Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Offf. Multa sanatate Adela si multa forta Roxanici !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miri am scris o data. Deci vei avea tot un muschetar? Felicitari! Deja esti experta in crescut baietei, asa ca-ti va fi destul de usor
LalaD mi-ai dat o idee buna cu Veronica, ii place extraordinar cantecelul, deci ii va placea si filmul. Poate mai gasesc niste desene cu Mickey (e maaare fan) ca nu-s violente
Vai, saraca Roxana si biata Adeluta! O sa o sun si eu mai pe seara, ca sa nu o deranjez acum si sa vad ce-i cu micuta
Ceska ai vorbit cu Gabi Ploscariu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle, felicitari pentru printesa! Sa iti aduca multe bucurii si impliniri!

Roxi, insanatosire grabnica Adelei.

Alina da chiar esti o superwomen. Zacusti, copii, serviciu, implicare comunitara...of, cate energie...mai da si la altii, nu fi egoista.

Larisa, sanatate bunicului.

Monica (sper ca am intles bine) bafta cu interventia...e adevarat ca e controversata operatia polipilor dar daca asa scapa de complicatiile racelilor, atunci e binevenita. Oricum nu e o interventie grea, ci una comuna. Bafta multa!

Laura nu-ti face probleme cu mersul pe distante lungi, copiii mici se adpteaza. Daca poti sari peste Peritol ar fi minunat...uneori poate avea efectul nedorit...e un medicament cam controversat.

Am vazut poze cu Theuta superbuta si filmuletul cu AJ

Noi ne-am intors din lunga vacanta...ce rau imi pare ca s-o terminat...acum suntem singuri acasa (nimic nou) si sunt asa de satulaaaaaa. Ar trebui sa ma apuc odata de dizertatia la HR pe care am amanat-o 2 ani, si mi-e o leneeeeeeeee. Am reinscris-o pe Iulia la gradi de stat de asta data, va incepe in curand, am inscris-o la program prelungit, poate asa voi mai avea si eu un pic de timp.

Si cum am promis va pun poze din Sardinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

LauraI, faceti rezervare. ce frumos o sa va distrati la Viena. va urez de pe acum un concediu placut. pozele tot nu le-am vazut

Vesti bune de la Roxana. maine s-ar putea sa le dea drumu' acasa.

chiar asa, Ceska, ai reusit sa iei legatura cu Gabi Ploscariu?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Bine ai venit Anna! Sa cresti mare, sanatoasa, isteata si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Felicitari Elle! Mii de pupici si recuperare cat mai rapida, mult laptic si voie buna!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vera ce vacanta de vis ati avut Am vazut pozicile si e clar ca s-au simtit minunat si copiii, nu doar voi Si ce sa mai zic: ai niste copii frumosi, frumosi, cu niste ochisori expresivi Iulia seamana cu tine si Vlad cu sotul, parca asa vad eu
Mary multumesc pt urari. Abia astept sa mergem.
Vad ca tot ziceti ca nu-i bun peritolul, dar eu credeam ca folosit a la long e periculos, dar 1,5 ml (raaaar de tot) e tot nasol?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

Nu mai am timp de nimic, ma iertati. Dar va citesc pe apucate.

Felicitari Ellena, bun venit pe lume Anna, stiu ca vei fi un bebe exemplar, tocmai ca sa-i arati mamei how wrong she was about you.....

Felicitari Miri, soacra de 3 nurori!
Eu de aia nu ma mai incumet la inca un copil. As vrea mult mult mult o fata, si 3 baieti n-ar fi nimic rau (ba dimpotriva), dar 3 nurori....e mai mult decat pot duce!

Ceska, tu cand ai de gand sa ne dai vestea aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Hellou!

Ven,vestea AIA nu am cum s-o dau inca....

Nu gasesc pe mailul comun datele lui Ploscariu, doar mailul in care ne dadea contul nu insa si cel cu numarul de tel, iar din PM am sters mesajul ei cu telefonul . Cum facem sadam de ei?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Pagini aurii de Cluj Napoca mi-a gasit un singur Ploscariu dar nu raspunde nimeni.....
Cum facem?!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa!!!!
Pofiti la cafeluta !!!!

M-am sms-iut si eu cu roxanici si stiam de adeluta ei.... Ohhhh Doamne
Sper sa se faca bine cat mai repede si sa scape din spital ca stiu ca este tare greu acolo....
Incerc sa o sun si eu sa vedem daca poate vorbi si va dau de veste.

Miriiiii, wow, super mama cu trei flacai frumosi foc !!!! felicitari mami !!!! cat despre fibromul acela... cat de mult iti poate afecta sarcina in afra de disconfort?
Sper ca nu-i nicio problema!!!!

Vera, vai, mi-ai luminat ziua cu fotografiile tale.... Ce peisaje de vis, bune de facut ilustrate din ele. Despre voi ce sa spun... copiii sunt superbi tu arati bestial de bine, sora ta la fel si nici sotul nu-i mai prejos dar de el nu vorbim !!!

Ven, am ras pe bune cand am citit ca ai rezista cu trei baieti dar in niciun caz cu trei nurori...
Chiar, ce-ti mai fac nazdravanii ? Bine? Snatosi ?

Ceska, oare ce veste ne vei da??? O banuiesc si o astept cu drag ...

A, vroiam sa va spun ca grasunica frumoasa a lui elle nu are 4.250 ci 4.400 . Abia astept sa o vad !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput