Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() ![]() ![]() Eu sunt ff bine si ma simt ca o ![]() ![]() . Sunt nerabdatoare![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Imi aduc aminte ca aveam si eu astfel de dorinte, dar o sa vezi ca timpul trece tare repede. Nici nu-mi vine sa cred ce putin a ramas
Asa ca (stiu ca ti s-a mai spus de n ori) DORMI cat mai poti Multi
PS: Ai reusit sa te lasi de

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Hello fetele !!! Am revenit si noi din excursia de la munte Multumim de urarile de ziua noastra ![]() ![]() Alexandra ca de obicei se culca pe la 07-07.30 si azi dimineata pe la 06.00 se uita la noi smechereste si ne invita la joaca ![]() ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09) |
Pai la atata plimbare pe la munte cred si eu ca Alexanda este toata un zambet. Copchil sanatos domle'
Asa plimbaretilor...eu sper ca va gasesc acasa pe 21-22 si n-o tuliti iar pe undeva

Gianina34 spune:
LA MULTI ANI! bebelusi dragi si
mamicilor:
Ilinca, bebe de Pisigri
Gabriel, bebe de Magdyi2001
Diana Andreea, bebe de 180882
Valentin Cristian, bebe de carmencar
Adela-Marisa, bebe de Denisamada

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
ca tot ne era foarte bine, astazi am facut alergie probabil la piersica

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Karina26 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 ca tot ne era foarte bine, astazi am facut alergie probabil la piersica ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Uff
Andreea sa treaca repede alergia.Karina - mami de buburuza Bia
Karina26 spune:
ghioceilor sarbatoriti:
Rares, bebe de Floric, Ilinca, bebe de Pisigri, Gabriel, bebe de Magdyi2001,Diana Andreea, bebe de 180882,Valentin Cristian, bebe de carmencar, Adela-Marisa, bebe de Denisamada
Karina - mami de buburuza Bia
Karina26 spune:
Cam slabut astazi fetelor.Cateva pagini....ma asteptam sa gasesc capitolul terminat.
Si se pare ca este ziua filmelor.Noi am sarit peste film si am trecut la actiune
.
Sa aveti o zi usoara cu bb.
Fug si eu la 
Karina - mami de buburuza Bia
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Rares, Ilinca, Gabriel, Diana Andreea, Valentin Cristian, Adela Marisa!!!
Desi aseara aproape ne trecuse raceala, astazi de dimineata suntem mai mucosi ca niciodata
I-am scos si cu pompita o gramada de muci, dar tot mai are. Astept sa se trezeasca Cristi si sa trag o fuga pana la farmacie sa iau batista bebelusului.

olishka spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 ca tot ne era foarte bine, astazi am facut alergie probabil la piersica ![]() ![]() ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 5 luni |
Sper sa treaca repede

Apropo, cum se manifesta alergia?

petrean spune:
neatza
la multi ani sarabtoritilor de azi
sanatate lui David al Olgai..si cui mai e boolnavior..scuze..nu am timp sa recuperez
Andrei e bine..aproape perfect...i s-a dus puroiul...si timpanul se va reface cu timpul. E inca pe antibiotic(mama..de 3 sapt pe antibiotic
).
Olga..am vazut ca tu intrebai intr-o zi..cum sa dai oscilo...mie mi-a spus dr..care de altfel se ocupa de multe medic naturiste(e distribuitor calivita..si altele)..ca oscilo nu-si mai face efectul dc e dat cand deja raceala e instalata. E f bun..la primele simptome..adik cand tuseste putin..are putin ansucul infundat..insa dupa..nicio sansa
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
34+ cu
Maya Andreea
Izia, 23 mars 2009

. Sunt nerabdatoare