Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 17
anomis28 spune:
Noi mergem la control la doctor, recuperez capitolul necitit si revenim cu vesti.
fete dragi
raluk16 spune:
Elle m-am dus sa modific listuta si am vazut ca tu nu mai apareai, de cand te-ai sters mai demult. Asa ca am trecut 39 saptamani, la semnatura aveai 39+, si cand am vrut s-o trec si pe Eva, mi-am amintit ca probabil si acolo esti activa si am intrat si acolo sa anunt fetele, sper ca nu-i bai
. De acolo ti-am luat si data nasterii.
Danuta multumim mult de sfaturi! Ne bucuram ca ai timp sa intri pe aici sa ne scrii 
Iulika
super conversatia sotului cu Bruce
, si zici ca a adormit imediat 
Luci de stiam te lasam pe tine
. Si uite ca numai tu ne poti tine la curent cu Maria cea fericita, sa ne spui vesti asa de bune 
. Asa ma apuca emotiile de cate ori va vad pe careva din burtici cum deveniti mamici dintr-o data!!! Si cum inainte erati emotionate si plangeati si voi ca vreti sa-l vedeti pe bebe si apoi dintr-o data il aveti si sunteti mamici experimentate!
santorini multumesc mult
, deci trebuie sa ma tin tare daca am lapte. Si mie mi se pare stresant, si il vad in stare si pe sot sa ma ia ca il flamanzesc pe puiul LUI. Sper din toata inima sa am macar puterea sa intru aici sa va cer sprijinul 
Anomis te asteptam cu vesti bune! 
37+
Alex - cumparaturi bebe
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 "Buna, Ma numesc Anna Sophia, am aparut pe lume astazi cu toate cele 4,25kg ale mele, eu si mama suntem bine, si abia astept sa va cunosc. Pupici. Anna Sophia" |
Felicitari Ellenuta!

Bine ai venit Anna Sophia!
Iulia
38+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 6 ZILE
santorini spune:
Raluk eu am avut sprijinul total al sotului (ba chiar cand eu eram gata sa cedez el ma facea sa ma razgandesc) si asta pt ca el a fost hranit cu lapte praf si considera ca alergiile pe care le are din cauza asta sunt. Cat despre flamanzit imi aduc aminte de soacra-mea ca intr-o seara i l-am dat ei in brate sa il adoarme dupa ce a supt i noi ne-am dus la bucatarie sa mancam, si dupa vreo 10 min in care el plangea si ea nu reusea sa il calmeze a venit la noi si a inceput sa tipe " Voi chinuit copilul asta, nu vedeti ca e flamand!". M-am enervat ingrozitor,l-am luat eu in brate si am reusit pana la urma sa il calmez. Oricum la inceput ii dadeam sa suga si din ora in ora (chiar si mai des) pana cand s-a reglat productia la cerintele lui.
de
Andrei-Alexandru
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
santorini spune:
Aida, multumim de tratatie pentru ziua lui Eric, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si cumintel!
Nela ce frumos ai descris intalnirea cu Anna!
de
Andrei-Alexandru
Iulika29 spune:

Ellenutza felicitari mami pt bebe grasunel!!Bun venit pe lume Anna Sophia!!Så fii sånåtoaså si påpåcioaså!!REfacere rapida Ellenuta!

Danangie in sfarsit ai mai dat un semn de viata.. må gandeam ce mai faci.. sper ca alessio så fie bine si tu la fel...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
santorini spune:
Iulika am citit si eu in dr. Spock de faptul ca dupa sase saptamani plansul scade in intensitate si eu asteptam cu interes ca Andrei face luni sase saptamani. Dar la Bruce s-a confirmat? Plange mai putin?
de
Andrei-Alexandru
santorini spune:
Iulika ma uitam acum la pozele cu Bruce si am vazut un leganus tare dragut. Ii place in el? Ca ma batea si pe mine gandul sa iau unul (apopo de la ce firma e?)
de
Andrei-Alexandru
Mocacila spune:
Va anunt si eu cu ceva intarziere dar cu imensa fericire, venirea pe lume a minunii noastre Sirus Antoniu, nascut pe 25 septembrie prin cezariana la 40s, 3300g, 50cm, la spitalul Caritas.
O viata minunata le doresc tuturor bebeilor nou sositi!! 
Va pup cu drag si va tin pumnii, dragi mamici si viitoare mamici
Mocacila, mami mandra de baiat frumos.
monica_dicut spune:

FELICITARI MARIA!!! 

BINE AI VENIT PE LUME CRETZULE!!!
Sa fi sanatos si papacios si necolicios, sa-i aduci lui mamai si tati numai bucurii!! 

FELICITARI ELLE!!! 

BINE AI VENIT PE LUME ANNA SOPHIA!!
SA fi sanatoasa, papcioasa si necolicioasa, sa le aduci numai bucurii parintilor tai 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte