Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
katerynna, ma bucur mult sa te vad.
danangie, si pe tine ma bucur sa te vad. CHiar am intrebat de tine
. Bafta la mutat 
Noi ieri si azi cu mare show ca doar o zi de cumintenie e deja prea mult... in plus chiar sunt speriata acum ca bebe are un tremur la maini si la picioare. Initial mi s-a parut ca tremura cand se screme sa faca partoance dar aseara am observat si in somn ca ii tremura manuta din incheieturi asa. Tine pumnu strans si-i tremura ca la parkinson asa... o sa sun maine pediatra sa vad incotro o apuc pt ca nu imi place absolut deloc.
Va pupa mama pi toate. MA duc sa ingurgitez si eu ceva pana se trezeste teroristu asta mic.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Iulika29 spune:
Santorini så stii ca eu vad o usoara scådere in intensitate in ceea ce priveste plansul lui si paracå sunt mai scurte ''partidele'' dar nu stiu daca e deja timpul så sper ca vor pleca uratii..Må mai gandesc ca o avea zile si zile cånd ii este mai rau la burtica si zile cand ii este oki..
Balansoarul este de la Graco..Sta in el linistit maxim jumat ede orå de se uita el pe la jucarelele de deasupra si apoi gata se plicti..E mic dar in curand va ajunge så adore balasoarul..Am obs ca ii place mult cand ii pun sunete ale naturii apå , ciori (ca asa suna ca niste ciori)
..Si la viteza 2 ca daca ii måresc viteza mi se pare ca ameteste
asa face cu ochisorii..
..Eu il recomand tuturor..E de la nou nascuti pana la 13 kg asa ca bine mersi cand mai ai cate ceva d efacut si el e de vreo 3-4 luni il pui acolo si nu te va mai baga in seama o perioadå:)) Are si o måsuta care acum am scos-o si are o vaca care daca o apesi pe cap zdrångåne..Deja am imaginea lui cum zdrångåne la vaca si scoate niste sunete de satisfactie![]()
![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
selen80 spune:
FELICITARI ELLE!! BUN VENIT PE LUME ANNA SOPHIA, SA FII FERICITA ALATURI DE PARINTII TAI SI SURIOARA MAI MARE! SA FII SANATOASA, CUMINTE SI NECOLICIOASA!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
si buna de dupa-amiaza din partea mea 
Aida sa-ti traiasca foca Erik, sa va faca fericiti o viata intreaga! si multumim de tratatie, pizza aia arata de milioane
Santorini deci tot netu e salvarea noastra...pacat ca in ditamai orasul nu avem si noi mai multe posibilitati....iar legat de scoica, da, e de la douceur, dar nu stiu ce sa-ti zic, daca e buna sau nu...adik nu stiu exact ce te-ar interesa....noi ne facem treaba cu ea, mai ales ca nu prea ne-am plimbat cu ea pana acum, doar la dr si inapoi, ca in rest ne plimbam prin curte....eu zic ca e ok la banii astia (parca 160 ron...)..
iar de pediatru...noi am mers in cotninuare la medicul nostru de fam, care are specializarea pediatrie (dr Calila Camel)....eu am fost multumita de ea in tp sarcinii, adik a fost prudenta cu medicamentele, a fost deschisa la parerile si opiniile noastre, nu m-a fortat sa fac vaccinul anti-tetanos
si a venit la noi acasa imediat dupa ce am nascut, acum la o luna ne ducem noi la ea....dezavantajul este ca fiind si med de fam, e f aglomerata, si nu face programari, te duci si stai la coada cu toti pensionarii....si desi scrie mare pe usa ca gravidele si copii au prioritate, nu s-a simtit nimeni niciodata sa ma lase sa intru prima....dar acum cu copilul nu mai astept invitatie, intru direct, ca n-am chef s-o tin acolo cu toti microbii din aer ![]()
daca vrei totusi o recomandare, eu am auzit de dr Sima ca ar fi f buna, si dr Dumbrava....si amandoi vin acasa la nou-nascuti...plus ca dr Sima e si homeopat...
Danutza multumesc pt mesaj
, incerc si eu sa ma linistesc ca n-ar fi ce zicea Roxxy...am observat ca noaptea nu regurgiteaza asa des si mult, deci probabil de la "agitatia" de pe zi i se trage...acum o tin mai ridicata...sa vedem...
Nela, si mie mi-au dat lacrimile cum ai povestit tu acolo frumos...parca mi te si inchipuiam cum stateai tu ca un copil cuminte care isi asteapta rasplata pt o fapta buna
mie una mi s-a parut o vesnicie pana mi-au adus-o pe Ebru, ca nu mi-au dat-o nici mie de la inceput, cum am vazut ca se procedeaza in alte locuri ![]()
Dana mami, nimic?? nici un semn??
Luci
trec toate mami....dar cu sangerarea zic si eu sa te duci la un dr totusi....mai ales daca persista...
ce bine mi-a dormit asta mica de dimineatza pe sunetul aspiratorului
pana acum m-am ferit sa dau cu aspiratorul cand era si ea prin apropiere, am zis ca se sperie, dar se pare ca ii place....acum doarme iar, fug sa pap si eu ceva
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
monica_dicut spune:
Vroiam sa va mai spun de anticolici ca am incercat si eu de toate: Infacol, colic baby, sab simplex, si bonnisan. Acum nici Bonnisan nu mai face nimic si azi i-am dat iar colic baby (astea 2 sunt din plante, nu medicament si le prefer) si cam degeaba... tot se chinuie sa se partoseasca.
CA zicea Danuta de landou, si la noi isi face toti banii, si noi il tinem in sufra cu noi si doarme in el, cred ca se simte mai bine ca e mai inghesuit.
Monica
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monica_dicut spune:
DE regurgitat Atomix pana acum nu regurgita absolut deloc dar de cateva zile vad ca mai da si el afara din cand in cand. Nu ma sperii pt ca e normal , mai ales daca papa ca haplea... ![]()
Monica
POVESTEA NOASTRA
Dana15 spune:
Felicitari Ellenuta!! Bun venit pe lume Anna Sophia!!!

Dana 39s mamica mandra de 
Ultimul weekend fara Anna 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mocacila Va anunt si eu cu ceva intarziere dar cu imensa fericire, venirea pe lume a minunii noastre Sirus Antoniu, nascut pe 25 septembrie prin cezariana la 40s, 3300g, 50cm, la spitalul Caritas. O viata minunata le doresc tuturor bebeilor nou sositi!! ![]() Va pup cu drag si va tin pumnii, dragi mamici si viitoare mamici Mocacila, mami mandra de baiat frumos. ![]() |
Felicitari Mocacila!!! Sa va traiasca minunea, Sirus Antoniu!!!
Tii..ce nume special!!

Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Danutza multumim mult pentru sfaturi!!!

eu cu centura am o mica nelamurire..zic si eu..daca porti aceea centura, oare muschii abdominali nu se invata "lenesi"?! adica ei teoretic ar trebui sa sustina burtica..sau vor fi prea obositi ca sa-si mai indeplineasca cum trebuie sarcina?!!
nu stiu daca ma intelegeti..am eu ceva in cap, dar nu prea imi iese cu explicatul..
ati povestit de Garmastan..si ma bucur ca unele l-ati considerat eficient, deoarece eu cred ca pe parcursul alaptarii pe acesta il voi folosi; deja ma dau cu el de prin saptamana 35-36 .,..o sa ma laud eu daca a fost de ceva ajutor!![]()
Danaangie mult spor cu mutatul!
Luci multumim pentru vestea de la Maria!! abia o asteptam pe la noi!!
Selen saru'mana de intrebare!
tot asa, tot asa..nimic nou sub soare
; am decis sa imi temperez putin nerabdarea si sa adopt o alta tactica..o ignor!! sa vina cand o vrea sufletelul ei drag!! acum ii spun "stii, daca tot mai vrei sa stai acolo, ce-ar fi sa astepti pana dupa 9 oct?! sa se duca si mama linistita la ziua Andreei (o prietena)"
..poate o sa mearga mai bine asa..cu ignoratul![]()
in rest..sunt extrem ,dar extrem de somnoroasa

...este drept ca noaptea parca nu ma mai odihnesc cum trebuie, dar prea le dorm..pana acum am tras vreo 2 reprize de somn;
Thank God I'm a woman!
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 "Buna, Ma numesc Anna Sophia, am aparut pe lume astazi cu toate cele 4,25kg ale mele, eu si mama suntem bine, si abia astept sa va cunosc. Pupici. Anna Sophia" |
Bine ai venit pe lume, bebelusa de Ellenuta!!
Sa fii sanatoasa, sa papi din belsug, sa dormi linistita atat cat trebuie, sa o ajuti pe mami sa-si revina cat mai rapid!
Iti asteptam povestea nasterii!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!