Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 16
raluk16 spune:
"Buna, Ma numesc Anna Sophia, am aparut pe lume astazi cu toate cele 4,25kg ale mele, eu si mama suntem bine, si abia astept sa va cunosc. Pupici. Anna Sophia"
37+
Alex - cumparaturi bebe
raluk16 spune:

Felicitari Elle!!!

Bun venit pe lume, Anna Sophia!

Sa fii sanatoasa, Anna, si sa fii bucuria parintilor tai! Mami, recuperare rapida si te asteptam cu drag acasa!
37+
Alex - cumparaturi bebe
suede spune:
Da,eu am aflat de el de la o moasa...cica e foarte bun...si bine tolerat de bebei...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danuta1979 Suede, eu nu l-am folosit inainte pt. ca habar n-am avut ca exista. Sper insa sa va fie cel putin la fel de utril cum mi-a fost mie in timpul alaptarii. Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
37+
Mihnea Costin
Iulika29 spune:
Bunå dimineata din infrigurata Suedie!!
Katteryna mami ce ma bucur ca ai mai scris..Må gandeam la tine..Si am vazut si minunea de Raisa

..E atat de frumoaså..Un bebe scump tare aveti...så vå traiasca si så fie sånåtoaså..
Aida så iti tråiasca foca micå si så fie sånåtoaså..

Iuliapåpusa cu pampersu am påtit si eu de vreo doua ori si så stii ca il pui gresi de aia se udå..eu puneam mai largut si nu puneam parte peste parte asa cum tb..Nu stiu daca am explicat cu tb dar am incercat måcar
..Si ce mamicå fericita cu bebelina cuminticå..Super..
Nela imi pare rau de noapte agitata..Sper så nu se mai intample si ca Ana strutza så fie la fel de cuminte cum ne-ai laudat-o pana acum..Foarte fain ai povestit de intalnirea cu ea..
Luto mami iti promit ca vin zile mai roz..Så stii cå nu va fi asa urlacios..Noi avem zile si zile..Ieri a fost extraordinar toata ziua..Mi-a dormit de la 12 la 17..Apoi a stat treaz pana la 21 30
..Si a fost atat de linistit am vb ne-am jucat am marait cand ne-a fost foame am facut baitzå , masaj am plans putin pt ca a stat cam mult treaz si era obosit tare dar a måråit putin..DEci vin si zile fara så plånga de nu stii pe unde så o apuci..Am citit ca urletele se intisifica pana in såptamana 6 si apoi incep så scada..Så speram ca måcar va fi asa..
Eu de cateva zile sunt foarte odihnita pot så zic..Bruce doarme destul de bine noaptea,..cand se trezeste si papå mai sta vreo ora maxim o ora jumate cu ochii pe pereti ca de vb nu vb cu el noaptea(poate si de aia orele de veghe sunt mai scurte decat ziua) apoi se culca la loc pana la urmatoarea maså..dar dimineata pe la 7 gata nu mai tine faza cu nevorbitul ca nu mai vrea så adoarma ca deh doarme destul ei si atunci trece sotu la tura 2 si se joaca cu el si asa si eu bag 2 3 ore de somn pliiiin de vise(in rest nu prea visez)..Si uite asa mi-am gasit programul benefic si sotul pare fericit cu el asa de dimineata fresh amandoi..
Sa va spun ceva amuzant..Am surprins sotul cand vb cu Bruce acolo de ale lor..Si odatå ii spunea ''hai Busu daca esti cuminte si faci nanicå acum iti promit ca iti cumpår colectia Playboy''
..Si apoi radea in hohote pt ca exact atunci Bruce inchide ochii si adoarme bustean..Am ras cu pofta la faza asta si i-am zis sotului:''I-ai promis vezi ce faci''![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08)
lutoniana spune:
"Buna, Ma numesc Anna Sophia, am aparut pe lume astazi cu toate cele 4,25kg ale mele, eu si mama suntem bine, si abia astept sa va cunosc. Pupici. Anna Sophia"
Am ratat si transmisiunea aceasta in direct 

dar vorbeam cu Mangulica la telefon.
Felicitari Ellenuta !!!!! ca la carte, scurt si la obiect 

Sa fiti sanatoase si fericite si o fetita papacioasa !!!!!!
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
septoct2009 spune:
Am uitat sa anunt ca am intrat sa fac modificari pe listuta, dar banuiesc ca acum fara Elle pe aici sunt singura care se mai baga la listuta ![]()
raluk16
lutoniana spune:
Manga este fericita si nu mai poate dupa bebelache....i-a dat sa pape azi ...40 de minute la san.....
Nasterea a fost grea dar incununata de "succesuri" ![]()
Va povesteste ea mai multe ...sa nu-i stric surpriza si placerea.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
santorini spune:
Aida apropo de leganat. Tu cum il adormi pe Eric, ca din ce ai zis tu e la fel de urlator ca si al meu? Oricum de leganat nu stiu cat timp o sa mai pot ca are deja 4 kg si in ultimele saptamani a luat cate 350 de gr.(si cum eu sunt mai micuta deja ma doare si spatele si mainile).
Selen din pacate magazine cu hainute groase eu nu prea am vazut in Cta. Si pt ca oricum nu prea am mai avut cum sa colind prin magazine, i-am comandat de pe net, de la Redoutte, trei pulovarase de bumbac si un port bebe (adica un fel de haina mai groasa la care se prinde cu capse un fel de saculet pentru picioare). Sunt f misto dar cam scumpicele. Trebuia insa sa ii cumpar ceva ca vine bremea rece si chiar nu aveam nimic. Ce bine de tine ca ai curte si poti sa o scoti oricand. La mine e super naspa ca nu am nici un parc in zona si trebuie sa plec cu el cu masina (si cu soacra-mea care tine landoul si il si linisteste cand se trezeste in masina) si sa ne ducem in parcul de la Casa Alba.
Vream sa te mai intreb la ce pediatru o duci tu pe Ebru (sau vine acasa)?
A si am vazut ca ai scioca de la Douceur (cel putin asa parea in poza). Esti multumita de ea?
Luto are dreptate Danuta e bun Garmastanul (eu am folosit din luna a opta). La inceput cand mi s-a parut ca nu mai functiona Garmastanul ma dadeam si cu Bioclin Multi Mam Balm care e super buna (mi s-a parut mult mai buna decat Garmastanul in cazul meu). Si cand am facut o rana mica m-am dat si cu Bepanthene (si mi-a trecut imediat). Bafta multa si te inteleg perfect prin ce treci ca si eu la inceput plangeam in fiecare zi ( si Andreiutul la fel de urlator era si este, ca si David al tau, norocul meu a fost ca daca a fost de doar 2700 de gr. mi-a fost mai usor la inceput sa-l calmez cu laganatul si plimbatul ore in sir prin casa cu el in brate).
Raluk
, si eu ma bucur ca am reusit sa alaptez, desi iti spun la la noi in Ro parca toata lumea e coalizata nu sa te ajute sa alaptezi ci sa te faca sa il treci pe lapte praf! Asa ca daca ai lapte trebuie sa fii tare si sa te mentii pe pozitie (dar cred ca tu esti suficient de puternica). La mine ti-am zis ca venea asistenta de la cabinet in fiecare sapt si imi zicea sa ii dau completare ca nu ia cum trebuie in greutate, la fel si soacra-mea si chiar si mama. Si uite ca acum copilul ia 300-350 de gr pe saptamana, inceputul a fost mai greu.
Hai Elle 

de
Andrei-Alexandru
POZE
santorini spune:
Se pare ca Elle a nascut! 

Felicitari si sa-ti traiasca bebelina Anna Sofia mare si frumoasa!

de
Andrei-Alexandru
POZE
anomis28 spune:
Ce de puiuti au mai venit pe lume 

!

Felicitari kemsy

pentru
Loris Stefan
Felicitari mkunigunda

pentru
Victor Adrian
Felicitari angelli

pentru
Nicholas
Felicitari MangaGirl

pentru
Sasha Laurian
Felicitari Elle

pentru
Anna Sophia

Sa creasca mari, sanatosi, papaciosi si necolicosi!
Si sa va aduca numai bucurii

Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)