Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 20
danangie spune:
AIDA,IULIKA,MONICA 
RALUK eu nu reusesc sa intru pe mailul comun. Are aceeasi parola ?
ELLE FELICITARI PTR ANNA !!!REFACERE RAPIDA SI BEBIC FARA COLICI!!
si [url=http://www.glitterfy.com/]
( 07.06.2008)[/url] Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i]
uve_got_mail spune:
Fetele, maine va fii greva in spitale; ne-or primi astia?!?
39+ , mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
suede spune:
Am vazut si eu la stiri...cam nasol momentul...
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Fetele, maine va fii greva in spitale; ne-or primi astia?!? ![]() 39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
37+
Mihnea Costin
Dana15 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Manga draga mea, felicitari pentru AIDAN!!! Sa fiti fericiti, sa va aduca numai fericire!! Astept cu nerabdare detalii si poze. Te pupam tare!!!! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 11 s |
Ioi!!!
oare asa il cheama pe puiul Mariei?!! imi place!!
Ultimul weekend fara Anna ..sper
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
Am mai primit un mesaj de la Elle, eram la plimbare, il scriu acum:
"Multumim mult. Precizare 52 cm, apgar 9, ora nu o stiu. Pupam fetele. A mai nascut vreo burtica? Am vb cu kinga dimi, bb suge bine, maine se externeaza"
Intru sa fac capitol nou.
37+
Alex - cumparaturi bebe
ionika spune:
FELICITARI ELLE!
FELICITARI MOCACILA!
MONICA DICUT, eu cred ca nu ai de ce sa e ingrijorezi cu tremuratul, poate fi de la lipsa de calciu. Imi aduc aminte ca lui Andrei i-am dat calciu fiole, la recomandarea pediatrei, tocmai pentru ca tremura.Intreaba dr. ca sa te linistesti si vei vedea ca totul e normal.
Ups, acu mi-am dat seama ca nu mi-am schimbat semnatura!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 38+
THEA22 spune:
Iata-ne si pe noi![]()
Mama, adica eu, ostenita tare, tata la fel cu puiul adormit pe burtica lui...Dragul de el mi-a preluat jobul pentru cateva ore cat sa ma hodinesc.Avem colici care nu ne dau pace...
Infacolul ne-a dezamagit, mergem pe Sab simplex in continuare.
Ce bine ne-ar fi prins un ajutor in plus...suntem doar noi doi sa ingrijim de bebe. Parintii mei sunt taman in Slatina, inca in campul muncii. Ma alatur voua, dragelor, neobositelor, mai curajoaselor decat eu cea deocamdata epuizata!As vrea sa nu ma plang, dar sincer simt cateodata nevoia sa ma descarc ca sa pot s-o iau de la capat.Astept sa treaca perioada colicilor, sa mai creasca bebe si sa ne putem in sfarsit bucura de el fara teama si stress.
Se apropie seara,perioada agitatiunii...tineti-ne pumnii!
Scriu rar din lipsa de timp, dar de cate ori intru si va citesc mi se descreteste fruntea.pupici dulci de la noi

FELICITARI MAMICILOR ELLENUTA, MANGAGIRL, ANGELLI, KEMSI,MKUNIGUNDA!!!!!!
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru
miha74 spune:

seara buna!
am primit vestea de la Elle si intru sa o felicit si aici:
ELLE FELICITARI!
Anna Sophia bine ai venit pe lume sa fii sanatoasa si norcoasa si sa iti bucuri familia alaturi de frumoasa si nadravana ta sora!
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
39+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
dyannna spune:
Sa ma scuzati ca dau buzna in subiectul vostru dar sunt tare,tare emotionata...frunzarind prin forum ,acum cateva minute ,mi-am descoperit o draga fosta colega...NelaM nu te-ai schimbat deloc si te felicit ptr minunea de fetita...pare-mi-se mie sau seamana foarte bine cu Sorin
?...va pup pe toti si abia astept sa povestim mai mult...eu sunt diana mare

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
11 s