Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 11
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean neatza la multi ani sarabtoritilor de azi sanatate lui David al Olgai..si cui mai e boolnavior..scuze..nu am timp sa recuperez Andrei e bine..aproape perfect...i s-a dus puroiul...si timpanul se va reface cu timpul. E inca pe antibiotic(mama..de 3 sapt pe antibiotic ![]() ).Olga..am vazut ca tu intrebai intr-o zi..cum sa dai oscilo...mie mi-a spus dr..care de altfel se ocupa de multe medic naturiste(e distribuitor calivita..si altele)..ca oscilo nu-si mai face efectul dc e dat cand deja raceala e instalata. E f bun..la primele simptome..adik cand tuseste putin..are putin ansucul infundat..insa dupa..nicio sansa ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
Ce bine ca ati scapat
Lasa ca se reface urechiusa, doar ca o sa trebuiasca sa aveti mare grija de ea si dupa. Andrei merge la gradinita acum?Asa stiam si eu de oscilo..eu i-am dat chiar cand au aparut primii mucisori, dar tot s-a instalat raceala.
Olga, mamica lui David iepurasul

m_monique spune:
sa-mi laud si eu fata:
a mancat iaurt cu branzica de casa (facuta din lapte de tara si iaurt) si a cerut si supliment.
a mancat si putin mar, dar tot mai bun e iaurtul.
Floric spune:
Multumim de urari si ganduri bune. In loc sa va invitam la noi sa serbam va spunem ca avem muci. (scuze) Am tras aseara cu batista bebelusului dar tot a mai ramas si din cum fornaie se pare ca sunt din aia cleiosi (scuze inca o data de detalii) dar nu iteleg de unde l-au podidit. De fapt si eu sunt cam mucoasa si ma doare tare in gat. Am luat toata noaptea Homeogene 9, acu vad ca e mai bine, dar imi curge nasul ca la robinet.
Sa-i fi transmis eu ceva?
Apropo de iaurt si alte lactate....eu folosesc produse Napolact. Iaurt 3,5 % si lsapte la fel pt branza.
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Monnvas spune:
Facem un club de muciosi? Si al meu pare un pic mucios, nu curge ca la robinet, de fapt nu se vede nimic, dar mi se pare mie fonfait. In (aproape) 7 luni nu am folosit niciodata batista bebelusului, dar cred ca azi voi face inaugurarea 
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
m_monique spune:
eu nu vreau sa ma inscriu in clubul muciosilor. mi-au ajuns 2 saptamani de muci, din care o saptamana in duet.
folositi cu incredere batista bebelusului.
Monnvas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Karina26 ghioceilor sarbatoriti: Rares, bebe de Floric, Ilinca, bebe de Pisigri, Gabriel, bebe de Magdyi2001,Diana Andreea, bebe de 180882,Valentin Cristian, bebe de carmencar, Adela-Marisa, bebe de Denisamada Karina - mami de buburuza Bia |
si de la noi!...si felicitari Karina pt saritul peste film. Noi aseara ne-am oprit la film ca am un Mosh Craciun care nu mai pleaca... de aproape 10 zile

Monica mami de
CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
Bogdana ma bucur ca sunteti mai bine.
Stiti cu ce pierd io timpul? Citesc controversa: e sanatos sa impartasesti copilul cu aceeasi lingurita cu care s-au impartasit si alti copii?
Frate, cum se ajunge la subiecte religioase, cum iese cu 
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
A fost vreuna dintre voi p-aci? http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870275/Concurs-de-alaptat-pruncii-in-Parcul-Titan/![]()
![]()
![]()
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
simina_kin spune:
Buna ziua fetele...am si eu o problema
, le-am pov burticilor deje asa ca dau copy/paste si la aici poate ajungeti voi la o concluzie
:
1."Referitor la adeverinta de salariat , am si eu o nelamurire
(in cazul meu binenteles), trebuie sa cuprinda ultimele 12 luni sau doar sa precizeze ca sunt angajata la gradinita x dinn data y????..eu sunt in ceata rau cu adev asata pt ca am lucrat pana la 31-08 la o gradix iar din 1.09 sunt la alta y......de unde iau adev?????
2.Si acum sa va zic ce-am patit
..Ralu stie, ca era in "direct" pe mess![]()
-Vb pe mess cu ea, suna fixu ma duc vb , ma intorc suna mobilul
..vb cu o prietena, ma face sa rad si SOC , ma trezesc uda,sar ca arsa din pat, ma duc la baie (chilot ud [pacat ca era negru
],pantaloni uzi) si continua sa curga in wc...se opreste ma sterg..incolor si fara mairos, ma intorc in pat (tot cu tel la ureche
) iar simt ca (,)curge...ma duc la baie iar ...si-am tinut-o asa vreo 5 min bune....m-am speriat si am zis ca trebuie sa fac ceva: bagajul de spital nene ca nu mai tine , si printre ture la baie mi-am facut si bagajul
Am ajuns la concluzia (mai bine zis ,Raluci_b a ajuns la concluzia) ca m-am scapat pe mine![]()
, DAR...fimea este fff agitata, senzatia de pipi o am si acum si ma duc la baie din 3 in 3 min, am o secretie alba (ceea ce pana acum n-am avut) si ma doare jos de ma taie

.....
Ce-o fi , o fi, eu bagajul al am pregatit!"
Voi mamici stiti cum este...m-i s-a rupt apa sau m-am pisat pe mine????
34+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!