Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 12
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetele...am si eu o problema (in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev????? ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
olishka spune:
| citat din mesajul lui Monnvas A fost vreuna dintre voi p-aci? http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870275/Concurs-de-alaptat-pruncii-in-Parcul-Titan/ Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Nu am fost, dar m-as fi dus. Nu am nici o jena sa alaptez cand vreau si unde vreau. Ideea este sa te simti tu bine si sa nu fii stanjenita, caci atunci si ceilalti se vor simti asa...O singura data mi s-a intamplat sa se ridice un cuplu de la o masa alaturata (Ikea) si sa mearga la o masa mai indepartata, caci imi hraneam eu copilul...Au facut niste fete...s-au simtit tare jigniti
Eu Cred ca astfel de campanii ar trebui in primul rand facute pt oameni de acest gen. Eu mi-am vazut in continuare de ale mele, relaxata 
Olga, mamica lui David iepurasul

cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Eu Cred ca astfel de campanii ar trebui in primul rand facute pt oameni de acest gen. Eu mi-am vazut in continuare de ale mele, relaxata Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Am trait insa o experienta neplacuta cu o ....prietena.eram amandoua in parc si eu deshid lactobarul si mufez copilul. replica: nu ti-e rusine?
mami de Silvia Ioana
olishka spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Buna ziua fetele...am si eu o problema 1."Referitor la adeverinta de salariat , am si eu o nelamurire (in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev?????2.Si acum sa va zic ce-am patit -Vb pe mess cu ea, suna fixu ma duc vb , ma intorc suna mobilul ],pantaloni uzi) si continua sa curga in wc...se opreste ma sterg..incolor si fara mairos, ma intorc in pat (tot cu tel la urecheAm ajuns la concluzia (mai bine zis ,Raluci_b a ajuns la concluzia) ca m-am scapat pe mine ![]() ![]() .....Ce-o fi , o fi, eu bagajul al am pregatit!" Voi mamici stiti cum este...m-i s-a rupt apa sau m-am pisat pe mine???? ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Sper din tot sufletul ca te-ai pisat pe tine
Te doare ceva? Ai contractii?Oricum sa ne tii la curent, sa nu ne lasi cu ochii in soare si sa fii pregatita. Noi suntem alaturi de tine!!!

Kea spune:
simina, eu n-am ajuns pana acolo, dar stiu ca apa daca o pierzi e cumva lipicioasa si are miros dulceag.
5 luni
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cativ13
Si eu imi hranesc copilul in public si n-am nicio treaba Am trait insa o experienta neplacuta cu o ....prietena.eram amandoua in parc si eu deshid lactobarul si mufez copilul. replica: nu ti-e rusine?![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Trebuia sa-i zici ca nu ti-e rusine, ba din contra esti mandra

Kea spune:
simina, oricum ar fii, eu m-as duce la dr sau la spital, mai ales ca simti si copilul agitat.
5 luni
simina_kin spune:
Oly chiar nu-mi dau seama daca am ceva 
, stiu doar ca ma doare jos si ma duc la wc din 3 in 3 min...fimea era fff agitata acum nu se mai misca asa rau, burta era mai devreme ceva mai intarita dar vad ca si-a revenit..deci nu stiu ce sa zic
Fetele mi-au zis sa sun medicul, da numarul lui personal nu-l am, pot suna la cabinet da asta dupa ora 15, da sincer nu stiu ce sa-i zic ca eu nu simt ca as avea probleme...si parca vad ca o sa-mi zica "fato tu te-ai pisat, nu ti s-a rupt nici-o apa"
Ma duc sa-mi fac un dus si apoi ma bag la
, dupa ora 15 vad dc am curaj sa-l sun ![]()

34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
sirimie spune:
simina_kin se poate sa ai contractii daca te doare, si trebuie sa iei NoSpa. Dar trebuie neaparat sa iti intrebi doctorul. Cind ai contractii trebuie sa stai intinsa pina trece si sa iei NoSpa.
cind se rup membranele curge mult lichid, daca ai macar suspiciunea e nevoie sa te duci la doctor.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
olishka spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Oly chiar nu-mi dau seama daca am ceva ![]() , stiu doar ca ma doare jos si ma duc la wc din 3 in 3 min...fimea era fff agitata acum nu se mai misca asa rau, burta era mai devreme ceva mai intarita dar vad ca si-a revenit..deci nu stiu ce sa zicFetele mi-au zis sa sun medicul, da numarul lui personal nu-l am, pot suna la cabinet da asta dupa ora 15, da sincer nu stiu ce sa-i zic ca eu nu simt ca as avea probleme...si parca vad ca o sa-mi zica "fato tu te-ai pisat, nu ti s-a rupt nici-o apa" Ma duc sa-mi fac un dus si apoi ma bag la , dupa ora 15 vad dc am curaj sa-l sun ![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Si eu sunt de parere ca trebuie sa-ti suni medicul, cat mai repede. Si cum adica nu ai nr lui? Nu ti l-a dat sau nu i l-ai cerut. Daca, Doamne fereste, se intampla noaptea ceva ce faci? Ca la cabinet nu mai poti sa suni...
La mine s-a rupt apa exact cand m-am internat. Eram pe hol inca...si in 2 ore am si nascut...asa ca nu te pot ajuta, nu stiu cum arata lichidul.
aaaa...mi-am adus aminte...tot asa radeam si eu tare. Stateam in hol la spital, la intrare, se uita lumea ciudat la mine si zice Cristi: "Cum ar fi sa ti se rupa apa acum?" M-a pufnit un ras pana am auzit un "poc" mi s-a rupt apa...Radeam si mai tare amandoi
..dar peste 15 min tine-te frate...Dureri infernale 

(in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev?????