FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetelor , ma tot mir cat suntem de deosebiti noi romanii ..... dam legi , abrogam legi .... asa , ca sa ne aflam in treaba !!!
Deci nu pot sa creeeed!!!!
irinaflorea
super bun rezultatul tau , iti doresc mult , mult noroc !!!
Tabitha
si eu ca si kitta , te intreb ce faci cu hidrosalpinxul?Offf , desi nu mi-a spus nimeni la eco ca as putea avea parca am o groaza de hidrosalpinxul asta ???
Avand in vedere ca si eu am fost operata laparoscopic , ca si eu am avut sindrom aderential pelvin .... , dar sper ca e ok , oricum o sa fie una din intrebarile pe care o sa i le pun dr-ului.
Multa sanatate !!!
samira
te mananca , maica ... , te mananca , eu stiu ca nici baile de nici un fel nu sunt prea bune in perioada asta !!!
Liana
ma bucur ca esti cu renumita ta bata aici langa noi , parca vad ca maine poimaine cand intru in stresurile fiv-ului o sa am si eu nevoie de ea !!!
Uite si un pt micuta ta !!!
tamaryllis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

...asa e luck....ma mananca....incercam si io marea cu degetu'...ca ma gandeam ca nu e voie
da' ce am voie???...ca eu trebuie sa fac ceva...serios...m-am defectat si nu mai am stare

si eu am avut hidrosalpinx....primul medic nu mi l-a vazut....medicul nr. 2 l-a vazut...si de aceea medicul nr. 2 a devenit medicul curant....c-am zis ca-i mai bun...insa,ulterior....un alt medic-nr.3 a zis ca am un chist pe ovarul drept....da medicul nr. 2 a zis ca nu influenteaza Fiv....medicul nr. 3 a zis ca nu recomanda inceperea stimularii pana nu dispare chistul....insa medicul nr. 2 a zis ca nu are legatura....si tot asa...c-asa-i in tenis
ce vroiam sa spun de fapt e ca nu e grea interventia de inlaturare si e recomandata inainte de Fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

offffff , samira
imi e asa de groaza si sper din tot sufletul sa nu fie nevoie
Sa inteleg ca tu le-ai "rezolvat"?
Sa-ti spun eu ce ai voie ... , ai voie sa te plimbi prin toata Budapesta pana nu mai stii de tine , ai voie sa faci o integrama , sa citesti , sa te intalnesti cu fetele care sunt acolo in aceeasi perioada ..... ce zici e bine sau nu te prea incanta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, care mai mergeti la Budapesta in Noiembrie. Eu, daca totul e OK, o sa fiu cam de pe 18 acolo....

Mergi la inceput

ma incanta....cum sa nu!!!!

dap...eu am rezolvat hidrosalpinxul....a fost usor...24 de ore am stat in spital...la Medlife l-am facut...m-am refacut repede de tot...asa de repede incat dupa 10 zile de la interventie am fost nasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

tabitha...pup....poate e mai bine asa, rezolvi problemele si o iei de la capat, o sa fie bine....

eu am plecat din bucuresti.....sunt in provincie acum....joi dimineata vom pleca spre szeged....

am o piatra grea pe suflet.....cei de la birou in momentul in care au aflat ca vreau sa fac un copil au innebunit.....s-au apucat sa faca un scenariu cum ca sunt in incapacitate de plata a salariilor care le mananca cam 40% din incasari, drept pt care sunt nevoiti sa ma concedieze.... in prima faza dupa ce le-am spus ca asta nu eun motivul adevarat....dupa enspe mii de motivari si de scuze...au spus ca o sa gaseasca o forma ca sa fie bine...iar ieri...imi spun ca nu au alta variata decat sa imi dau eu demisie, lucru inacceptabil, prin demisie raman si fara asigurarea medicala si fara somaj.....eu, insa, m-am dus azi la medic si mi-am scos concediu medical....ce credeti ca le-a dat prin cap...au sunat-o pe biata femeie si s-au apucat s-o ameninte ca ii trimit casa pe cap sa faca expertize si cercetari ca sa dovedeasca ca nu exista baza legala pt eliberarea concediului medical...baza care ar exista oricum, eu am asmt....

cat tupeu si cata mojicie, cum sa dai un om afara pt ca vrea un copil??cat tupeu iti trebuie sa suni si sa ameninti???
nu pot sa cred...asta imi trebuia mie acum cand am asa emotii pt procedura, vreau sa iasa bine si sa le dau peste ochi sa moara de ciuda...mama lor de idioti..offff

ati mai auzit asa ceva???

pup fetelor si scuze

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Mirela, da' de ce le-ai zis unde te duci si ce vrei sa faci?
Sunt javre, e adevarat. Nu ma surprinde insa. Pe criza asta si cu mentalitatea de aici... Ma bine nu spuneti nimanui daca nu sunteti 100% sigure ca gasiti intelegere. Dupa ce se confirma sarcina oricum nu mai au voie sa va concedieze. Pana atunci, concediu medical.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

Doamneee...mare care esti...am ajuns sa ma bucur la gandu' ca incep stimularea ovariana ...asta-i semn ca m-am dus cu capu'

Pai daca te-ai dus tu, sigur m-am dus si io , ca si eu balesc in fiecare zi cand deschid frigiderul si vad menopuru' si clexane-u'.

Mergi la inceput

Bey, apropo de hidrosalpinx... mie mi-a zis Kovacs ca daca vede cea mai mica urma de acumulare de lichid in trompe, 'trebe' rezolvat inainte de Fiv. Da' nu cu clipsare, ci cu scoatere . Noroc ca nu a fost cazul.

Chestiunea numarul 2 : ma mananca in instalatie sa ma duc fara masina la Budapesta pt Fiv si, mai mult de atat, sa stau in Pesta. Avalon , care imi face instructajul pe ultima suta de metri, draga de ea , mi-a sugerat foarte elegant ca nu ar fi o varianta pe care mi-ar recomanda-o. Dar, dupa cum spuneam, ma mananca in ca pe Zambilica...asa ca m-am gandit sa bag un sondaj, pe principiul " daca 2 iti zic ca esti beat, du-te si culca-te".
Asadar, a facut cineva vreodata asa ceva?
Ma gandeam, in ultima instanta, ca as putea inchiria o masinuta...nu e chiar asa scump...mai tai o stelutza de la hotel. Daca nu, pastrez stelutza si merg cu un taxi la punctie si ET, la monitorizari bag un metrou sau un autobuz, mai fac putina miscare.
Vreo parere? Nu sunt pe treaba mea?

Mergi la inceput

goggy...si eu o sa stau fara masina....deci votez varianta fara...asta pana in ziua punctiei...ca atunci vine husband si ramane cu mine inca o saptamana
si daca nu-mi iese cu transportul in comun...iau taxiu' si am terminat problema

acu'..nah...mie imi place adrenalina....asa ca nu pot garanta ca asta e cea mai inteleapta si matura decizie....e doar decizia mea

buna dimi si o zi faina tuturor

Mergi la inceput