Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit sa vad pozeeele
Cu Theutza rasfata la mare de 3 doamne una mai bine decat alta. mi-a placut ff mult ultima poza, in care pleca acasa

si pozele din Italia, cu 2 frati (Iulia si Vlad) frumosi cu ochisori superbi, nu stii de care sa te miri mai mult.

si cu mii de scuze pt ca ieri am uitat, multa sanatate clopoteilor bolnaviori, Clara si Robi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Honey impreuna cu Dudu l-am admirat pe Andrew cel istet. Sa va traiasca frumusetea de flacau. Sper ca tudor sa se fi rusinat ca nu e deloc interesat de carti si mai ales nu vorbeste romaneste aproape deloc.

Citat:
citat din mesajul lui honey79

......dar am vrut sa va pun un filmulet facut ieri, cu Andrew...
Il puteti vedea aici:
http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?action=view¤t=BookLearnin.flv

Stiu ca e capitol special, dar.... chiar nimeni sa nu ne bage in seama?

Poze AJ
Filme AJ

Vali , mamica lui Andrew - John (21 Februarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pe noi criza asta nenorocita ne-a bagat in tolba ei plina cu victime! Cei de la leasing ne-au ridicat masina care era pe firma sotului! Cum treaba la el la firma nu prea a mers, cheltuielile cu casa au fost daramatoare, s-au adunat datorii la masina si stiam ca va veni si momentul asta...dar speram sa facem rost de bani...nu am facut si s-a dus pe apa sambetei. In prima faza am fost revoltata, apoi mi-a venit sa plang, iar acum incerc sa ma obisnuiesc cu noua situatie. Am ramas cu masina cea mica si nu stiu cum ne vom descurca in concedii...ca are un portbagaj minuscul....

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Off Roli ...
Capul sus ca s-or drege toate.
Stiu cum e ...si noi avem o notificare, inca nu stiu cum o sa rezolv...

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli ai incredere ca Dumnezeu le aranjeaza...cine stie, poate tocmai era pregatit vreun eveniment rutier nefericit pentru masinuca voastra si mai bine ca s-a dus. Pe bici in parc si in vacante cu avionul. Spre Sinaia, Predeal si-asa a devenit un infern traficul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eeeeeeiiii...dragele babei dragi...sa o iau pe rand, ca la gramada nu iese bine..

First of all...Mirikule dragule, ce mama mandra cu trei flacai vei fi!!!! Si poate mai vine si-o domnisoara, mai stii? (sa nu dai la fatza, rogu-te! ). Felicitari, draga mea si sarcina usoara in continuare!

Roli, uf ce greu trebuie sa fi fost! Nici nu vreau sa-mi inchipui. Eu am tinut intotdeauna f mult la masinile pe care le-am avut...au fost ca si membri ai familiei (serios! ) si imi inchipui ca nu-i deloc placut sa ti se ia masina.
Capul sus, mami! Sanatosi sa fiti si va veti lua voi alta si mai mare si mai buna! Poate nu imediat, dar o veti lua! Stii si tu asta!

Nu m-am uitat pe poze inca, dar abia astept sa vad clopotei frumosi!

Eu...sunt turtita! Am fost la psiholoaga scolii (ne-a chemat pe toti parintii pt ca le-a facut evaluarile copiilor) si nu mi-a placut deloc ce mi-a spus. Se pare ca din cauza criticilor si certurile (a se citi tipetelor) permanente ale sotului meu super stresat, Luca are probleme cu stima de sine. Se pare ca nu are incredere in el si se simte fara valoare! Puiul meu drag! Am vorbit deja cu sotul si sper sa invete ceva. Trebuie sa facem ceva acum, cat mai putem. Nu vreau sa ajunga un adult nesigur pe el, teren ideal pentru esecuri.

Pe de alta parte, vazand subiectul deschis la generale, mi s-a deschis iar apetitul pentru emigrare.

Pupaceli!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Multumim fetelor pt vizionare si laude

Laura eu as zice ca Iulia seamana cu noi...la Vlad amandoi am fost in deplasare...ca nu seamana cu niciunul, dar e drept ca mai degraba aduce cu sotul decat cu mine...ma rog seamana cu cumnata-mea...dar nu am gasit nici o poza cu ea (asa imi e de draga)

Roli imi pare rau ca efectele crizei sunt simtite in familia voastra. Sper sa va reveniti financiar cat mai curand.

Pe mine m-a absorbit butoiul...am o problema spinoasa cu Iulia...si sunt fara suport...nici noaptea nu mai pot dormi. As vrea sa fiu in alt timp, in alt loc...de ar trece odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Roli, chiar imi pare rau. stiu ce inseamna sa nu ai masina(ma rog, voi o aveti pe cea mica), din pacate in loc sa ne revenim, guvernantii nostri ne sapa groapa tot mai adanc.
nu te descuraja, o sa rezolvati voi problema intr-un fel.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici dragi in sfarsit apuc si eu sa mai intru pe forum,a trecut ceva timp de cand nu am mai scris.Am mai citit cand mancam dar de scris nu am avut timp deloc.Am ajus in Manchester acum vreo 3 sapt. dar sapt. trecuta am plecat iarasi in Spania sa ne relaxam si noi.E nu a mai fost asa vreme de baie,plaja dar am inchiriat o masina si am vizitat diverse locusoare.Bianca a suportat destul de bine calatoriile cu avionul,stiti ca aveam un stres mare pe tema asta caci in primavara a fost cosmar cu zborul.Am avut o vara tare naspa cu boala soacrei dar acum incerc sa ma pun si eu pe linia de plutire.Un singur lucru am facut si eu pentru mie am terminat scoala de soferi deci sunt o proaspata soferita..Bianca este ok asa in mare,tot vechea noastra problema somnul chiar sa inrautatit treaba in loc sa mergem spre bine.Sunt intrigata si nu stiu ce sa cred pentru ca ajunse aici de la caldura noastra la o vreme rece si ploioasa mi-a racit,a facut rosu in gat,tuse,fara temperatura.Asa ca ne-am dus la dr. aici si au zis sa ii dau paracetamol,eu sincer i-am dat nurofen caci o durea rau in gat si nu putea papa.I-am dat de 3 ori pe zi o sapt. si incet incet sa ameliorat treaba dar surpriza mare a fost ca fata a dormit tare bine cu o trezire pt. laptic(inca ii mai dau,nu stiu cat de bine fac).Cum am intrerut nurofenul,gata a inceput cosmarul cu dormitul,oare a fost o coincidenta sau o derajeaza ceva si eu nu imi dau seama?Voi ce parere aveti?In rest cu vorbitul nu prea am inaintat,am citit ca multi clopotei vorbesc destul de bine,ii repet cuvintele dar ea nu vrea sa zica dupa mine deloc.Aici vremea a fost destul de urata si nu prea am putut iesi afara asa ca Bia este cam plangareata si singura activitate care o intereseaza dupa ce se plictiseste de jucat este urcatul si coboratul scarilor.Cam atat am timp de scris deocamdata ca ma cheama datoria,va pup cu drag si sper sa am timp acum mai mult de forum.
toate zuzele si clopotei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

bunaaaa zuzele mele scumpe!

ne primiti si pe noi??

azi am ajuns acasa .. fetele dorm, abia am culcat-o pe eva care statea agatata de patutul annei ..

am asa multe sa va povestesc si nu stiu de unde sa incep. oricum, acum nu am timp. poate, diseara dupa ce culc pitocoteca sa ma bag la recuperari ..

va multumesc din suflet ptr urari si mesaje, pentru telefoane! va iubesc tare mult!

pe scurt

cezariana parca mai usoara decat data trecuta. prima zi mai grea, apoi a fost ok.

anna a avut 4400g si 52 cm .. e o grasana si e scumpa foc.

e o papacioasa si pare cumitica ptr moment ..

de ieri au inceput sa-mi curga sanii si sa vina laptic, sper sa se sature cu ce am eu .. oricum , am luat si lapte praf pt orice eventualitate ..

si nu mai stiu ce vroiam sa spun ..

daca am timp, intru diseara sa citesc din urma si desigur sa pun pozici .. e diferita rau de eva, e mai brunetica (nu stiu cu cine o semana) si are par mult ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput