Burtici fericite de septembrie-octombrie (216)
Raspunsuri - Pagina 21
cristina_ana spune:
Buna!!!!
Noi ne-am intors ieri de la munte. Vremea nu a prea tinut cu noi, a fost frig si chiar a plouat, asa ca am stat mai mult in camera si ne-am plimbat cu masina. Dar macar am scapat pentru catvea zile de facut mancare si curatenie, asa tot m-am scos cumva!
Printesa mea a fost deosebit de cumintica, in schimb Andrei mi-a scos peri albi. Doamne, ce usor mi se pare cu un bebe asa de mic, de la un an jumate incolo e dezastru!![]()
Sa stiti fetelor ca acum, cat e bebe mic, e cel mai usor de plecat cu el. Mai ales pentru cele care alapteaza exclusiv la san, e floare la ureche. Nu tu biberoane, lapte praf, sterilizari, etc. Scos tzitzica oriunde vrea puiul si gata papica!
Nu am apucat sa citesc din urma, doar ultimele pagini, asa ca nu prea mai stiu ce s-a mai intamplat.
Vreau neaparat sa citesc capitolul unde a nascut Manga! Am vazut pozele cu Aidan si m-a dat gata cu gurita lui frumoasa! O sa fie un cuceritor, asta garantat!
Am mai apucat sa vad pozele Nelei, cu frumoasa de Ana! Ce par frumos are, si ochisori expresivi, si gurita!
Si m-am uitat si pe pozele Aidei cu Erik cel scump, Lilianei cu frumusetea si finuta de Andra....si cam atit deocamdata!
Miha, tu unde ai pus poze? Ca nu le-am gasit pe nicaieri, si bineinteles ca mor de curiozitate sa o vad pe Iris!!!! De saptamana viitoare sotul incepe serviciul, asa ca o sa te sun sa ne intalnim prin parc, vin si in Sebastian, ca acum stau aproape de tine!![]()
Raluk, Dana, Danangie, sunt cu ochii pe voi!!!! Sper ca macar galeria voastra sa nu o mai ratez!!!! Va doresc din tot sufletul sa aveti nasteri usoare, usoare!!!!
Vad ca maine naste Adimercedes, asa ca scot niste agitate si ii doresc nastere usoara, bebe perfect si refacere rapida!

Hai Adi!!! Nastere usoara!!!!!!

Pentru bebeii cu icter: trebuie tinuti cat mai mult la soare, la lumina! Si Emma mea a avut un icter destul de urat, cred ca nici acum nu i-a trecut in totalitate.
Monikus, ce putin mai ai si tu!!! Cum mai esti cu greturile? Au mai trecut? Scuze daca ai mai scris, dar eu nu am mai citit ultimele capitole!
Lucia, am inteles asa, printre randuri, ca esti tristuta! Nu stiu ce ai patit mai exact, dar pup fata sa treaca supararea!
Fetelor care alaptati, voua tot asa, va e foame tot timpul? Ca eu sunt disperata cu mancarea, am o foame continua si o pofta de dulciuri ceva de speriat!!! Nu ma recunosc, as manca si peretii!!! SI nici nu pot manca ce imi place mie, adica salate, cruditati, rosii, ca face bebe colici!
Si mai am o suparare, a inceput sa-mi cada parul!
Si asa aveam eu putin, acum o sa fie si mai putin. Am inceput sa iau vitamine pentru par, Forcapil, dar nu stiu daca am voie in timp ce alaptez/. SI vreau sa imi cumpar si fiole pentru par, Foltene sau ceva de genul. Voi aveti problema asta?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
MangaGirl spune:
Aida am ajuns la mesajul tau cu Desteapta-te romane! super tare faza!
la cat mai multe lunite lui Erik.
Iuliapapusa felictiari pentru luta mancacioasa.
Dana ai drptate cu firul de par...se simt buclele de la distanta! 

Luci esti ok? cand vrei sa vb, dai un bip...ma gandesc mereu ca programul lui David de plans iti dicteaza programul de somn si nu vreau sa sun si sa te trezesc. Am si eu un pitic pe creier, ca stiu ce dulce e somnul. azi am tras un pui si cand imi era lumea mai draga suna postasul. am crezut ca-l bat.
ah si am luat si eu pompa din aia. o astept ca vorba ta...am doi sani, numai buni de pusi in sacosa.
deci 3 octombrie...zi cu semnificatie :) i-am facut deja astrograma si pot spune ca sunt multumita. ![]()
Nela tu esti optimismul intruchipat mai fata! bravo...cat despre indragosteala aia de la spital...hmmm cand a iesit vanata...si cand spun vanata...pai era copilul meu mov...nu mai stiam ce sa simt. pe Sergiu l-au podidi lacrimile...eu credeam si nu credeam. Tot spun ca ma apuc de poveste...dar poate maine...ca azi sunt la post cu tzatzele afara...si la doua ore...ca deh...e foamea mare.
MangaGirl
MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl desi se chiraie ca vrea cu noi in pat...ceea ce nu e foarte incantator...dar...e inca mic...ce sa-i facem? |
pai cum ce sa-i faceti?? Sa-l luati si sa-l pupaciti cat mai mult, sa-l mirositi si sa-l admirati clipa de clipa, sa va bucurati de fiecare cascat/chirait/tipat/zvarcolit!

| dana noi numai l-am amenintat pe bb ca trecem la hatza, hatza...si s-a grabit sa vina. |
Ce simpatica ai fost!!!! Dar bebe Aidan tot s-a lasat un pic asteptat
| are icter..e portocaliu si stiu ca aici ei nu dau nimik. la voi a trecut de la sine? ca am citit ca un icter prelugit da tulburari nervoase. e vorba de ceva legat de bilirubina si nu stiu ce proces. stiu ca in romania ori ti-l pun la lampa, ori se da o cantitate infima de fenobarbital. |
Depinde de forma de icter. Eu am avut-o pe Andra portocalie. A tinut-o 4 zile la lampita si s-a decolorat un pic...apoi acasa ne daduse fenobarbital (pe care ca o mama rea ce sunt, nu i l-am dat) iar peste inca o saptamana s-a facut roz si frumoasa!
Speram si la voi sa nu tina prea mult dar poate ca este bine sa-l vada un neonatolog, totusi...sau o moasa...nu stiu cum stau trebile pe la voi...
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!