Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle
Raspunsuri - Pagina 17
laura_dimitris spune:
Seara buna !!! Desi nu-mi pot tine capu; pe umeri de oboseala sau tocmai sa-i dau un motiv sa stea bine infipt in gat... ma apuc vitejeste sa scriu un mesaj ![]()
In special sa pomenesc de cele doua bucurii ale mele pe ziua de astazi....
Am aflat ca a "aparut" roxanici in peisaj...
Yupiiiiiii!!! Ce dor mi-a fost de tine !!!! Sper sa avem parte si de alte mesaje... Spune-ne, te rog, ce mai face adela? I-a trecut nenorcirea aia de boala ? Offff.... Cred ca inca ti-e greu sa vorbesti... Eu am rabdare si vreau sa-ti spun ca sunt aici, pe forum, pe PM, pe mobil, pe messenger... oriunde vrei tu sa ma gasesti!!!!
si multa sanatate adelei iar tie macar un dram de noroc caci probabil de asta ai nevoie...
am vazut fotografiile cu frumoasa anna... si am vorbit cu ellenuta astazi
Mai, printesa asta mica este chiar deosebit de frumoasa....

I-am spus astazi la telefon lui elle ca-i inteleg reactia vis-a-cis de care-i mai frumos... primul sau al doilea ca si eu am vazut-o ( si inca mai mi se pareuneori...) pe eleni mai putin frumoasa decat pe dimitrakis...
dar, vazand fotografiile nu pot sa nu fiu obiectiva si sa spun ca-i tare-tare frumoasa 
pup cu drag elle si mama si fetele si tare ce-mi place sa te aud/citesc povestind de ele ![]()
si acum, dupa bucurii,... sa va povestesc si necazurile...
asera la 23.45 eram la grigore alexandrescu.... Eleni plangea rau de mai muylt de 30 de minute, isi strngea piciorusele la burtica si striga tare ca "doale, doale" ... mi-a fost teama sa nu aiba apendicele inflamat, sa nu aiba cine stie ce grozavie la burtica si am fugit la spital....
Am dat de o doctorita care fara exagerare a stat de vorba cu noi mai bine de 30 de minute...
Ideea este ca i-a pus diagnosticul de faringita dar....
dupa asta mi-a facut vreo 10 scenarii de ce va urma...
ca va varsa, ca va face diaree (fata mea este cumva constipata inca
dupa 2 masline mancate duminica, in sensul ca face tare, greu si putin), ca se va deshidrata, ca ne vom interna la spital, ca va face laringita, ca va face puroi pe amigdale.... 

In fine, astazi am tinut-o cu antitermice sperand sa-i treaca si i-am dat si debridat pentru burtica. Faza este cafebra ii scade dupoa o ora de la antitermic, sta cu temperatura normala alte 90 de minute si apoi incepe din nou sa creasca spre 39 in limita celor 4 ore pe care le am intre nurofen si panadol 
maine dimineata ma duc la doctorul ei de familie sa vedem ce spune si ea....
eu sunt efectiv zombie...
aseara am dormit fix de la 2 la 4 dimineata, astazi am stat la serviciu pana la 15.00, venit acasa, stat cu fetita in brate, luat fetita cu febra pe ea si mers cu ea si dimitrakis la scos primul dinte din gura baiatului....![]()
Alta frumusete de problema...
mandibulele lui dimitrakis se pare ca nu sunt suficeint de dezvoltate... i-au iesit 2 dinti defioniotivi in spatele celor de lapte...
Eu nu am stiut pentru ca el nu mi-a spus... nu aveam cum sa-i vad si nici macar nu i s-au miscat aia de lapte pana acum 3 zile...
In fine, am scos un dinte de lapte astazi, mai scoatem unul peste 2 saptamani si mergem la un ortodont sa ne spuna ce sa facem de acum incolo...
Mama a plecat acasa la ea ca are treaba, barbata-meu are un examen important si in loc sa invete trebuie sa stea cu fiu-sau afara in parc iar eu mooooor de somn si de ingrijorare ca ce o avea fata mea si cat de repede ii va trece ........
citesc din urma si revin!!!!
2
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Eliza spune:
Vera stiam eu ca fetele cu puiuti mai mari it pot da sfaturi. Poate ar ajuta sa o lasi mai putin pe mama ta in preajma Iuliei mai ales cand se intampla accidente. Iulia e o fetita extraordinara, desteapta frumoasa, dar e totusi copil si bunica nu trebuie sa uite asta.
Natalia am ras cand am citit nazdravania lui Stefi, i-am dat si sotuli sa citeasca sa vada ca Emma nu e cel mai nazdravan din lume si mi-a zis " mare noroc avem ca ea nu faca caca de dimineata"
.
Ceska si eu zic la fel, alergie cel mai probabil, dar trebuie vazut urgent de un medic.
Miri cand lucrezi cu clienti mai ai si zile din astea de-ti vine sa strangi pe cineva de gat
ca sa treaca.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii
laura_dimitris spune:
Ceska, offff... Dumnezeule cat de nasolala a fost perioada aia cand eleni a avut stomatita aftoasa...
Sper sa-i treaca repede-repede ca tare rau il dor bubitele alea...
si sanatate si domnului sot!
am vazut ca au aprut bubite si pe corp.... nu stiu ce sa zic...![]()
Cristina, aoleu,mi-au dat lacrimile citind de reactia antoniei ...
Puiutii mici... Dumnezeule cat de tare le lipsim!!
Roli, offf tare urata situatie!!! Sa dea Domnul sa -si revina firma ct mai repede si sa va luati alta masina 
Alinak, 
Natalia, doua reactii diferite am avut citind postarea ta:
prima: 

fata de "fapta frumos mirositoare" facuta de stef....
a doua : 
de ce m-am mai vaitat eu in primul mesaj de ziua mea???? Pai, citind "saptamana" ta... eu stau chiar bine pe langa tine... si m-ai si evit de fapt...trec razant pe langa certurile cu barbatul meu
Ema,
si PO-ZE,PO-ZE... vreau poze cu flacaii tai
!!!
Mirikule...La multi Ani si sanatate multa sotului!!!! Cat despre prostii cu care te intalnesti la ghiseu... Intotdeauna m-am intrebat cum poti rezista sa lucrezi cu zeci-sute de oameni pe zi...???
Vera,... nu stiu ce sa spun de problema iuliei...
rabdare si sunt convinsa ca se va rezolva in curand. Gasesti tu solutia mami draga 
Aurel-cris... wow de ce rasfat ati avut parte in frumoasa vacanta... Adevarul este ca dupa vara plina de probleme si necazuri chiar aveati nevoie de o vacanta linistita. Ne arati si fotografii?!
Cu ultimele puteri:
LalaD si Laurici , Eliza, Cati
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
laura_dimitris spune:
Scuzati greselile... si scuzati si ca nu mai am puterea sa le corectez am o nenorocita de tastaura acasa 
se vede ca nu sunt obisnuita cu ea... eu p'aia de la serviciu o cunosc si ma cunoaste ![]()
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
ceska777 spune:
Ne-am intors de la dr. Am stat o ora in sala de asteptare care era plina ochi. B. s-a jucat f frumos, spre final au venit si nepotii nostri si i-au aratat cum se joaca fotbal de masa....
A urlat normal ca din gura de sarpe s-a zbatut la control si......nu e pojar sau alta boala de care imi era frica. Cica doar reactie cutanata la virusahwe care a cauzat si aftele. Il cred! Nu avem nimic de luat, suntem atenti la febra si gata speram sa treaca in 7 zile!!!
Miri,
la una buc farmacie unde am ajuns eu nu aveam gelul recomandat de tine, vroia sa imi dea ceva, pentru ciuperci, n-am luat, la noi e un virus. Habar n-am daca nu trebuia totusi sa il iau! 
Dr a zis ca nu se poate exclude reactie alergica la medicament (nurofen sau dynexan) dar ramanem la concluzie de rectie cutanata. Cum nu se scarpina prea abitir n-avem nici crema sau lotiune recomandata, o sa folosesc ce am avut la varsatul de vant.
Mersi de sfaturi tuturor, vedem ce mai apare si cat de repede dispare minunea....
Noapte buna (sper) tuturor!
Eu una sunt rupta.......
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Urez si eu multa sanatate puiutilor bolnaviori si curaj si putere mamicilor care trebuie sa duca atatea!
Noi suntem bine, glezna Sofiei s-a dezumflat intr-un final dupa 5 zile complicate pentru noi, de repaus aproape total de la mers si muuult carat in brate din partea noastra.
Vreau si eu sa o felicit pe Miri pentru al treilea flacaias pare-se, voi doi faceti o treaba grozava acolo! Cum mai dorm picii?
Nemary, i-a revenit Dariei pofta de lapte? Sofia a renuntat la cel de dimineata de mai mult de o luna cred, deci am inlocuit cu alte lactate...Ocazional accepta sa bea de la mine din cana - eu beau cu cafea de ovaz si miere - sau in castronelul ei, cu cereale de bebe sau cu fulgi de porumb.
Aurel_cris, eu banuiesc ca sunt dintisorii de vina, si la Sofia mea si la Biencuta ta...tocmai de aceea reactioneaza bine la nurofen, mai scade inflamatia gingiei si disconfortul. cred ca pana nu le dau toti dintii, nu vom sti cu adevarat ce le chinuie noapte pe printesele noastre...
Sofia totusi - sper sa nu o deochi - dupa 2 saptamani groaznice dpdv al somnului d enoapte, a reinceput sa doarma mai bine, nu s emai trezeste in zori plangand, ci ceva mai incolo, vesela si cu chef de vorba. Si iarasi, pt prima oara dupa mult timp, ma trezeste si pe mine ceasul si nu copilul ![]()
Lala_D, ma bucur mult ca se vad cele doua doamne :-), sper sa iasa ceva bun de aici! Tu ziceai ca il culci pe Andrei pe la 8 jumate seara? Si la ce ora se trezeste pletoselul?
Elle, esti mult prea harnica... nu te mai stresa si cu bucatareala, nu trebuie sa le faci chiar pe toate de la inceput! Cum ti se pare sa alaptezi din nou? Cred ca e mai simplu decat la primul bebe, nu? Ce draguta cred ca e Eva cum se invarte pe langa Anna! Asa eram si eu cu sora mea, aproape o sufocam de curiozitate!
Ginnette, mi-e dor sa o vad pe Adeluta! Ma bucur mult ca ati scapat de spital!
Ema, ce face Sasha? Dar Milan, ce a mai invatat sa spuna? Va pregatiti de botez sau mai asteptati?
Sigur mai vroiam sa mai spun ceva catorva zuzici, dar nu imi mai amintesc, asa ca va pup pe toate!
Miutza spune:
Elle, Anna e o scumpete! iti vine sa-i papi falcutele 
pupam toate fetele frumoase!
Laurici, ce zi ai avuuut
sanatate multa lui Eleni si rabdare si putere lui Dimi, cred ca e dureros pt el...

Ceska, insanatosire grabnica lui Benji! sa-i dispara toate toate bubitele! 
Miri, felicitari pt cel de-al treilea muschetar! va pricepeti la crescut baieti asa ca va fi super! desi sunt sigura ca si la fete v-ati pricepe
maybe next time ![]()

si Maya e bolnavioara, tuseste si face din gat ca un magarus, are puroi pe amigdale, se pare ca de data asta n-am mai scapat de antibiotic
problema e ca nu prea-l ia, din 5ml de ospamox, ramane 1 ml, 2ml cred ca-s pe perna si pe haine, deci cred ca ea inghite 2ml
cred ca s-a saturat de atatea siropuri (humex, ventilin, aerius -desi nu cred ca e alergica, panadol pt febra) si ospamoxul asta chiar are un gust pronuntat de medicament
nu va mai zic ca sta lipita numai de mine, ea care era independenta si statea cu oricine,acum nici cu tati nu sta. noaptea a plans mult, s-a trezit din ora-n ora in prima noapte ca nu putea respira, f aiurea, ce mai! stiti voi cum e cu copilul bolnav ufff ...sper sa fie bine in 2-3 zile, acum mi se pare ca e pe drumul cel bun. mergem la dr s-o mai asculte la plamani si sa-i vada iar gatul.
va pup si va doresc multa sanatate, voua si micutilor vostri!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Lala_D spune:
Neatza 
Stancutza Andrei se scoala cam la 7.30-8.00.
Doamnnelor am vazut ca nu v-a incantat concursul meu de pe blogul de design 
Sau nu l-ati gasit ?
http://lalablogsdesigns.blogspot.com/2009/10/concurs.html
Hai ca mai este pana marti ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
nemary spune:
salutare zuzici!
Stancuta, Daria a inceput sa manace mai bine laptele, ii fac 210ml apa+lapte la care ii adug cam 4-5 cupe cereale. problema la ea este ca nu vrea sa mai vada bibele. dar nu imi pare rau pt ca oricum trebuia sa renuntam la el in curand. acum incerc sa o fac sa bea din cana, cum lingurita stam cam 15-20 min sa termine. dar bine ca il papa.
Cristina, da, trece timpul f.repede, chiar ma gandeam ca peste 5 sapt ajung la jumate
Daria este bine, o rasfatata, mai nou nu mai vrea sa se joace decat la nisip. va pupam si asteptam poze din concediu cu Biencuta.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
roli25 spune:
Offf, asa ma intristez cand citesc de copii bolnaviori...
...sanatate multa Eleni, Benji, Maya!
LauraD, bine ca ati dat de un dr. binevoitor la ora aia si nu te-ai enervat pe acolo. Poate n-o sa fie cazul sa treceti prin ce a enumerat acolo si va trece mai usor.
Ceska, daca nu v-a dat medicamente inseamna ca nu e grav. Bine ca n-are mancarimi si ca nu e ceva contagios care sa va tina in casa. Acum am vazut ca el a avut varsat de vant.
Miutza, daca ia asa greu siropurile si a luat deja atatea, nu ar fi mai bine sa-i faci niste aerosoli si sa ramana doar cu antibioticul care tb inghitit?
Vera, nici eu nu mi-as face probleme. Inca e mica, zic eu...
Miri te inteleg perfect cu nervii pe care ii primesti in fata de la diversi indivizi...eu am lucrat ani de zile in agentie de voiaj...cateodata imi venea sa le crapt capetele si sa-i dau afara in suturi
...dar tu stii ca tb sa-i tratezi cu indiferenta si sa nu transmiti nervii la samburelul din burtica.
Am hotarat cu sotul ca weekendul asta sa fim singuri sa mai facem treburi restante prin casa...mai vin si niste muncitori sambata sa mai faca un grilaj, si nu in ultimul rand sa ne odihnim ca am ajuns la un grad avansat de oboseala si nervi. Aseara, din cauza de obo si nervi am tipat la copiii care nu au mancat si au imprastiat mancarea peste tot. Si mi-am facut apoi 100 de procese de constiinta ca mi-am dat drumul la decibeli
. Dar aici duce stresul acumulat. Asa ca sper zilele astea sa imi revin si sa fiu fresh pt puii mei.
Desi, ziceam in prima faza sa nu apelez la soacra, sa-l duc doar pe Andrei la mama, sotul a insistat sa-l duca si pe Marc la maica-sa. Asa ca decizia e a lui, iar rugamintea catre ea tot a lui. Ca eu una am zis clar ca personal nu o mai rog nimic, avand in vedere antipatia reciproca
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)