FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Mirela daca ai motiv pt a fii in CM atunci cei de la lucru nu-ti pot face nimic. Daca le duci certificatul sunt obligati sa-ti inregistreze si sa accepte indiferent de motivul bolii tale. Nu a fost cea mai desteapta hotarare din partea ta mai bine iti luai concediu fara salar daca nu mai ai concedii. O sa-ti fie mai greu de acum incolo dar nu-ti da demisia nu au voie sa te influenteze. Oricum daca vor tot vor scapa de tine ca vei pleca singura. Insa eu asa stiu ca legea (cel putin in Ungaria asa spuneau fetele) ca medicul de familie te poate pune in CM si daca ai inceput procedura de FIV. Intreaba, desi la ei este reglementat prin lege FIV-ul si poate de aceea. Nu te certa cu ei nu are rost sa te enervezi sper sa devii mamica cat mai curand si apoi obtii CM legal si nu mai treci pe la ei. Daca facem FIV avem sarcina mai speciala si cred ca te port trece in CM chiar din prima zi pt ca ai sanse mai mari sa-ti pierzi pe
La noi sinceritatea e apreciata dar faza cu CM adus de ciuda a pus amprenta pe ”faptas” mai mult in randul colegiilor decat in ochii conducerii.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Salutari fetelor si
irinaflorea,te pup pe tine si pe toate fetele .... eu va scriu destul de rar dar asta nu inseamna ca nu sunt la curent cu ce se mai intampla...bafta la ET irina...poate ne intalnim joi sau vineri pe acolo...pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

samira io am fost la bai dar pana am inceput stimularea..cand am inceput-o le-am oprit.
luck aci sunt chiar daca nu intru prea des ..dar daca strigi tare aud io si vin repede cu bata
gogy sa o pupi pe Avalon din partea mea .si te manca bine la instalatiee fff bine..te puppp
va pup pe toate..revin ca se trezi atiomicul

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

reveniica uitai ceva..
ALRAK mi-a soptit o pasaricaceva ce nu prea imi place...io vreau sa te vaz aici auzi tu?leoaicaaaa asa cum te stiu..haiiii capul sus ca de nu iote-osi vezi ca io nu doar o arataltoiesc bine de tot la

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Liana m-am gandit de multe ori la tine si la Catalina
Merit toate criticile si batele pe care tu le arati .
Sunt intr-o pasa proasta rau de tot.
M-a daramat acest esec. Simt ca nu o sa reusesc niciodata.
Nu stiu ce sa fac si unde s-o apuc.
Mi-au trecut prin cap toate prostiile posibile si imposibile.
Mi-e tare greu.... dar cu siguranta o sa-mi revin si o s-o iau de la capat.
pentru tine si printesa ta

tuturor si sa aveti o zi linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Espe Norma trebuie citita in intregime si interpretata juridic.

Cei de la PROTV si Mediafax, au preluat o stire care a interpretat gresit norma.

Este interzis transplantul de ... in scopul obtinerii unui profit material pentru donator sau organizator, ceea ce inseamna ca se poate face in continuare FIV, inseminari cu ovocite si spermatozoizi proprii. In cazul donatorului de sperma (la noi nu este legiferata donarea de ovocite), acesta, donatorul, nu trebuie sa primeasca ceva pentru donare, la fel nici organizatorul ( medicul , clinica).
La noi, insa orice stire bomba , aruncata, aduce audienta.
Nu cred ca a fost studiata Norma de catre Juristul ProTv-ului sau a Mediafaxu-lui, inainte de a publica stirea, si a iesit ceea ce a iesit.
Asa ca nervi , vointa , rabdare si mai ales bani sa avem, ca FIV-uri vom putea face.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mirela din cate am inteles acum nu mai e asa usor sa concediezi pe cineva, chiar daca sunt motive. Prin urmare sefii tai nu pot sa faca altceva decat sa te determine sa-ti dai demisia.Dar eu zic ca atata timp cat te tii tare nu au ce sa-ti faca.
ALRAK ma bucur ca ai revenit. Fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alrak, partea asta cu "in scopul obtinerii unui profit material pentru donator sau organizator" se refera intr-adevar la donatori, dar ordinul anuleaza un articol general care se refera la orice profit...
Oricum, e o mare .... si in sistemul sanitar, si in presa...
Parerea mea e ca e un ordin dat fara sa fie gandit deloc.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput