Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 19
monica_dicut spune:
Aaa, mi-am amintit, referitor la ranile de la sani si creme. Va recomand din suflet compresele de la Bioclin plus crema si balsamul. Sunt in primul rand 100% naturale si il puteti pune pe bebe linistite la san dupa (nu trebuie sa va spalati sau curatati de ele)iar compresele sunt o minune. MIe bb nu mi-a facut rani, dar ma dor rau sfarcurile dupa ce ma mulg. Pun repede comprese, dau cu crema sau balsam si trece imediat. E adevarat ca sunt cam scumpute dar isi meritat absolut toti banii. SI inca un sfat. NU LE LUATI DE DINAINTE!! VEdeti daca faceti rani. Mie bebe, v-am zis, nu imi face deloc rani, in plus daca nu faceti in primele 10 zile, nu veti mai face, asta inseamna ca bebe stie sa suga asa cum trebuie.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mocacila Va anunt si eu cu ceva intarziere dar cu imensa fericire, venirea pe lume a minunii noastre Sirus Antoniu, nascut pe 25 septembrie prin cezariana la 40s, 3300g, 50cm, la spitalul Caritas. O viata minunata le doresc tuturor bebeilor nou sositi!! ![]() Va pup cu drag si va tin pumnii, dragi mamici si viitoare mamici Mocacila, mami mandra de baiat frumos. ![]() |
Bine ai venit pe lume, bebe Sirus Antoniu!!!
Refacere rapida, draga Mocacila si te asteptam sa ne pove cat mai multe despre experienta voastra !!
P.S. Ce nume interesant si necunoscut mie!!

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
cu
Radu-Mihai 37+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
crocodana spune:
Felicitari Ellenuta!
Bun venit pe lume fetitei tale! Sa fie sanatoasa si norocoasa! iar tu sa te refaci repede repede!!
legat de colici, am incercat sa urmez sfatul Danei1979 si dupa o perioada in care am intrerupt infacolul acum il dau cu 10 minute inainte de masa.....am doar o zi de astfel de experiment dar se pare ca functioneaza....mai vedem..
pupici..ma bag si eu la somn dar pot sa pun pariu ca imediat ce atipesc se va trezi.. are deja 2 ore jumate...
,
de
Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mary_07 spune:

Felicitari Elle!!! Recuperare rapida iar micii printese multa sanatate si sa fie cuminte si papacioasa!!!

Noi am revenit acasa,am papat bine si am tras un pui de somn toti 4

My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
Reallaura spune:
Manga draga mea, felicitari pentru AIDAN!!! Sa fiti fericiti, sa va aduca numai fericire!! Astept cu nerabdare detalii si poze. Te pupam tare!!!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
11 s
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui Mocacila Va anunt si eu cu ceva intarziere dar cu imensa fericire, venirea pe lume a minunii noastre Sirus Antoniu, nascut pe 25 septembrie prin cezariana la 40s, 3300g, 50cm, la spitalul Caritas. O viata minunata le doresc tuturor bebeilor nou sositi!! ![]() Va pup cu drag si va tin pumnii, dragi mamici si viitoare mamici Mocacila, mami mandra de baiat frumos. ![]() |
Felicitari, sa va traiasca baietelul si sa fie sanatos!
39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui raluk16 "Buna, Ma numesc Anna Sophia, am aparut pe lume astazi cu toate cele 4,25kg ale mele, eu si mama suntem bine, si abia astept sa va cunosc. Pupici. Anna Sophia" 37+ Alex - cumparaturi bebe |
Elle, sa va traiasca grasunica 2, sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte! Refacere usoara si sa te bucuri de comorile tale!

39+ , mami de
uve_got_mail spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac am uitat sa va tratez cu ceva bunatati ca Erik face diseara o luna , asa ca :o felie de pizza si o cupa de inghetata si un pahar cu surpriza Aida ... Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
La multi ani grasunelului, sa fie sanatos si sa isi bucure parintii zi de zi!

39+ , mami de
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 "Buna, Ma numesc Anna Sophia, am aparut pe lume astazi cu toate cele 4,25kg ale mele, eu si mama suntem bine, si abia astept sa va cunosc. Pupici. Anna Sophia" |

Felicitari Ellenutzo sa fi-ti sanatoase si o viata plina de bucurii

Aida ...
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine