Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Lala, particip si eu :) la asa frumusete de felicitare nu pot rezista

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Roxana multa sanatate Adelei.
Laurici vad ca si Eleni e bolnavioara. fata si mama sa treaca repede.
Roli ar trebui sa inversezi ordinea lucrurilor de facut in we: in primul rand odihna si apoi lucruri prin casa.
Miutza daca a luat prea multe siropele se poate sa nu mai vrea acum. La noi cand se intampla asta incercam cu recompensa: ex. ii plac foarte mult stafidele si ii spun daca iei siropelul apoi ai doua stafide si se rezolva imediat(mai rau e ca dupa aia vine si imi arata la sirop si zice "more" cu gand ca mai primeste si stafide). Pentru nasuc infundat la noi merge bine Sinupret, umidificator in camera, salteau inclinata putin(perna nu suporta) si cateva picaturi de ulei de eucalipt pe un prosopel in apropiere de pat(dar unde nu are access totusi). BB e foarte buna si la noi e cu tipete, dar dureaza fix cat ii scot din nasuc, apoi tace brusc si ii zice "bye"(mucului).

Acum cu piticii mei(de fapt unul si mare): somnul. Cat dorm cumulat copiii vostri in 24 de ore? Emma niciodata nu a fost prietena buna cu somnul, dar acum parca e din ce in ce mai rau. Ea doarme asa :8:20 seara-6:50 dimineata si apoi 40 de minute la pranz la gradinita(12:30-1:10), deci in total 11 ore si 10 minute. Mi se pare putin pentru ca pana acum o luna dormea 11 ore noaptea si o ora-o ora jumate la gradi, deci 12:30 ore. Ele spun ca e happy la gradi si ca nu da semne de oboseala, dar ca intr-adevar 40 de min ziua e extrem de putin. Seara e cam maraici si ii ia si mai mult sa adoarma din cauza oboselii.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna seara,

Miri,
eu cred ca sunt ultima care se trezeste si realizeaza ca la voi se ingroasa randurile baietilor......Felicitari! Sper sa nu se fi inselat eco. Vei fi tare mandra de cei trei muchetari ai tai chiar daca vei fi minoritara, nu?

Roli,
cool!!!! Asa visez si eu la un week-end numai pentru mine! Doua zile cu baietii maraiti si bolnavi mi-au ajuns. Azi sotul s-a intors la lucru dar gaza continua maraiala..... Azi dimineata la cinci gaza crizata nu vroia sa isi ia nurofenul, dl sot se trezeste si maraie ca am innebunit sa chinui la ora aia copilul, trezeste vecinii. Numai bine i-am varat in gura seringa, intre urlete, l-am linistit putin, a baut lapte si a adormit aproape instant. Ne-am trezit la 8 toti trei dl sot intarzia....

Ciudata alergia asta.....pielea nu mai e rosie asa ca ieri dar inca se vad urmele punctelor si petelor.

De trei zile incerc impreuna cu Ioanact (ea are numerele de telefon) sa dam de Gabi Ploscariu... nimic. De pe messenger mi se spune ca a iesit repede cum a intrebat-o ce face Ionut! Mi-e frica sa ma gandesc la ceva urat. Nu vad de ce nu ar vrea sa vorbeasca cu noi. S-o fi suparat pe noi, oare nu ajung sa il opereze din cauze financiare? Spuneti si voi ce si cum sa facem.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Eliza, multumesc pt ponturi. Am incercat cu santaj, de 2 ori a tinut, dupa aia nu. sa vedem cum facem in seara asta... le aplic pe toate pe rand, bine ca am si o jucarioara noua pe care n-a mai vazut-o pana acum e o ocazie buna sa i-o dau. Cat despre somn, Maya doarme (cand e sanatoasa) 10 ore pe noapte plus 2 ore ziua deci 12 ore in total (plus/minus o ora, probabil) si e odihnita ziua. sincer, nu stiu cat ar trebui sa doarma la varsta lor.

