FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

da' de ce te doare capu', draga? Doar nu din cauza mea....
Asa zici tu? Mercure? OK. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goggy...io asa as alege...da te las pe tine prima ...si apoi ma decid si eu

ma doare capu' ca m-am chinuit pana acum sa instalez un online banking....numa' ca windows-u de pe laptopul meu il am in germana...si-s paralela cu limba asta...da tot l-am dovedit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata fetelor!
Abia acum am reusit sa intru, am ajuns mai devreme la servici.
Sa va povestesc ce am facut la Szeged: Dr. Jadori a fost foarte dragut. Programarea mea a fost inafara celorlalte programari, asa ca am asteptat 3 ore, dupa care consultatia si echografia au durat 1 ora. Am fost practic ultima pacienta. Se pare ca singura solutie la mine este FIV-ul, anul acesta pentru ca la anul, voi implini (in august) 40 ani, iar sansele dupa 40 de ani se pare ca scad cam la 10%. Asa ca voi incepe procedura (stimularea) in noiembrie. Mi-a dat sa iau anticonceptionale (Lydanette 30 - 2 folii), pe care sa le incep in ziua a-4-a si vitamine (Femibion 800), cate una pe zi din prima zi de menstruatie. Asa ca de ieri am inceput vitaminele, iar sambata voi incepe anticonceptionalele. La Echo mi-a aparut un chist mic pe ovarul stang, dar nu ovarian ci unul functional, asa ca maine merg sa fac inca o echo sa vedem daca s-a resorbit. Dr. Zadori este de parere ca se va resorbi. Azi mi-am refacut hormonii (FSH si TSH in special, dar si Prolactina si LH). In rest cu Dumnezeu inainte, pentru ca acum totul este in mainile lui.
Vreau si eu sa intreb fetele care sunt la Dr. Zadori, v-ati facut si analize de testare a sanului (echografie sau mamografie)? pentru ca pe lista pe care mi-a dat-o dansul este scris si acest lucru si am omis sa-l intreb. Era si foarte obosit si tarziu.
Iar daca eu am o parte din analize (ma refer examenele din secretie vaginala, culturi din col) facute in 11 iunie, mai trebuie sa le repet?
Imi cer scuze ca va intreb atatea, dar stiti ca sunt destul de scumpe si parca nu as mai da banii iar.
Va pup si Doamne ajuta.
Merg sa citesc din urma.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Violeta, eu sunt la Zadori si mi-am facut si ecografie mamara, asta si pt ca eu am descoperit acum cativa ani niste noduli la sani si trebuie sa ii tin sub observatie, macar cu o ecografie pe an.
Referitor la analizele de secretie, eu le-am facut in ianuarie, iar FIV am facut in iunie-iulie si mi-a acceptat analizele.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Goggy draga, parerea mea: cu masina!
1. in cele 2 sapt o sa fii ori cu ovarele umflate, ori dupa punctie, ori dupa et. Nu o sa te simti in mare forma ca sa iti arda sa mergi mult pe jos sau chiar cu mijloacele de transport. Sederea asta de 2 saptamani nu seamana cu cea de la prima consultatie. Nu te simti la fel.
2. toamna nu-i ca vara. O sa mai ploua, o sa fie frigutz, etc (si eu am fost in martie si a fost vremea uratica si- sincer- daca n-as fi fost cu masina am fi stat 70% din timp in casa.
3. Dupa et, punctie o sa vrei si tu sa mergi sa mananci ceva. Mai ai de cumparat medicamente care se gasesc numai la anumite farmacii, etc. Iti trebuie libertate de miscare si asta nu o ai nici cu mijloacele de transport si nici cu taxiul.
4. E mult mai ieftin cu masina. Si decat cu trenul, nu mai zic de avion (noi am facut numai 2 plinuri cu tot cu drum dus-intors + plimbari nenumarate cat am stat acolo)
5. O sa vrei poate sa mergi la shopping. Outlet-urile sunt pe autostrada.
Concluzie: nimic nu-i mai comod decat sa te urci in masina ta de la scara, pe orice vreme sau stare fizica.
Totusi, daca mergi cu masina si stai in Pesta e cam complicat pt ca podurile si bd spre Buda sunt cam aglomerate. Daca as mai merge o data, as alege tot Buda pt ca e mult mai putin poluat si mai aerisit. Eu m-am sismtit ca in vacanta si a contat f mult pt starea mea psihica. Am vrut sa scap de oras si de aglomeratie. Si am reusit
Si sfat: au mi-am luat dvd-player-ul + filme si m-a ajutat f mult. Serile si zilele cand ai recomandare sa stai in pat (dupa punctie si et) ne-am mai uitat la filme si tare bine a fost. Mi-am luat si carti dar, sincer, din cauza emotiilor nu am avut deloc stare sa citesc.

fetitele FIV-oase si va tinem pumnii strans, strans!

Andrada mami de Mara si Teodora (06.11.2008)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Alina, Laura, Liana, Mirela: Va multumesc tuturor. Nu stiu cum de am rezistat de marti pana acum (ieri am venit acasa, un drum de peste 14 ore cu masina), insa de juma de ora plang ca proasta, simt intreruperea asta de FIV ca pe un esec. Nici nu pot s-o sun pe maica-mea sa-i spun ca am intrerupt. Probabil ca abia acum glandele lacrimale si-au dat drumul, ca pana acum am fost cu sotul meu mereu, din momentul cand am aflat ca trebuie sa intrerupem, si nu am vrut sa-l intristez si mai tare. Sper sa-mi revin in jumatate de ora, caci vreau sa ma duc la cei care se ocupa de adoptii si sa vad care ar fi procedura si ce trebuie sa facem inainte. Am discutat ieri cu sotul ca in cazul in care nu ne reuseste aceste FIV, sa analizam posibilitatea unei adoptii. Sa nu ma certati tare, o sa-mi revin, promit.

Kitta, Luck: nu stiu ce sa zic de hidrosalpinx. Dr. Z. a zis ca-i mic, are 1 cm, dar cine stie ce fel de efecte negative poate avea. Probabil ii voi scrie doctorului daca nu ar fi cazul sa fac a 3-a laparoscopie ca sa-l scoatem, inainte de a face FIV. Incep sa vad numai piedici in calea acetui mult dorit FIV. Ma mai calmez si vad eu dupa aia.

Bafta tuturor celor care sunteti in focuri.

Mergi la inceput

Violeta: nu am facut ecografii mamare inainte pt. ca le-ar fi cerut Zadori, le-am facut ca vroiam eu sa stiu ce si cum. La prima mi s-au descoperit niste chisturi, am luat tratament (nu l-am facut integral, 3 luni, ca nu am avut vointa asta). Dupa 1 an din nou am facut ecografie, aceleasi chisturi, am cumparat tratamentul pe care nici macar nu l-am inceput, sta frumos in dulapior. Dr. mi-a zis ca pt. chisturile astea la san cel mai bine este sa raman insarcinata, asa ca eu asta incerc. In ceea ce priveste analizele, sincer te-as sfatui sa le repeti, sa nu fi aparut vreo bazaconie intre timp. Stiu ca este vorba de bani, dar decat sa-ti para rau dupa.... Bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tabitha

Alina, Laura, Liana, Mirela: Va multumesc tuturor. Nu stiu cum de am rezistat de marti pana acum (ieri am venit acasa, un drum de peste 14 ore cu masina), insa de juma de ora plang ca proasta, simt intreruperea asta de FIV ca pe un esec. Nici nu pot s-o sun pe maica-mea sa-i spun ca am intrerupt. Probabil ca abia acum glandele lacrimale si-au dat drumul, ca pana acum am fost cu sotul meu mereu, din momentul cand am aflat ca trebuie sa intrerupem, si nu am vrut sa-l intristez si mai tare. Sper sa-mi revin in jumatate de ora, caci vreau sa ma duc la cei care se ocupa de adoptii si sa vad care ar fi procedura si ce trebuie sa facem inainte. Am discutat ieri cu sotul ca in cazul in care nu ne reuseste aceste FIV, sa analizam posibilitatea unei adoptii. Sa nu ma certati tare, o sa-mi revin, promit.

Kitta, Luck: nu stiu ce sa zic de hidrosalpinx. Dr. Z. a zis ca-i mic, are 1 cm, dar cine stie ce fel de efecte negative poate avea. Probabil ii voi scrie doctorului daca nu ar fi cazul sa fac a 3-a laparoscopie ca sa-l scoatem, inainte de a face FIV. Incep sa vad numai piedici in calea acetui mult dorit FIV. Ma mai calmez si vad eu dupa aia.

Bafta tuturor celor care sunteti in focuri.

Tabitha
Si maine e o zi

Te inteleg perfect...pt ca exact prin asta am trecut si eu :(
plangi cat simti tu, pana te linistesti. Asezi un mare punct dupa plans si apoi o luam de la capat.
La mine valoarea FSH mare...foly s`au dezvoltat totusi, cam chinuit, dar s`au dezvoltat. Am ajuns la punctie...si...foly nu contineau oute :(( asa ca poate a fost mai bine ca te`ai oprit mai repede. Ar fi fost si mai crunta dezamagirea. si mergem mai departe!

Mergi la inceput

Clipsy: Toate intrebarile de genul: "de ce mi se intampla mie?" "de ce altii fac copii la ce ora vor ei iar noi nu putem cu toate tratamentele astea?" nu-si mai au rostul. Asa e viata. Cine stie ce greseli platim noi acuma... Ma rog doar sa ma linistesc si sa vad pe ce drum sa apuc. Iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dragelor!
In sfarsit am reusit sa citesc si eu din urma.
Am avut niste zile groaznice la firma in perioada asta, dar momentan e liniste si pot sa ma mai pun si eu la curent cu noutatile.
Goggy, sti bine ca eu abia astept sa te vad pe tine cu burticuta mare sa prind curaj, deci nu vorbesc din experienta,... dar cred ca totusi sa stai 2 saptamani acolo fara masina e cam dificil. Una e sa mergi la un consult unde este totul in desfasurare rapida si alta e sa ai timp de "contemplat" si sa fi legata de un mijloc de deplasare... Parerea mea, nu stiu daca judec bine...
In legatura cu cazarea te-ai decis: apartament sau hotel? detalii mai multe o sa iti cer cand termini . Deocamdata ... bafta multa ...
Mirela draga mea, probabil acum esti pe drum si nu poti citi, dar simt nevoia sa iti spun... eu chiar daca am probleme la firma (ne apropiem de incapacitate de plata...speram sa depasim situatia, treaba cu 75% acasa nu s-a acceptat de catre cei de la fortele de munca) macar aici gasim intelegere, nu s-a pus problema daca ne-am luat o zi de CO azi, una peste 2 zile... noua directoarea ne-a spus ca problemele personale sunt mai importante decat cele de la firma.
Adevarul ca asta este un mare motiv pentru care nu ne cautam de lucru in alta parte, cat de grea a fost situatia in firma au incercat sa rezolve impacand pe toti, iar cine a avut o problema s-a gasit intelegere (chiar daca ardea treaba in firma, au rezolvat-o altii...).
La fel cum zicea cineva mai sus, afara nu te mai pot da asa oricum... exista o lege in favoarea salariatului, ce trebuie respectata.
Alrak, fruntea sus, tu esti o luptatoare si trebuie sa ne fi exemplu in continuare .

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput