sa nu trezesc omul clasei muncitoare=hazbandul???
Liliana,
cu
Dana15 spune:
citat din mesajul lui liliac1
Mai, esti TOTALA!! Grig stie Ia recunoaste ca te duci la piata aia indepartata...nu la consignatia de la colt Eu toata noaptea am visat ca AZI va fi 6 octombrie si ca avem treaba. Tu ce faci?? Ma gandesc ca drumul pana la piata l-ai putea face topaind pe mingea medicinala?! |

aoleeooo!
(oare nu s-ar putea sa mi se rupa membranele astea afurisite..mama lor
..de la atata ras?!!astept sa vina grig..sa ma duca la control; l-am rugat sa vina mai repede astazi, dar se pare ca nu s-a putut..
pe ordinea de zi:
- coborat vale, urcat deal in pas aproape alergator (de dimineata, pe la 8:30)..curios, astazi nu mi s-a mai contractat burtica la efort
..am dat un ocol de cartier ..vreo ora!- stat pe minge
- stat in pozitia lotus/fluturas/cracanata
- facut genuflexiuni (m-am tinut de chiuveta din baie
- acum am iesit de la baie..calda, cu saruri parfumate (mango)
any ideea?!!

astept barbatu'...poate o sa ma considere rachitoare si imbietoare..si intarziem la medic
Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
a venit!!
am plecat!!![]()
Doamne ajuta!!
Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
miha74 spune:
hello la amiaz!
puradeii dorm, fata cea mare e la scoala, asa ca am mancat si eu in liniste cu un ochi la forum si unul la tv
sunt multifunctionala
liliac- dar unde vei naste tu? cat despre tampoane prelucrate nu am vrut sa va stric placerea
Cat despre afta ta e ofrumusete, si ce zambet are....m-a terminat
eu am nascut la Pantelimon, si sunt foarte, foarte multumita. Initial mi-a fost teama, mai ales ca am impresia ca am fost singura care a nascut acolo din aceasta odisee.
dar la terapie a fost fain, asistentele dragute. apoi saloanele pentru cezariene sunt renovate, cu tv in camera paturi de iti poti ridica salteau la cap sau la picioare.
mai problema cu asistentele de la salon, care nu prea respectau ce scriau dr in fise...si erau medicamente pe care trebuia sa le cumperi ca nu le aveau ei.
iar copii foarte frumos ingrijiti, nu ii aveam in salon, ceea ce pentru mine era perfect ca m-am putut cat de cat odihni. Mergeam din 3 in 3 ore la alaptat.
Manga- bine ati venit acasa!
Cat despre dormiciosul Aidan...poate fi de la icter, iar faptul ca nu suge, poate fi ca nu ai tu mameloanele formate. Ce ti-au spus asistentele la spital? Am intalnit foarte multe cazuri cand bb nu poate suge ca mami nu are sfarc, si fie s-au muls si dadeau cu bibe fie si-au format mameloanele la pompa electrica (asta nu functioneaza tot timpul)
in Pantelimon asistentele se ocupau de mamele la primul bb si le aratau tot felul de tertipuri, cu bagatul degetului in gurita si apoi imediat sfarcul. Apropos degetul il suge?
NelaM spune:
Liliana, pai tu esti o frumusica si o finuta. Pacat ca numai o poza cu tine, ca te-as fi studiat si intors pe toate fetele si alta nu! Si mai esti din categoria fotomodele, cum zic fetele: ce silueta de vis ai in rochia aceea portocalie… m-ai dat gata. Si ce frumoasa este si Andra, are niste ochi migdalati, de chinezoaica, tare faini. 

M-ati dat gata cu animalul de casa: sper ca il tineti in lesa, legat, asa, sa nu faca pagube mari prin casa, da? 
Dana, esti o figura! Eu tot sper ca 6 e ziua cea mare. Sau poate o fi 9 si n-ai visat tu bine, se intorsese cifra? Zise Mama Omida...
Raluk, ai pus cumva poze sa vedem si noi burtica? Ca daca da, eu nu le-am vazut, poate n-am fost eu atenta.
luto, voi cum mai sunteti? Ai reusit cu pompa?
Maria, suge Aidan sau tot ligav este? Tinem pumnii in continuare.
Mai, dar n-am vazut poze cu Rose de fata mosului, sper ca sunt bine.
Adi, draga mea, iti urez de pe acum multa bafta maine, ca poate ma tine Ana in priza de dimineata si n-os putea intra in timp util!
Iti tin pumnii, iti doresc nastere usoara si sa ne auzim cu bine. Va astept cu drag acasa, cu multe poze. Sunt emotionata, imi vine pe lume potentialul ginerica! Vine cangureluuuuu! 

Sa stii ca azi mi-a facut sotul cea mai placuta surpriza: mi-a cumparat cartea "What to expect: first year". Sunt tare incantata si este suuuuper, mai nou citesc cu si cand alaptez, si cu Ana pe genunchi... n-o mai las din mana!
Eu ma pregatesc sa ma culc un pic, acum este sotul de serviciu, schimbul 2, face bonding cu Ana. Nu ii aud glasciorul Anei, deci mai mult ca sigur doarme la tata pe genunchi.
O seara placuta va doresc, dragele noastre.
Nela, mamica Anei

si [url=http://
( 07.06.2008)[/url]