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
Poze cu comoara noastra
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ginette,
huh spital! Eu nu mai zic nimic atunci. Saraca buburuza Adela. Sper sa nu fie infectia urinara...si sa treaca repede febra, tusea si mucii. Am crezut ca ne-ai "parasit".

Asa as vrea sa sper ca nu vom mai auzi de clopotei bolnaviori dar sezuonul rece abia incepe! Daca ne-ar ocoli ce bine ar fi! Noi din iulie am ratat in fiecare luna programarea la vaccin sper sa reusim la sf lunii asteia.....

Eliza,
nici Benji-boy nu e prieten cu somnul. Noaptea doarme aproape 9ore fara exceptie intre 21-6, plus minus 30 min. Daca cere lapte spre dimineata pot spera ca se trezeste abia !cel tarziu! la 7:30. Ziua doarme cam in medie 2 ore....Iar de ultimele nopti nu mai zic nimic.

Uneori am impresia ca....delireaza, scuzati expresia. Si nu are febra. In prima noapte vroia sa iasa din camera, sa mearga la bunicul, ca se spele pe maini, intreba de ce striga Mowgli, unde e Baloo si alte chestii din astea. Oare ce sa fie? Fac si ai vostri la boala asa? Repet fara febra, adica nu febra ca sa delireze nici macar mare.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara.
Am fost cu eleni la pediatru astazi si i-a pus diagnosticul de traheobronsita cronica Mi-a spus ca nu-i place deloc cum arata, ce aude...
Mai, ce nenorocita de boala... Este deja a 3-a saptamana de tuse si muci si in loc sa-i treaca s-a agravat si acum face si febra mare, are si rosu in gat, Si este asa de maraita.. si plangacioasa... Nu-i intram cu nimic in voie... I-am luat totusi astazi o papusica cu set de hainute de schmib, biberon/canuta, tacamuri si altele cu care s-a jucat frumos toata dupaamiaza.
Acum a adormit si sper sa se trezeasca de mai putine ori in noaptea asta caci deja simt cum ma sfarsesc pe picioare de oboseala acumulata .
Incerc sa-mi recapat fortele aici pe forum cu o ciocolata milka alaturi (pentru putin timp... caci curand o termin pe toata )

Ceska, bine ca este doar o alergie. Ma bucur mult ca ati scapat de posibile urate boli si ca nici nu-l mananca saracul rau ca sa se scarpine si sa-si faca rani.

Stancutza, ce bine ca s-a dezumflat piciorusul !!!! Sarcuta de ea cat trebuie sa se fi chinuit sa stea cuminte, sa nu alerge, sa nu mearga...

Miutza,... ah cat de bine te inteleg..... Saracuta de maya augmentinul este mai tare decat ospamox-ul. Ne-a dat si noua dr. antibiotic acum.. Zinat. Vad ca l-a luat . Nu stiu din ce cauza dar la "runda" asta de raceala eleni a reactionat tare bine din punctul asta de vedre. Si mai frate la medicamente ...:zinat, debridat, panadol/nurofen, ketof, singulair, ambroxol, puf cu tantum verde si biorinil pentru nasuc
Sanatate muuuulta ! Sa dea Domnul sa le treaca cat mai repede!!!!

Lalad, felicitarile tale sunt minunate, munca ta si talentul tau sunt senzationale !!! Timp nu am sa intru si pe blog-uri

Roli, week-end "relaxant" prin munca spui...

Veronika, sarcna usoara si bebe sanatos si din partea mea

AlinaT, offf,.... eu cred ca as fi murit sa fac naveta pe care o faceti voi Sincer, eu merg odata la 2-3 luni la mama la ploiestintocmai din cauza drumului...Pana acum 2 ani mergeam in fiecare week-end... Acum, numai cand ma gandesc la o ora si jumatate ca sa ajung de acasa pana la otopeni simt ca mor....
Cat despre micuta... cred ca abia acum incepe perioada "nu-urilor" care va fi lunga... crede-ma pe cuvant

Vera, wow ce m-a emotionat povestea aidei...Multumesc ca ne-ai dat link-ul ca eu nu am mai intrat de mult pe alte forumuride pe DC...

Roxanici,draga mea,....of,of,of Mi-amintesc prin ce ai trecut anul trecut cu infectia aceea urinara.... Poate nu o fi cazul si acum... Poate o fi de la raceala. Doamne ajuta sa fie asta !!! Si sa treaca si raceala cat mai repede !!!
In rest, ...mananca, e vioaie? Are nevoie de regim alimentar acum ?

Miri, offfff again??!! Diabetul asta

Eliza, si eu ma vait de durata somnului lui eleni... Mi se pare chiar ca emma ta doarme chiar mai mult decat eleni... sa socotesc... a meadoarme de la 9.30 seara pana la 6.30 - deci 9 ore si la gradgi mai doarme 1.30... vin cam 10 ore si jumatate....
Aseara si acum a adormit de la 7.30 dar din cauza febrei/ moliciunii, nici nu prea mai imi mananca...
Emma vorbeste in engleza? Sau si engleza si romana?
A inceput si eleni sa zica doua-trei cuvinte in greceste...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

M-am mai linistit(putin ), deci sa o las pe domnisoara Duracell in pace.
Laurici Emma vorbeste amestecat, de obicei alege varianta cea mai usoara intre cele doua limbi: ex. zice "apa" dar prefera sa zica apple decat mar, zice "alta" dar la minge zice ball. Aseara incercam sa o fac sa zica pisica si dupa "pipi","ca", "si" se enerveaza si-mi zice "mia-mia", ok atunci zi-i 'cat", la care ea se uita la mine si zice "mia-mia"(un fel de "ce nu intelegi?"). Singurul cuvant pe care-l zice in ambele limbi e "sus"-"up" ca sunt simple ambele. Au tot felul de cantecele cu miscari la gradi si ma trezesc ca aude melodia undeva si incepe sa faca miscarile, e tare dulce.
Si noi am patit la inceput de gradi la fel: raceala peste raceala, organismul nu a mai avut timp sa-si revina si am ajuns la antibiotic(singura data de pana acum). Refacere rapida pentru Eleni si un we in care sa reusesti sa-ti reincarci bateriile.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc mult fetelor
Sincer sunteti minunate.

Eliza am remediat eroarea acum exista si Elmo

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la ..

nu am disparut ca magaru' in ceata insa nu am avut net .. abia azi vad ca e cat de cat ok ..

situatia la noi e cam aiurea .. eva tipa din orice, face scandal pe langa patutul annei, se rasfata si tavaleste pe jos, nu vrea sa doarma la pranz ... ieri i-a tras o palma in cap annei si abia am ferit-o de un picior in cap .. o alaptam in pat, eva langa mine si din senin poc .. una in cap .. offfff!

anna e cumintica, nu plange insa se trezeste noaptea de 3-4 ori sa pape .. lapticul meu nu e suficient. asa ca mai scap cate un bibe completare .. asta dupa ce stau la sani cu ea si cate o ora ..

acum trebuie sa se trezeasca.

postez si revin sper sa nu ma lase netu' ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am vazut si eu clopotei frumosi foc .. sofiuca de mada, andrew de honey si thea de laurici ... Doamne ce ochisori .. si o vacanta super a lui vera cu piticoteca ..

monica imi pare rau ca trageti atata cu racelile clarei, eu sper ca dupa operatie sa fie bine sa nu va mai dea atata de furca .

shose ma rog pentru bunicul sa se faca bine!

roxanici off .. ma doare sufletul cand aud ca ati fost internate .. cum este pitica. multa sanatate si sa nu ma treceti niciodata prin asa momente.

roli mama ei de criza .. imi pare rau de masinuta si tin pumnii sa reusiti sa va descurcati masina cea mica.

s-a trezit. revin.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput