Clopotei de ian-feb 2008 - 236 - special pt Elle
Raspunsuri - Pagina 10
cristacoman spune:
LauraI, cred ca puteti merge linistiti la Viena cu pitica, dar trebuie sa-i iei jucarii/carticele care sa o tina ocupata si sa faceti popasuri in functie de somnul/mesele ei. Noi am fost in Bucovina o saptamana si a rezistat foarte bine Antonia. Dimineata cand se trezea, intreba: mami, plecam pa? Pe 26 decembrie plecam in Austria la schi, cu masina si cu pitica si sunt convinsa ca va fi bine. O noapte vom sta la Oradea, iar dimineata ne continuam drumul. Noi am vorbit la pensiune, cand am facut rezervarea si ne pun ei la dispozitie patut, scaun de masa. Eu iau doar caruciorul.
Pupici.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:

Zuzici, va pup pe toate, fara exceptie. Va citesc, pe apucate de la birou, dar nu apuc sa scriu. De acasa imi este imposibil sa intru, deoarece sunt in renovare cu apartamentul si va mai dura pana se termina cu molozul.
Va doresc o zi frumoasa si o saptamana minunata.

si 

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
laura_dimitris spune:
zuzulici, am vorbit cu elle la telefon si era foarte bine.
micuta Anna este tare tare cumintica, papa si doarme. Chiar au laudat-o doamnele de la salonul bebeusilor ca nu plange deloc...
Maine, elle spera ca le da drumul acasa.
Un ingeras de fetita
!!!!
laurici, nu stiu ce sa spun din experienta proprie caci eu am fost plecata cu copiii de multe ori in grecia dar am fost de fiecare data cu avionul.
stiu ca eu persoanl nu as rezista la un drum asa de lung...mie mi se face rau in masina din bucuresti pana la ploiesti 

cred ca astia micutii nu au astfel de probleme si va fi bine pentru ea. doarme, se uita pe geam, te joci cu ea...
super vacanta veti avea !!!!
cristina, si tu in renovare
?! este tare urata perioasda asta cu moloz si curatenie dar asa de placut dupa aceea cand ajungi la decoratiuni, mobila etc...
Ma apuc si eu anul viitor de asa ceva. Deocamdata... ii dau ocazie si peretii lui eleni sa mazgaleasca si ea ca frate-sau...
sa-si faca hatarul de desenat pereti ![]()

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
remiclea spune:
buna tuturor
Alinada, imi place sa va citesc in fiecare zi pt ca am invatat fff multe de la voi, dar nu prea apuc sa scriu, stau doar asa in umbra![]()

Raluca
de
Adelina-Mihaela(08.01.2008)

poze
poze Ada
cat am crescut...
Povestea nasterii Adelinei
Laura Ioana spune:
Cristina
Laurici
cred ca-mi fac bine de tot curaj. O sa-i dau Peritol pe drum, ca sa nu fie agitata, eu o sa iau Emetostop ca sa nu-mi fie rau
O geanta de jucarii si carticele iau oricum cand mergem la drum lung, sper sa fim ok, cu Dumnezeu inainte![]()
Cristina
si eu vreau sa iau tot numai carutul, inca nu am rezervat camera, dar cand o facem vom si intreba la hotel daca au patut (scaun de masa nu ma prea intereseaza, ca nu avem decat MD inclus, iar restul prin oras).
Larisa
imi pare tare rau ca esti asa de trista! Sanatate bunicului tau
Ma bucur ca voi sunteti bine, cand vei putea poate mai pui niste pozici, ceva, sa va mai vedem.
Lauriciule
multumim pt vestile de la Elle
Ma bucur ca Anna e o cumintica, poate asa va fi mai usoara acomodarea cu 2 copilasi. Cum s-a acomodat cu faptul ca-i fetita? Sau nu ati vorbit de asta? Sunt convinsa ca-i indragostita de ingeras
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Cristina Laurici cred ca-mi fac bine de tot curaj. O sa-i dau Peritol pe drum, ca sa nu fie agitata, eu o sa iau Emetostop ca sa nu-mi fie rauCristina si eu vreau sa iau tot numai carutul, inca nu am rezervat camera, dar cand o facem vom si intreba la hotel daca au patut (scaun de masa nu ma prea intereseaza, ca nu avem decat MD inclus, iar restul prin oras). Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete La mare - iulie '09 La mare - sept '09 |
Eu nu i-as da Peritol inainte. Deloc.
Andrei mi-a rezistat extrem de bine atat la drumul in Austria cas si la cele in Bulgaria fara medicamente.
Daca ai posibilitatea sa imprumuti de la cineva un laptop sau un DVD portabil e un lucru extrem de folositor in masina la drumuri lungi.
Noi am plecat dimineata la 6 din Bucuresti, am oprit la Timisoara peste noapte apoi a doa zi la 9 am plecat catre Viena si am ajuns la 4 dupa amiaza acolo.
Si era iarna, cu ninsoare. Am avut in total cam 4 opriri de cate 10-15 minute in care la majoritatea a mancat.
Intreaba la hotel de patut ( sigur au) dar si de carut ( unele au si nu e nevoie sa mai cari).
Drum bun si multa bafta, va fi foarte bine.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
miri_mik spune:
helau helau!
pe cine vad eu ca ne viziteaza? peSHOSE! muah muah la fata! pare rau pt bunicul, dar, oricatd e crud ar fi, asta e mersul vietii. ii dorim sa se refaca repede si sa se bucure cat de repede de clopotelul favorit!
p-orma, LauraI, nici o pb cu drumul la Viena. in nici un caz nu-i da medicamente. tie da, pt starea de voma, dr nu ei. doar daca se simte rau. mersu lung cu mashina s-ar putea s-o incante. orpiri dese si rezervati dinainte o camera unde veti sta cu pat de bebe. si va fi perfect. fost cu bruno in ro la 9 luni, 1800 de km si am ajuns intregi cu toate ca el a plecat bolnav de-acasa saracu.
alinush... eroare. ia sa vezi tu ce fineturi a vazut ecoraful: ca voi fi mama de trei muschetari sau soacra de trei nurori. si bebe are doar 10 sapt de viata!!! este ca e beton ecografistul? si-a vazut si ca a un fibrom uterin care nus tiam ca exista. nici ce face acolo decat ca-l inghesuie pe bebe in stanga.asa mi-am lamurit misterul pt care am burta asimetrica...
pupizam!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de...
12+
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Laura Ioana spune:
LalaD
multumesc pt info, chiar nu m-am gandit ca ar putea avea si carut. O sa intrebam. Cat despre peritol, eu i-as da ptc ea are si rau de masina daca se agita, mi-a vomat de vreo 3 ori la drumuri lungi
Cu peritol (i-am dat la dus si la intors de la mare), mi-a stat f cuminte. Oricum ii dau doar 1,5 ml, nu cred ca-i periculos, nu? Cu laptop-ul sau dvd-ul nu-s prea de acord, ca eu nu o prea las la tv, mai ales asa mai multa vreme, dar o sa ma gandesc si la varianta asta.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09
Lala_D spune:
Laura la drum de 8-10 ore de mers cu masina un desen animat sau un film muzical gen "Veronica" sunt mana cereasca
iti spun din experienta . Si nu pateste nimic, astea sunt situatii de exceptie.
Desi eu personal si acasa il las sa se uite la cate un filmulet , nu mereu dar din cand in cand face foarte bine ![]()
Bine la noi este inevitabil ca se uita Bogdan si nu il dau afara din camera pe Andrei.
Pentru cine e interesat de castigarea unei felicitari personalizate am un concurs deschis azi pe blogul de design. Va invit 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
nemary spune:
i-am trimis sms Roxanei si ce credeti ca mi-a raspuns?
e internata la Matei Bals cu Adela pt dezinterie.
va trimite pupici la toate.
Multa sanatate Adela sa va intoarceti acasa curand.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria