Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
pt fetele interesate:
vi-a-vis de plazza s-a orgamizat targul producatorilor romani
a fost sotul meu si a cumparat pt bebe manusi si botosi de blanita - costa 15 lei
sunt fff buni
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
Gianina34 spune:
chatonel - multumesc
cerealele nu-i plac?
poze vrem oricum (fie bazgalita fie super frumoasa ca de obicei) numai sa ne bucuram si noi de un degetel macar![]()
avem 5 luni
alina.n spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor:
Rares Constantin, bebe de Greierash78
Erin Alexandru, de loryv
Ianis Cezar, de Ela78
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
chatonel spune:
geanina, noi sintem pe schema bio si cereale BIO nu am vazut, asa ca nu mi-am pus problema de placut :)
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel geanina, noi sintem pe schema bio si cereale BIO nu am vazut, asa ca nu mi-am pus problema de placut :) Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
cum de nu ai gasit?
sunt la noi si la voi, nu? - nu ma refer la milupa ca iese din discutie
vrei sa-ti trimitem de aici, de acasa?
chatonel - radem noi radem insa ce vreau sa te intreb: este suficient caloric pt pogonici ce mananca? ai mai cantarit-o dupa diversificarea intensiva?
ca eu ma bucuram ca bebele meu manca legume si fructe (200-150gr)si ea scadea in greutate in timpul asta
avem 5 luni
andiaroro spune:
Chato-sunt si cereale bio http://www.naturalia.fr/bio-cereales-vanille-220-g_93_2_229.htm. Anastasia le adora. Numai ca tr musai terminata cutia intr-o luna ca nu au "E conservator". Ale noastre au orez si quinoa, dar e ac prod. noi am inceput doar acum 3 zile ca uitasem ca tr sa mai dau si cereale la copil![]()
noi mucisim de zor
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique aseara v-am dat tort si sampanie, acum va invit la dans. luati-va in brate bebeii si la dans: http://www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

superba melodie!!!!...e bine ca are cap si coada si face muuuuu
34+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Pisik06 spune:
Hello!
LA MULTI ANI RARES CONSTANTIN, ERIN ALEXANDRU, IANIS CEZAR
GIANINA, eu am patit faza asta o data cu legumele lui bb, pe vremea cand le faceam la cratita - acu le fac la steamer
Si am mai patit-o de 2 ori cu floricele din alea de microunde, le-am lasat cate 6 minute si s-au carbonizat de am umplut toata casa de fum
.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
chatonel spune:
ana, gianina, eu am zis ca nu am vazut cereale (la raionul de BB din magazinul BIO unde imi fac cumparaturile), nu ca nu ar fi sau exista. Si apoi ... nici nu m-a interesat in mod special.
DE cintarit nu am mai cintarit-o pe pisicutza, dar a facut niste sunculitze pe burtica, asa ca nu prea cred ca a slabit :) Plus ca in timpul zilei, cind sint acasa, papa tzitzi la cerere, asa ca nu e deloc infometata.
Daca ma gindesc bine, in mintea mea era sa ii iau gris BIO dar am tot uitat si orez cu lapte i-as face dar mi-e ca e prea gros pt ea... as putea sa il mixez marunt... uite ca tot tre sa gatesc mai incolo, poate ma bag si la asta.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
![]() ![]() superba melodie!!!!...e bine ca are cap si coada si face muuuuu![]() 34+ cu Maya AndreeaAMR MAX. 6 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Ce mai face mosica noastra?

Ce mai dai de beut? Hai ca mai ai umpic si nasti, cum stai cu moralul?
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose