Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna dimineata !!!
E prima data cand intru dupa marele eveniment si parca am emotii....Ma bucur pentru dovleceii aparuti si le urez noroc viitoarelor in curand mamici.
As vrea sa va pot pune o poza cu printesa mea, dar nu sunt asa dotata cu tehnica, asa ca o sa ma credeti pe cuvant ca e o minutaie de fata, mare si frumoasa, cu gropite in obrajii grasunei si zambareata.
Cand voi avea timp, o sa va scriu si povestea nasterii ei.Stiti ca mi-am dorit sa o nasc normal, dar, de ce ti-e frica, de aceea nu scapi....Acum e bine. ma bucur ca am fetita in brate si nu mai conteaza nimic.Imi doresc doar sanatate multa ei, mie ,intregii familii si voua tuturor.
Va pup!
Nasteri usoare celor care au ramas de nascut, copilasi cuminti mamicilor si sper sa ne regasim cat de curand, sa ne impartasim noile experiente.Pentru mine e noua experienta asta....au trecut 7 ani de cand a mai fost asa....

Mariaanna
37+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

cat despre tampoanele facute in casa, nu va stesati, cred ca exista in toate maternitatile, doar ca ti se dau dimineata si seara cand ti se face asa zisa toaleta. voi trebuie sa aveti pt momentele din tmpul zilei. eu le faceam acolo, infasuram vata in tifon, pur si simplu. cat despre hemoragie...nici vorba, la mine a fost asa ceva foarte flu, flu.

mary - daca il alaptezi doar de la san, e ciudat ca este constipat... Probleme cu constipatia am si eu dupa ce am nascut, dar reglez din alimentatie. Imi incep ziua cu 2 lingurite de miere pe stomacul gol, lichide si supe multe. Probabil de aia si mata mea face si la 2 zile, dar face tot semilichid.

biaz- ma bucur sa citesc din nnou mesaje de la tine. Bine ai revenit printre noi!

iulia- de cat timp nu a facut kk?

Fug sa pregatesc micul dejun, ca s-a sculat si Laura si continui cu cititul mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

Iata-ne si pe noi Mama, adica eu, ostenita tare, tata la fel cu puiul adormit pe burtica lui...Dragul de el mi-a preluat jobul pentru cateva ore cat sa ma hodinesc.Avem colici care nu ne dau pace...Infacolul ne-a dezamagit, mergem pe Sab simplex in continuare.
Ce bine ne-ar fi prins un ajutor in plus...suntem doar noi doi sa ingrijim de bebe. Parintii mei sunt taman in Slatina, inca in campul muncii. Ma alatur voua, dragelor, neobositelor, mai curajoaselor decat eu cea deocamdata epuizata!As vrea sa nu ma plang, dar sincer simt cateodata nevoia sa ma descarc ca sa pot s-o iau de la capat.Astept sa treaca perioada colicilor, sa mai creasca bebe si sa ne putem in sfarsit bucura de el fara teama si stress.

Se apropie seara,perioada agitatiunii...tineti-ne pumnii!
Scriu rar din lipsa de timp, dar de cate ori intru si va citesc mi se descreteste fruntea.pupici dulci de la noi

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Thea, ma bucur sa aud de la voi. Tinem pumnii sa treaca colicii. Sunt in asentimentul tau, abia asteptam si noi sa mai creasca Ana, sa trecem de perioada critica a primelor 6 saptamani.

Stiu ce zici cu ajutoarele, ca ar fi bine venite: si noi suntem decat noi doi iar parintii si rudele sunt la... mii de km distanta! E greu, dar e frumos, avem satisfactia muncii facute impreuna, doar noi de noi, cum multe le-am facut pana acum.

De ieri eu si Ana am ramas singurele, ca sotul a inceput serviciul. Are un program flexibil oricum, asa ca asta ne ajuta enorm de mult. Pana acum toate bune, nu am de ce sa ma plang, avem noroc ca Ana este totusi un copil cuminte, care plange mult mai putin decat vad eu pe forum de la alte mamicute. Nu cred ca are colici, numai se agita cand trebuie sa faca kk si cand are gaze. Ma bucur din suflet ca noaptea doarme in continuare bine.

Nela, mamica Anei

,NELA!mda...si la voi e munca de echipa...ma bucur ca esti optimista, conteaza foarte mult! Sper sa ramana bebita la fel de cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Miha,eu sunt constipata intr-un hal fara de halies o data la saptamana si atunci beton.Iaurturi bag din plin,ciorbe ,lichide..nimic.
O sa incerc si cu mierea
La Razvi in schimb,chiar si atunci cand face kk dupa 3 zile,tot moale iese
Sanatate multa lui Matei

Mariaanna,bine ai revenit acasa

Maria,am vazut si eu minunatele p[oze cu Aidane un scumpmi-au placut extrem de mult cele cu voi 3 si in care se vedea si acea superba priveliste cu turnul Londrei

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaanna

Buna dimineata !!!
E prima data cand intru dupa marele eveniment si parca am emotii....Ma bucur pentru dovleceii aparuti si le urez noroc viitoarelor in curand mamici.
As vrea sa va pot pune o poza cu printesa mea, dar nu sunt asa dotata cu tehnica, asa ca o sa ma credeti pe cuvant ca e o minutaie de fata, mare si frumoasa, cu gropite in obrajii grasunei si zambareata.
Cand voi avea timp, o sa va scriu si povestea nasterii ei.Stiti ca mi-am dorit sa o nasc normal, dar, de ce ti-e frica, de aceea nu scapi....Acum e bine. ma bucur ca am fetita in brate si nu mai conteaza nimic.Imi doresc doar sanatate multa ei, mie ,intregii familii si voua tuturor.
Va pup!
Nasteri usoare celor care au ramas de nascut, copilasi cuminti mamicilor si sper sa ne regasim cat de curand, sa ne impartasim noile experiente.Pentru mine e noua experienta asta....au trecut 7 ani de cand a mai fost asa....

Mariaanna
37+

Mamica de si in asteptarea unui

povestea nasterii lui Alex
,mariaanna!!!! bine ai revenit! ne-i lipsit! pupam si bebita ta si te credem pe cuvant...trebuie sa fie frumoasa,asa ca mamica ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Bun venit pt
bb Anna Sophia de mami Ellenuta
bb Aidan Laurian de mami MangaGirl
bb Nicholas de mami angelli!!!!

Sa cresteti sanatosi, frumosi, isteti si norocosi si sa aduceti mii de bucurii parintilor, sa umpleti casa de fericire, soare si zambete!!!! Recuperare usoara mamicilor!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Katerynna, Biaz, ma bucur enorm sa citesc vesti de la voi. Va astept cu noutati despre voi si puiuti

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna dimineata!
Poze cu noi http://community.webshots.com/album/574701678VFBnGo

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!
Am cam sarit capitolul asta ma bag imediat la recuperari. Vroiam doar sa va spun ca suntem bine, tot in formula 2 in 1 doar ca am stat un pic mai prost cu moralul si n-am vrut sa va induc si voua starea.
Mi-am dat ghipsul jos sambata,am facut ceva masaj si gimanstica cu piciorul si abia duminica am incercat sa merg fara prea mari rezultate(doar de 3 ori pana la baie) si am sfarsit seara plangand de durere si dezamagire.
Ieri a fost un pic mai bine am reusit sa fac 5 astfel de ture plus un drum la politie pt buletin care iese abia pe 21.
Azi am deja 2 astfel de curse(la baie, cam 10m) si parca ma doare din ce in ce mai putin.
Asa ca daca tot da sa iasa soarele pe strada mea ma bag la recuperari sa va ajung din urma.
Duminica seara si luni mi-au curs ambele biberoane destul de abundent (un lichid albicios gen apa tulbure), lucru nemaintalnit(pt ca pana acum faceau cu randul si f putin si mai galbui parca).E normal?

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata,

Chiar ma intrebam ce-i cu tine...bine ca ai scapat de ghips,acum nu mai ramane decat sa te concentrezi pe marele eveniment .

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Buna dimineata!
Am cam sarit capitolul asta ma bag imediat la recuperari. Vroiam doar sa va spun ca suntem bine, tot in formula 2 in 1 doar ca am stat un pic mai prost cu moralul si n-am vrut sa va induc si voua starea.
Mi-am dat ghipsul jos sambata,am facut ceva masaj si gimanstica cu piciorul si abia duminica am incercat sa merg fara prea mari rezultate(doar de 3 ori pana la baie) si am sfarsit seara plangand de durere si dezamagire.
Ieri a fost un pic mai bine am reusit sa fac 5 astfel de ture plus un drum la politie pt buletin care iese abia pe 21.
Azi am deja 2 astfel de curse(la baie, cam 10m) si parca ma doare din ce in ce mai putin.
Asa ca daca tot da sa iasa soarele pe strada mea ma bag la recuperari sa va ajung din urma.
Duminica seara si luni mi-au curs ambele biberoane destul de abundent (un lichid albicios gen apa tulbure), lucru nemaintalnit(pt ca pana acum faceau cu randul si f putin si mai galbui parca).E normal?

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 6 ZILE

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput