Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
Mariaanna bine ai revenit!
Moni incet, incet..o sa fie bine! probabil ca este colostru..nu cred ca-i anormal
Ionika ce draguta-i minunea voastra!
ce obrajori bucalati...sa va traiasca!!
cum esti Adi?
cred ca nerabdatoare..![]()
Hai, copila cu parul balai!
Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
moni_iulia spune:
miha74,povestesti asa de frumos de bebei incat imi vine pofta sa mai fac macar unul desi, n-am definitivat treaba nici cu asta de la purtator (inca)
. Si ai tai sunt asa rumosi...
La ce spital ai nascut ca se vede curat?
Stie cineva dk la Polizu trebuie trimitere de la medicul de familie pt internare nastere?
Ioanact, sarcina usoara! Ma bucur ca nu ne-ai uitat
.
Se pare ca m-a lamurit Monica intre timp cu intrebarea despre Polizu. Tare ma bucur ca nu ti-a trebuit buletinul ca eu nici n-am
. Merge sa folosesc camasa mea?!
Raluk, buna ideea ta cu scutecul absorbant
.Cred c-am s-o adopt si eu.
Eu am tot avut piciorele umflate de la statul in picioare sau pe scaun.Cat am stat in pat cele 2 saptamani au revenit la forma initiala,forma la care nu speram sa ajunga prea curand. Cu tensiunea cum stai? Poate ai mancat si ceva sarat sau mult prea dulce...
Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
Poze
AMR 3-6 ZILE
raluk16 spune:
Neatza! Mai da aveti un spor, ati scris in dimineata asta mai mult decat ieri toata ziua!
Nela
deci asa cu numele Monica
. Pupici
. Si multu mult de explicatiile cu alaptatul, cu tampla, cu inghititul, sunetul, tot!
. La tine nu cred ca e cazul sa scoti laptele, ca situatia nu e grava dupa cum spui. Si eu am citit ca sunt multi copii care nu pot digera proteinele din laptele de vacuta mancat de mami, si ca aia ar fi cauza colicilor. Si ca trebuie lasat si introdus treptat mai tarziu putin (deci nu lasat de tot pe perioada alaptarii).
Sabina felicitari pentru vestile super de la control!!!
Abia asteptam sa vina bunicuta sa aiba grija de nepotele, sa te vedem mai des
!
Anomis vad ca lucrurile se indreapta, si cu greutatea si cu plansul, colicii, etc 
. Multumesc de sfaturile cu pompa!
Ce bizari acolo la maternitate, pe langa zapaceala noastra de proaspete mamici sa nici nu se puna de acord... Multu mult si de aprecieri (asa mai uit de alea 21 de kile
). Important e sa fim sanatosi, ca le dam noi jos, sau daca nu, vorba tatalui meu: "no in sfarsit arati si tu a femeie"
.
Danangie uite mami cine o sa aiba o nastere usoara, deja esti dilatata
.
Dana te asteptam cu vesti bune de la control
. Adi a zis ca pana la urma dupa-masa pe la 2 parca a programat-o la cezariana. Deci asta ar fi maine dimineata la noi.
Anamaria va luptati si voi cu kk si cu plansetele
. Sa treaca repede! Nici nu-mi pot imagina ce m-as face sa planga asa...
Miha il pupam pe scumpul de Matei sa treaca
. Ce mi se pare greu la copilasi e ca nu iti pot spune ce au si unde ii doare...
Mariaanna bine ai revenit pe aici! Ma bucur ca printesa e bine si abia astept povestea nasterii 
ionika ce emotionante poze cu grasunica 
moni_iulia sper sa vina soarele si pe strada ta... cat ai de tras...
. Cu sanii mie la inceput mi-a curs transparent si acum curge si transparent si galbui-miere. Cred ca e normal oricum ![]()
38+
Alex - cumparaturi bebe
moni_iulia spune:
.liliac1, si Tudorita al meu face pipi
.Cateodata el, cateodata eu cred ca depinde cum e asezat.
| Citat: |
| Mai, ploada mea e tare simpatica si-mi face zilele mai usoare! |

| Daca tot mi-a dat Ralu "tema de casa" cu minunatele tampoane...m-am apucat de infasurat. Moama, parca si sarmalele se infasoara mai usor decat astea... Nu mi-a iesit deloc faza cu bagat capatul pe dedesubt...asa ca eu sper sa nu de desire...sa-mi atarne vreun capat pe undeva. M-am gandit si sa le cos dar indeletnicirea asta nu prea mi-e prietena. Aproape ca-mi doresc masina de cusut a Danei. |

Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 3-6 ZILE
moni_iulia spune:
uve_got_mail, cred ca e "normal" ce se intampla cu somnul tau
.Nici eu nu reusesc sa adorm pana la 2:30 iar la 7 sunt in picioare.Asta si dupa 2-3 pp.

Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"
Romania
- The land of choice
Poze
AMR 3-6 ZILE
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Am citit ca vorbeati despre infasat copilul. Vroiam sa va zic ce mi-a spus mie acum 2 zile pediatrul. Sa nu leg manutele fetitei pt. ca ea in somn poate sa regurgiteze si cu ajutorul manutelor se intoarce ca sa nu se inece.
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
anamaria1979 spune:
Danuta1979 multumim de sfatul cu manutele. La noi e distractiv cu manutele ca nu le vrea infasate de nici o forma, maraie, tipa si in final trebuie sa le desfaci ptr ca nu doarme altfel. A si din cand in cand isi mai da o palma peste fata singurel si atunci incepe sa boceasca singurel.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009
margo1 spune:
Buna dragelor! Vad ca sunteti tare matinale! Inseamna ca bebeii sunt cumintei noaptea si va lasa sa dormiti, nu?
Eh, la mine vad ca situatia nu se intrevede sa se imbunatateasca...dupa cum va spuneam, bebe Vladimir e un mancacios si papa o data la 2 ore maxim...asta incluzand si noaptea....si cand sta la san, pai sa te tii....petrecem impreuna cate 40 de minute, si mananca asa cu pofta de se ineaca cu laptic; dupa ce papa, trebuie sa il tin sa eructeze cam cate 15 minute si dupa aia il tin asa pe picioare inca vreo 15 minute ca sa nu vomite (daca il pun in patut vomita putin)...ma uitam aseara cand ii faceam baita: are o burtica de parca sta sa plesneasca, sper sa aiba copilasul meu simtul masuriii si sa nu pape pana pocneste....da, si revenind la programul din timpul noptii, eu nu dorm mai mult de 2 ore legate, si adunate pe noapte dorm maxim 6....asa ca sunt cam chioara de somn, insa sunt fericita...
Azi noapte pe la 3 era cam zombie asa si l-am pus la san (eu stateam intinsa in pat) si am adormit
...m-am trezit abia pe la 4 si mititelul dormea asa de bine in bratele mele
asa ca l-am tinut cu noi in pat pana dimineata la 6 jumatate (cand a dat desteptarea).....stiu ca nu am facut bine si ca e posibil sa isi refuze patutul daca mai continui asa, insa eram prea franta...
Despre colicei acum, din pacate si al meu are....eu ii dau Infacol, insa in afara de faptul ca eructeaza mai repede, face kk mult (cam dupa fiecare alaptat/ inainte de infacol facea o data in zi)si trage parturi, alt efect nu vad....tot se inchirceste si isi incordeaza burtica, strange pumnisorii, se inroseste la fata...nici nu stiu daca sa renunt la Infacol si sa trec pe altceva...parca mi-e si frica sa il schimb cu alt medicament, sa nu fie cumva mai rau...
Eh, insa sper ca vor trece repede aceste 3 luni (cat am inteles ca tin colicii) si mai ales sper ca voi reusi sa ii fac si un program de alaptat macar pe timp de noapte (ca nu cred sa rezist foarte mult in acest ritm nocturn). Se mai confrunta cineva cu un bebe asa papacios la ceas tarziu in noapte?
cam asta despre noi....imi cer scuze ca nu sunt la curent cu ce s-a intamplat in ultima perioada pe forum, insa imediat ce bebe al meu isi va regla putin programul voi reveni in forta!
Un buchet mare de flori pentru mamici si viitoare mamici!

Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Danuta1979 multumim de sfatul cu manutele. La noi e distractiv cu manutele ca nu le vrea infasate de nici o forma, maraie, tipa si in final trebuie sa le desfaci ptr ca nu doarme altfel. A si din cand in cand isi mai da o palma peste fata singurel si atunci incepe sa boceasca singurel. de Cristian Alexandru din 05.09.2009 |
Hi hi hi....al tau e cuminte. A mea cand are colici sau ii e foame (cand i se face foame am maxim un minut sa o pun la san fara sa trezesc tot blocul...altfel tipa de zici ca am tinut-o nemancata de cand s-a nascut..si plange cu lacrimi de se invineteste in cateva secunde..mama ei de rasfatata) isi da singura palme..dar se coordoneaza: palma stanga apoi dreapta apoi stanga..si apoi peste ochi...de am ajuns sa o tinem de maini cand o apuca..
Sunt ai nostri si ii iubim :)
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
aidaciolac spune:
'neata dragelor 

IRINA.C am nevoie de ajutor urgent
... s-a trezit acum foca cu foamea in gat dar revin sa iti spun care e baiul , am nevoie de o parere 
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()