Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Simina, cu Dumnezeu inainte . Dar eu zic ca nu e de glumit si nici de dormit. mergi la orice medic, desi stiu cum e, parca tot nu iti vine sa te duci (nici eu nu m-as duce), dar, repet TREBUIE... Succes si ce sa spun...ssa imi tin telefonul deschis????

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

simina_kin se poate sa ai contractii daca te doare, si trebuie sa iei NoSpa. Dar trebuie neaparat sa iti intrebi doctorul. Cind ai contractii trebuie sa stai intinsa pina trece si sa iei NoSpa.

cind se rup membranele curge mult lichid, daca ai macar suspiciunea e nevoie sa te duci la doctor.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Nu neaparat trebuie sa curga mult lichid. La mine a curs putin, mi-a rupt dr de tot membranele si atunci a curs mai mult.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Oly chiar nu-mi dau seama daca am ceva , stiu doar ca ma doare jos si ma duc la wc din 3 in 3 min...fimea era fff agitata acum nu se mai misca asa rau, burta era mai devreme ceva mai intarita dar vad ca si-a revenit..deci nu stiu ce sa zic

Fetele mi-au zis sa sun medicul, da numarul lui personal nu-l am, pot suna la cabinet da asta dupa ora 15, da sincer nu stiu ce sa-i zic ca eu nu simt ca as avea probleme...si parca vad ca o sa-mi zica "fato tu te-ai pisat, nu ti s-a rupt nici-o apa"

Ma duc sa-mi fac un dus si apoi ma bag la , dupa ora 15 vad dc am curaj sa-l sun

34+ cu Maya Andreea
AMR MAX. 6 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

eu..asa am patit cand mi s-a rupt apa..si am stat o ora fara nicio contarctie

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

simina eu nu inteleg cum vine faza "daca am curaj sa sun". E vorba de sanatatea copilului tau, nu-i loc de rusine aici, mai ales la 34 d saptamani.

5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

simina eu nu inteleg cum vine faza "daca am curaj sa sun". E vorba de sanatatea copilului tau, nu-i loc de rusine aici, mai ales la 34 d saptamani.

Keutu cheliutu 5 luni

corect!!!
ce curaj..suni si ii spui ca ti-a curs ceva lichid...nu ca ai tu senzatia...ca ai facut pipieu spun ca..."scursura"asta involuntara....asa "voluminoasa"cum spui tu..nu e pipieu..am avut experienta..acum la gemeni..sa ud..tot...coltar.covoare....si 3 prosoape cele mai mari care exista..asta dintr-o placenta

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Mariana (Simina) mie cand mi s-a rupt apa a curs destul de putin iar cand stateam in pat nu curgea deloc doar cand ma ridicam iar dureri nu am avut vreo 3 ore absolut deloc. Lichidul era caldut si de culoara pipi-ului la inceput (si eu am crezut ca m-am pisat pe mine ) iar in cateva ore pana am ajuns la spital era deja rosiatic, asa ca si eu zic ca ar trebui sa sun medicul sau macar te duci la spitalul la care trebuie sa nasti, la camera de garda sa te vada cineva, pt ca daca e de nascut precis reusesc macar asistentele sa dea de doctorul tau si sa-l cheme.
Sa ne ti la curent cu ce se intampla...m-au luat asa niste emotii

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mariana, as scoate majoretele dar ma abtin. Prin ce carti am citit eu zice ca pina ajungi la un medic sa verifici daca mai curge cind stai intinsa...daca nu, si curge mai tare cind te ridici, e lichid amniotic.
Oricum, pipi asa mult nu cred sa fie, ai fi scapat citeva picaturi, nu...fleoshc.
Musai trebuie sa te duci la medic, sa evalueze situatia, daca e lichid amniotic poate vor sa mai amine nasterea 24 de ore ca sa apuce sa iti faca o injectie cu dexametazona pt plaminii bebelinei, daca a mai ramas lichid amniotic... nu e de joaca. Mergi la spital si la 15 poti sa il suni si pe dr la cabinet sa ii spui unde esti si ce s-a intimplat...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Simina, si eu zic ca e lichid amniotic.Mai bine mergi la dr, suna cu tot curajul pe care nu il ai si vezi ce iti spune. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Rares, bebe de Floric

Ilinca, bebe de Pisigri

Gabriel, bebe de Magdyi2001

Diana Andreea, bebe de 180882

Valentin Cristian, bebe de carmencar

Adela-Marisa, bebe de Denisamada

sa cresteti mari si voinici(e)!!

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

oare trebuie sa scoatem agitatele de la nafatalina ptr mariana?

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput