Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Liliana cred ca esti cea mai distractiva mamica si cred ca pentru asta esti foarte iubita si de Andra si de sot!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Subscriu in totalitate!
Liliana, unde pot gasi si eu ceva pozici cu voi, sa va vad si eu?

Nela, mamica Anei

Eh, mai greu cu pozele de data recenta. In general eu mi-s pozaru' casei, sotului i se pare o indeletnicire nepotrivita caracterului lui...asa ca eu o pozez pe mandra-draga-mea...si uneori ma pozeaza ea pe mine dar ori imi nimereste jumate de cap (de la nas in sus sau in jos...sau eventual o ureche) ori nimereste jumatea aia plina de celulita...de la brau in jos sau sunt miscate...ca ea n-are rabdare sa faca clic-clac. Ce naiba sa pun in album public???
Asta ar fi o mostra! Sa nu va tavaliti prea tare de ras...ca eu de fapt sunt draguta, finuta, rachitoare Pozaru' este vinovat

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

eu dau semnatura pt cele subliniate , ca ne-am intalnit la galati

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

danuta Plecat-ai pe minge??? Eu tot ma agit pe-aici cu sfaturile...poate-poate s-o prinde ceva. Multa bafta si iti uram un control cat mai...placut

miha pai cum unde?? Aici, in camp!!! Pardon, la minunatul Spital Judetean GALATI acolo unde totul lipseste cu desavarsire inclusiv profesionalismul!!!
Voi povestiti acolo despre lucruri minunate. Eu vreau doar sa fiu tratata omeneste. Stii, mai mergem noi si cu vaca...dar macar sa inlocuim biciul cu o scarpinatura pe spate si eventual un alungat de mushte. Ehhh, viseeeeez!

Nela Tu esti amabila, normal, si fff diplomata.
Cat despre Andra...pai eu ce-am muncit atata vreme??? aproape 10 luni in burta si 6 ani de convietuire in comun... trebuia sa iasa ceva cate de cat de calitate
Da, este micuta mea chinezoaica, cu parul de culoarea coniacului...si cu zambetul ala parsiv ma prosteste pe fata...
Cu animalul de casa...am o poveste...te doare mintea...dar mi-e ca intre 2-3 kklici si 2-3 parturi si 2-3 contractii si-o ar pica fix ca nuca-n perete.
O sa va vad eu si pe voi peste cativa ani cum o sa vi se para normal sa crestem si gandaci de bucatarie numai sa fie copilul fericit

Citeam pe ici pe colo ca bebe seamana cu unul sau cu altul..Sa va spun cum e la noi: cand este de bine, copilul seamana cu mine, cand este de rau...CLAAAAR seamana cu tat-su!!

Aidutz Pupa fata si pe Erik-cel-fomist si pe mama cea simpatica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vazut niste poze superbe cu bebelusa Ionikai
Ce-mi place cum se pupacesc ele...o mamica emotionata foc si-o bebelina atat de calma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

fetelor cucuietelor, ia ziceti si la om stresat...joi facem 1 luna...cam cat ar fi trebuit sa ia bebe in greutate?

THEA22,mama fericita de''Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineatza,

inca sunt in recuperari. raportam reglare a programului de papa...se trezeste singur la 3-4 ore si cere. mai putin noaptea...cand ne lasa sa dormim mai mult...desi se chiraie ca vrea cu noi in pat...ceea ce nu e foarte incantator...dar...e inca mic...ce sa-i facem?

dana noi numai l-am amenintat pe bb ca trecem la hatza, hatza...si s-a grabit sa vina. poate merge si la Anna.

Aida v-am visat azi noapte - pe tine, pe sot si pe Emma. Sper ca sunteti bine.

acum vreo 2 capitole se discuta despre vaccinuri...m-au intrebat dk vreau vitamina K la copil si de asemenea mi-au spus ca ii vor face si o analiza pt tiroida in primele sp de viata. in rest, astept moasa.

are icter..e portocaliu si stiu ca aici ei nu dau nimik. la voi a trecut de la sine? ca am citit ca un icter prelugit da tulburari nervoase. e vorba de ceva legat de bilirubina si nu stiu ce proces. stiu ca in romania ori ti-l pun la lampa, ori se da o cantitate infima de fenobarbital.

mai citesc si revin.

MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

MARIA, cu programul dat peste cap,mereu la dispozitia lui bebe, am uitat sa te felicit pentru puiutul tau...FELICITARI, MAMI! SA-TI FIE PUIUL SANATOS SI FRUMOS, NECOLICOS MAI ALES SI SA VA BUCURATI DE EL!
si Matei a avut icter dar i-a trecut de la sine...mie pediatra mi-a spus ca mai toti fac si le trec in vreo 10 zile...daca dureaza mai mult il trec pe tratament.Exista si ceva vitamine care se dau preventiv sa nu se agraveze...eu nu am apucat sa-i dau ca i-a si trecut.

te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Helloo!!!Revin!!! Schimb semnattura...si apoi poate citesc ceva din urma...daca ma lasa bebe.

Totul bine sper!!

Gianina 40 + cu Loris Stefan
Viitoare mami de printisor iubit si balanta cu personalitate !

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

a venit!! am plecat!!

Doamne ajuta!!

Ne-am intors!!

mai Nela mai stii?! n-oi fi vazut eu cifra bine in vis

Monitorizare-ok; mandra un pic agitata..de fapt ii crestea frecventa cardiaca la fiecare contractie (vreo 3 in 15 min cat mi-a tinut electrodul acela pe burtica).
Eco- bine pozitionata, placenta sanatoasa, lichid mai are (mi-a spus ca exista vernix caseosa in lichid-erau ca niste stelute albe- ceea ce este semn de maturitate);
Control - "de data aceasta nu vreau sa va mai necajesc!"..da' de ce nu?!
Concluzia: suntem pregatite dar nu se stie pentru cand...probabil ca nu astazi..m-a mai chemat vineri (daca nu se intampla ceva pana atunci) ca sa-i mai monitorizeze activitatea cardiaca;

ce mi-a placut a fost ca ne-a spus ca nu se gandeste sa imi faca inductie, decat daca trecem de saptamana 41;

va tzuc! revenim mai pe seara!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui THEA22

MARIA, cu programul dat peste cap,mereu la dispozitia lui bebe, am uitat sa te felicit pentru puiutul tau...FELICITARI, MAMI! SA-TI FIE PUIUL SANATOS SI FRUMOS, NECOLICOS MAI ALES SI SA VA BUCURATI DE EL!
si Matei a avut icter dar i-a trecut de la sine...mie pediatra mi-a spus ca mai toti fac si le trec in vreo 10 zile...daca dureaza mai mult il trec pe tratament.Exista si ceva vitamine care se dau preventiv sa nu se agraveze...eu nu am apucat sa-i dau ca i-a si trecut.

te pupam

multu

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

a venit!! am plecat!!

Doamne ajuta!!

Ne-am intors!!

mai Nela mai stii?! n-oi fi vazut eu cifra bine in vis

Monitorizare-ok; mandra un pic agitata..de fapt ii crestea frecventa cardiaca la fiecare contractie (vreo 3 in 15 min cat mi-a tinut electrodul acela pe burtica).
Eco- bine pozitionata, placenta sanatoasa, lichid mai are (mi-a spus ca exista vernix caseosa in lichid-erau ca niste stelute albe- ceea ce este semn de maturitate);
Control - "de data aceasta nu vreau sa va mai necajesc!"..da' de ce nu?!
Concluzia: suntem pregatite dar nu se stie pentru cand...probabil ca nu astazi..m-a mai chemat vineri (daca nu se intampla ceva pana atunci) ca sa-i mai monitorizeze activitatea cardiaca;

ce mi-a placut a fost ca ne-a spus ca nu se gandeste sa imi faca inductie, decat daca trecem de saptamana 41;

va tzuc! revenim mai pe seara!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

poate era 9? suna bine nu? 9 octombrie 2009.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput