Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle
Raspunsuri - Pagina 18
roli25 spune:
Fetelor, am mai descoperit o graviduta la mai-iunie 2010, Veronicka, mamica de clopotel Marc-Andrei.
Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
alinaatudor spune:
Buna fetelor,
am citit si eu capitolul asta..
am vazut si poze cu frumoasa Anna..pur si simplu nu imi imaginez ce sentiment puteti trai voi, cele care sunteti gravi sau aveti bebei mici..mi se pare incredibil..asa ce va invidiez (in sens pozitiv)..dar uneori mi se pare imposibil..eu abia reusesc sa ma tarai zilnic pana acasa..mi se pare o vesnicie de cand nu am stat si eu cu puiul meu mai mult..daca voi mai avea un bebe voi sta sigur un an acasa..offf..mi se pare ca mor de dor cand sunt la serviciu..
in plus..acum trecem printr-o perioada de nuuuuri..nu stiu ce sa ma fac..la orice zice nuu..si apoi parca ar vrea sa zica da..dar deja a zis nu..si eu sunt terminata de oboseala si nu mai am putere psihica...
atat eu cat si sotul meu suntem obositi..cred ca ne-a ajuns naveta asta bucuresti ploiesti..iar de cand o avem pe stefy a schimbat si mircea serviciul si e plecat 2 sapt pe luna din oras..tare obositor..nici nu indrasnesc sa ii cer sa mai facem un cpoil..e terminat de oboseala..
desi la noi pot spune ca totul e super din cauza ca sta mama cu stefy si nu am nici o grija in privinta asta..
ma rog..hai sa nu ma mai vait:)
vreau sa felicit pe miri cea cu 3 baieti...
si vreau sa ii spun si lui nemary bafta la eco..oricand ar fi asta...:)
apoi..am mai vazut mamici sau viitoare mamici super: emabucuresti, RLC,..am citit mesajele alinei in care pur si simplu ma uimeste cum are ea timp msa gateasca...
apoi...vreau sa o salut pe stancutza...
de fapt..vreau sa salut pe toata lumea..desi nu sunt tocmai buna la nominalizari..
am citit si de laura..ca vrea sa inceapa renovatul ..si noi suntem acum pe cale sa daramam acoperisul..sapt viitoare il reconstruim in intregime..ufff...apoi vreau sa zugravesc un pic ..ce sa mai..de ar fi 40 de ore intr-o zi si tot nu cred ca ar fi de ajuns..
sper sa mai intru si sa mai postez..de aici de la serviciu imi e foarte greu..am foarte multa treaba..iar acasa..e si mai greu:)
va pup si va citesc din umbra
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
godzila spune:
Of ce de puiuti bolnaviori. Sanatate clopotei!
Ghici cine a nascut ieri Aida, mama Emmei, m-a emotionat foarte tare povestea ei http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143429
Lala sunt foarte de acord cu ce ai scris cu o singura exceptie. Trezirea copilului noaptea. Pai cred ca as fi varza eu, d-apai ea...si daca spui ca asta ai facut timp de 2 ani...mi se pare chinuitor si nu stiu daca si folositor.
Am mai tot gugalit si intrebat...unii zic ca e prea devreme sa imi fac probleme, sa las fata in pace, altii zic sa intervin neaparat.
Decizia mea, dupa 3 zile in care s-a trezit uda leoarca (e si un pic cu nasul infundat pt ca ii este frig) este sa mai incerc pana la o saptamana fara pampers si, daca nu reuseste sa se produca la olita, sa ii pun din nou pampers. O sa ii fac si urocultura (mai ales ca ea se masturbeaza destul de des) pentru a elimina suspiciunea de ITU si voi mai incerca fara olita dupa catva timp...la vara viitoare cand e mai cald, poate pana atunci achizitionez si alarma de chilotei.
Va multumesc pentru sustinre si pareri. Mi-au fost de mare ajutor.
alinaatudor spune:
da...vroiam sa mai spun ca am citit de Adelutza..sper sa fie bine puiul
sa le salut pe Ven si pe NataliaS
va pup si va doresc un weekend minunat..eu imi iau laptopul acasa si poate mai bag un ochi pe aici
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste
ginnette spune:
Ciao fetelor,
Pentru ca mi-au spus fetele (MAry si LauraD -
special pentru fiecare) ca ati tot intrebat de noi, am intrat sa va spus ca da, suntem acasa, dupa 6 zile de spital.
Nu intru in detalii (nici nu mai pot si in plus, stiti si voi cum este), Adela este mai bine, sa zicem; in sensul ca, de cand am venit face cand 36.8 cand 37.2; azi pe la 10:00 dimineata a facut un 38.3 - i-am dat nurofen si de-atunci este ok.
Mi-e groaza de infectie urinara (desi in spital urocultura a iesit negativa) - sa nu se repete scenariul de anul trecut (si atunci, tot ast era febra pe care o facea) - drept pentru care o sa i-o fac miercurea viitoare.
Sper sa fie doar o raceala (ii curge nasul si tuseste putin) cu care sa fi venit din spital.
Inc-odata cate-un
si-o
pentru fiecare dintre voi; sunteti minunate!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Vera il trezeam sa faca deoarece altfel facea in pat. Medicii m-au sfatuit la fel. A fost chinuitor pentru mine, el adormea iar bustean de cum atingea patul.
In felul asta si-a format reflexul de a se scula la pipi. El nu a mai avut pampers de la 3 ani cand a renuntat singur ziua la el intr-o saptamana si noaptea nu il mai accepta.
Nu am avut alta solutie.
Daca si pitica ta doarme tun ea nu simte cand face si de aici problema. Din aceiasi cauza de somn adanc nu se trezeste nici dupa ce e uda.
Daca scoti pampersul va trebui sa o scoli. In prima perioada nu va fi in stare sa se trezeasca singura.De aici accidentele.
Oricum trebuie sa ai rabdare si sa gasiti impreuna solutiile potrivite pentru voi.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
miri_mik spune:
saliu saliu:)
sunt obo rupta moarta sau ma alint numai:))
fost la gine azi, vazut progenitura, e satistacut. rezultatul testului nu-l stie. fibromul poae e si nu e, si data exacta a nasterii nu ne intereseaza ca-ls coate oricum cu o spt mai devreme:)
veste proasta: diabet de sarcina confirmat. 3kile jumate in 5 saptamani... enorm. diabetolog scrie pe fruntea mea. am icneput masuratorile din degete. nu vreti sa stiti ce sudori ma trec... am cerut maine cu tupeu zi libera d ela medic. n-a prea vrut, dar n-a zis nu:) o zi pe sarcina a zis el. deci mai am doua restante:)))
LALA D, absolut superbe felicitarile! ce n-as da sa stiu si eu sa stapanesc calculatorul sa iasa asa minunatii din mainile mele!!! nici n-am stiut sa aleg care-mi place mai mult... pe bune! si pana acu n-am descoperit blogul asta al tau. ia sa vezic a vin la furat de idei manuale:)
ceska, pare rau c anu ai gasit. sa mai cauti. e foarte eficient.
ginette, tinem pumnii sa fie ok.
godzila, e bine si asa. mai incetut dar sigur spre un bun rezultat.
laura D si roli... la mine nu se aduna prostii la ghiseu... ci netotii. trebuia sa fiti azi acolo sa vedeti ce-am incasat de la unu cu "c....e" mari... in business.... eniuei, duca-se pe pustii.
vroiam sa mai scriu dar nu mi-s mintile acasa. is r u p t a. si n-apuc sa dorm ca vin dracii imediat.
pupici
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Lala_D spune:
Roxana mi-a fost dor de postarile tale, multa sanatate micutei 
Alina bine ai revenit intre noi , pupam fetele 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Miutza spune:
multumim pt grija, fetelor 
roli, nu am aparat de aerosoli, n-a fost nevoie ca a racit doar de doua ori pana acum si nu s-a impus, desi poate e mult mai bun decat olynth si procedura traumatizanta si alte chestii.
acum e mai bine, ne-a inlocuit doctorul ospamoxul cu altul-augmentin, din care sa ii dau doza de 2,5 ml la 12 ore (a zis sa-i dau macar 2 ml). am fost azi s-o asculte la plamani si sa-i vada gatul dar n-a fost chip, s-a zbatut si i-a dat jos ochelarii dnei dr, a ciufulit-o, si mai si bolborosea acolo pe limba ei (cred c-o injura ca la usa cortului 
) ma rog, a zis ca abia la 3 ani copiii invata smecheria sa respire printre dinti daca-i tii de nas, ca sa nu te lase sa-i verifici in gat, pe cand ea are de pe acum instinctul asta
cred ca m-a inteles ca mi-e greu sa-i dau ceva fortat
deci dr abia a reusit sa vada ceva si a zis ca e spre bine. am renuntat la alte siropuri, luam doar humex si augmentin. mi-a sugerat BB dar i-am zis ca daca nu am folosit asa ceva cand era mica, acum n-am nicio sansa, clar! la cum se zbate si ce forta are, ne zboara pe toti sau ne baga in aspirator
dar cred ca e mai bine din toate punctele de vedere, a inceput iar sa rada, sa danseze, sa spuna "ubes / ubec" din senin iar (te iubesc), sa ne-arunce ocheade si asa mai departe.
in alta ordine de idei, va rog sa aruncati un ochi (sau 2) pe blogul meu http://www.miutza.blogspot.com/ , poate aveti si voi cu ce sa ajutati. stiu ca sunteti zuze speciale si ati ajutat de cate ori ati putut pe cine a fost in nevoie. daca aveti ceva de dat, sigur o veti face din nou cu drag. stim toate ce inseamna sa ai un copil bolnav, fie o raceala sau ceva mai grav, mult mai grav...gasiti acolo amanunte...
multumesc. 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Lala_D spune:
Miri

Esti binevenita la "furat" de idei ![]()
Pana atunci mai ai timp sa participi poate ai bafta si castigi felicitarea ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog