FIV in Ungaria 67
Raspunsuri - Pagina 8
samira33 spune:
alrak...draga mea...te imbratisez...e de inteles starea ta.....fiecare dintre noi cred ca a experimentat-o la un mom dat...dar va trece...stii si tu asta...acorda-ti doar timpul necesar pentru "vindecare" si asteapta sa auzi iar chemarea din sufletul tau....chemarea catre o noua incercare
pup fetele...pe fiecare in parte
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 goggy...si eu o sa stau fara masina....deci votez varianta fara...asta pana in ziua punctiei...ca atunci vine husband si ramane cu mine inca o saptamana si daca nu-mi iese cu transportul in comun...iau taxiu' si am terminat problema acu'..nah...mie imi place adrenalina....asa ca nu pot garanta ca asta e cea mai inteleapta si matura decizie....e doar decizia mea buna dimi si o zi faina tuturor |
Carevasazica 2 nebune...
Mda, nu stiu cat de valabila mai e varianta cu statul in Pesta totusi. Stii ca ti-am aratat un studio care ma tenta, e cam departe, nu? Ce zici?
samira33 spune:
stai asa ca intru pe michelin si fac itinerariul pentru pedestrian si-ti zic imediat
samira33 spune:
gata!!!...fix 5 km ai de mers pe jos de la clinica la apartament...deci nu ar fi departe
goggy spune:
Serios? Doar 5 km? Aveam senzatia ca e mai mult.
Bine, iti dai seama ca nu am nici o intentie sa merg pe jos . Dar pot sa bag metrou pana la statia unde e Mercure Buda iar de acolo mai e putin. Daca mi-e lene, e un autobuz care te lasa chiar in fata clinicii. La punctie si ET pot sa merg cu un taxi...parca nu e chiar asa rau...
Sau poate stau chiar la Mercure. Acum ca ai vazut apt, ce ti se pare mai interesant?
irinaflorea spune:
Alrakfruntea sus!!!
Mirela N-am cuvinte! Sper sa reusesti sa ramai in concediu medical si sa nu-ti pierzi serviciul
Anca Eu maine merg la embriotransfer!!!!!(mi-a zis bioloaga ca bbii se dezvolta tare frumos si ca ma asteapta maine Dr. la ora 12. Tu vii? Ne framantam acum cati sa punem....2 sau 3?????????
Oricum... de cand am aflat nu ma pot opri din zambit....dar Faca-se voia Domnului!!!!
Deci va pup si ne auzim maine!!!!!
mirela2 spune:
buna fetelor
merci pt intelegere....
tveety...mi-am luat CM pt ca altfel ar fi trebuit sa imi semnez demisia sau in cazul in care as fi spus ca refuz, ma trezeam cu decizie de concediere pt indiciplina sau eu mai stiu pt ce...ca le poate coace mintea destule.....
eu cu administratorul vorbisem altceva, dar luni a aparut la birou cu alta ideea si lucrul asta mi-a dat de gandit, nu aveam alta solutie decat sa intru in CM, cu toate ca mai am 10 zile de concediu de odihna, pe care am sa le folosesc oricum...
nu m-am certat cu ei, s-a dus sotul meu pana sa plecam din bucuresti si a lasat hartiuta cu concediul medical si atat....dar, vazandu-se cu hartiuta respectiva au inteles ca au cam sfeclit-o, ca planurile lor de a scapa de mine au fost un picut dejucate, drept pt care au crezut de cuviinta ca trebuie sa sune la medicul de familie si sa il ameninte de m-a sunat femeia aia speriata ca ramane fara fonduri de la casa de asigurari din cauza tampitului care are un tupeu cras.
asta m-a deranjat....in rest...mi se rupe de ei, vreau sa imi reuseasca fiv-ul si sa revin cu mult dorit....
maine plecam spre ungaria....va pup si scuze daca v-am bruiat cu asta
de Craciun vom fi 2 in 1!
luck spune:
goggy
m-ai linistit in legatura cu hidrosalpinxul, inseamna ca sunt pe maini bune !!
Alrak
eu dupa ultima incercare , cand nu am raspuns la tratament , nu mai puteam dormi noptile si aveam o stare super naspa , ma gandeam numai si numai la asta si rezultatul ....zona zoster ... acum de voie , de nevoie , mi-am schimbat tonusul si am inceput sa cred din nou ca as mai putea avea o sansa !!!
samira
mama ... ce michelin beton ai ... maine , poimaine , cand tu vei fi o fericita graviduta si eu o sa incep stimularea , o sa te rog sa-mi faci si mie itinerariul !!!
kitta
eu doar in decembrie merg la prima consultatie !!!
Tabitha
Liana
o sa strig , promit ca o sa strig !!!!
Liana30 spune:
ALRAK asa cum zice si samira e de inteles starea ta..offff de cate ori n-am avut.o si io..da uite-ma..deci se poate..hai te mai las cateva zile si gataaa.,,la atac..nu te lasa.numai tu poti sa ridici capul in sus si sa zici gataaaa inainteee..asculta la mine..daca vrei poti!!!!da?hai leoaicoooo stiu ca poti!!!te pupam..
felicia te pup si ma bucur sa te vad.
irina maine tinem pumni stransi.stransi!!!
mirela drum bun si bafta multa!!
va pupam pe toateee!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
samira33 spune:
ma doare capu
goggy....optiunea nr. 1 as zice ca e mercure....parca-i mai comod putin
irina....bafta multa la ET...si bebei lipiciosi
luck...sa te auda DD...si sa fie asa cum zici
mirela....nu-ti mai bate capu cu alte probleme...ai ceva mult mai important de facut
pupici pentru restu' fetelor