Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
este suficient caloric pt pogonici ce mananca? ai mai cantarit-o dupa diversificarea intensiva?
ca eu ma bucuram ca bebele meu manca legume si fructe (200-150gr)si ea scadea in greutate in timpul asta

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

dupa cite stiu io, asa, de la curele de slabire, legumele si fructele au un aport caloric scazut. DEci cred ca e normal sa slabeasca copilul daca maninca numai de-astea. Calorii sint in lactate, brinzeturi, cereale-cum bine spui, carne, oo.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!! Duminica placuta la toate!

Si noi diversificam 2 mese pe zi , pranz si cina plus desert jumatate borcanas fructa!!!

Si daca tot se doarme la mine cu spor( "ptiu"sa nu se deoache) ia uitati ce am rascolit eu azi in odiseea noastra, de ceva timp incheiata ca parca mi se facuse dor:

Simina a dat cafeaua…pt ca sotul ei o rasfatase in dimineata aceea cu prima cafea facuta de el!

Mihaelacg avea o intrebare de 100 de puncte…:”inainte dimensiunea lui bb o vedeam la crl , acum stupiza nu mai scrie nicaieri crl.”.

Mariei K ii trecuse raceala si se bucura ca bebe se misca de zor si ca are program artistic dupa-amiaza spre seara.

Petrean lamurea multimea ca nu e necesar sa ne umplem vezica cu apa pt ecografie

Dodo-pui ura o zi buna tuturor!

Cam atat din "Amintiri din odisee"

Tot citind prin odisee am invatat si eu sa inlocuiesc linkul de poze cu "poze Giulia" .Mai bine mai tarziu decat niciodata!

Pupici la mamici-ghiocei si La Multi Ani sarbatoritilor!

georgiana

mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

aseara v-am dat tort si sampanie, acum va invit la dans.
luati-va in brate bebeii si la dans: http://www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

superba melodie!!!!...e bine ca are cap si coada si face muuuuu

34+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Ce mai face mosica noastra?
Ce mai dai de beut? Hai ca mai ai umpic si nasti, cum stai cu moralul?

Toulouse, la ville rose

Eu sunt ff bine si ma simt ca o . Sunt nerabdatoare.As vrea sa adorm si sa ma trezesc la 39+

34+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete

La multi ani sarbatoritilor in general si in special Alexandrei a lui Novus, care are un echilibru super la stat in fundulet, ne-a dat gata cit e de relaxata! Dragoana sta incordata inca si o ia la vale, cind intr-o parte, cind in alta, cind in fata, cind in spate :)

Va pup si va urez un wikend placut in continuare

Toulouse, la ville rose

Multumim mult !!!!

la Pogonici !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Vai ce tuta sunt , eu ca sa scriu un Pm cuiva ai cautam ultimul mesaj si ma duceam la PM

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

ai dreptate

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

asa pe "fata " ma aprobi??...
si eu care ma gandeam ca o sa gasesc ceva de genul:"stai linistita ca in viata nu le poti stii pe toate"

33+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe

nu, am scris gresit
raspunsul "ai dreptate" l-am scris(editat) in urma postarii lui monnavas ca ar fi bine sa editez mesajul in care am scris adresa de mail a lui ionica
imi cer mii de scuze am gresit ... nu mai fac, nu a fost cu intentie. pur si simplu am inlocuit adresa de mail cu fraza "ai dreptate"

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello fetele !!!

Am revenit si noi din excursia de la munte unde a fost superb in timpul zilei si racoros bine de tot seara !!!
Multumim de urarile de ziua noastra

Alexandra ca de obicei se culca pe la 07-07.30 si azi dimineata pe la 06.00 se uita la noi smechereste si ne invita la joaca am refuzat-o si am mai fentat-o pana la 07.30 cand s-a dat desteptarea

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
nu am scris gresit
raspunsul "ai dreptate" l-am scris(editat) in urma postarii lui monnavas ca ar fi bine sa editez mesajul in care am scris adresa de mail a lui ionica
imi cer mii de scuze am gresit ... nu mai fac, nu a fost cu intentie. pur si simplu am inlocuit adresa de mail cu fraza "ai dreptate"

dragos tea mea

stai linistia ca am glumit, am ras cu lacrimi
Am vb cu Ionica prin PM

34+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Citat:
nu am scris gresit

dragos tea mea

stai linistia ca am glumit, am ras cu lacrimi
Am vb cu Ionica prin PM

34+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe

si eu am ras de ce a putut iesi. nici daca voiam nu iesea mai bine de atat te

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cam slabuta activitatea pe aici.

Uitasem sa spun fetelor cu bebei agitati noaptea ca va trece, e puseu de crestere. Mai stiti cum ma plangeam eu ca se trezeste bb de 2-3 ori pe noapte si mananca enorm? A tinut-o cam o saptamana, pe la 6 luni jumate. Acum si-a revenit, papa intre 150-200 ml laptic si are numai o trezire de noapte

Fug cu sotu la un film

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Cam slabuta activitatea pe aici.

Uitasem sa spun fetelor cu bebei agitati noaptea ca va trece, e puseu de crestere. Mai stiti cum ma plangeam eu ca se trezeste bb de 2-3 ori pe noapte si mananca enorm? A tinut-o cam o saptamana, pe la 6 luni jumate. Acum si-a revenit, papa intre 150-200 ml laptic si are numai o trezire de noapte

Fug cu sotu la un film

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Off de-ar trece o data. La noi tine cam de mult timp puseul asta. Imi aduc aminte ce bine era cand se culca piciul pe la 9 si se trezea la 7 fara nici o trezire. Acum se trezeste cam de 3 ori pe noapte...si asta se intampla mai mult de-o luna. Dar m-am obisnuit. Oricum eu stiu care este cauza la noi. Trebuie sa incepem si noi diversificarea. Chiar, au mai ramas bebei nediversificati? Sophiphica stiu sigur...Altcineva? Eu nu i-am dat absolut nimic, dar ar cam fi cazul... In curand facem si noi 6 luni. Ce repede a trecut timpul

Vizionare placuta Am bagat si noi unul in seara asta pe proiector, caci ma tot plangeam ca n-am fost demult la cinematograf si mi-a facut Cristi Cinema acasa

Cam scumput pisicut-o scaunul auto...m-am uitat si eu pe net cam ce preturi ar fi. Eu mai mult de 500 RON nu vreau sa investesc. Dar daca stai sa te gandesti ca sta 4 ani in el si siguranta copilului este f importanta...mai studiez piata

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput