Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)
Raspunsuri - Pagina 15
suede spune:
FELICITARI ANGELLI!
BINE AI VENIT BEBE NICHOLAS!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelli am sosit!sunt bebe .Nicholas!scriu de pe tel. Naturala indusa la 39 s,2oct ora 14.45,52cm,3400g fara epidurala pt ca nu a venit dr.anestezist!suntem fericiti! Adriana si Andreas(28.07.2006)baby Nicholas |
37+
Mihnea Costin
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Ralu sa stii ca nu am fost asa atenta..nu am vazut ca articolul din Tabu este scris de curand..in fine, ceva nu pusca! ca cu vreo cateva comentarii mai sus spune ca au costat-o vreo 1200Ron analizele de trimestrul 2..si eu stiam ca acum este insarcinata (parca al 3-lea bb)..m-am gandit ca povesteste despre o nastere anterioara..nu am vazut data..oricum, vorba ta, never ever nu as vrea sa stie cineva ca am putut spune asemenea chestii in momentul acela! ![]() apropo, am citit pe blogul acela "viatalatara" despre vaccinuri.. ..te ingrozesti, nu alta!! culmea este ca am o cunostiinta medic rezident pediatru..pe care am intrebat-o referitor la acest lucru..sa fac sau sa nu fac vaccinurile la copil?!! raspunsul a fost "pai, cum sa nu!! " (nu are rost sa expun tot ce a spus)..ca ea a facut fetitei ei de aproape 3 ani toate vaccinurile recomandate de stat, plus altele..hemophilus, influenzae..nu am indraznit sa-i zic, dar chestia asta imi statea pe limba "si de aceea ti-a fost copilul asa mult timp bolnav??!!" (raceli nasole, tuse urata, sufocanta, otite peste otite, internari in spital cu fetita)Vroiam sa intreb mamicile care s-au intors cu puiutii acasa...voi ce vaccinuri ati facut in spital?? la copil, zic.. v-a intrebat cineva? vi s-a cerut accordul? (sau trebuie sa fac de paza la sectia neonat??!! )si pentru Lucia, Adinus, Maria..la voi cum a fost? vis a vis de vaccinuri? sau la tine Nela??! Dana 39s mamica mandra de ![]() Ultimul weekend fara Anna ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, pe mine nu m-a intrebat nimeni de vaccinuri. In iua externarii m-a luat dr. neonatolog, mi-a dezbracat-o si mi-a arata ce iritatii avea, ca avea secretii la pasarica si cum sa o spal etc si mi-a adus doar la cunostinta ca i-au facut 2 vaccinuri (impotriva hepatitei B si BCG parca). Eu am nascut la Elias in Bucuresti. Poate la tine te vor intreba.
Pe mine nu m-a deranjat caci oricum as fi fost de acord cu ele.
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
suede spune:
Hai Elle!
Tin pumnii!
| citat din mesajul lui Ellenuta gata fetele .. Eam vesti .. CEZARIANA, MAINE 04.10.2009! LA ORA 8.30 INTERNAREA SI LA 11-12 INTRU IN OPERATIE. asa ca scoateti agitatele ... eu mai multe nr de telef, raluk, aida, luci, roxy, clau, miha .. taman ce am terminat de facut niste clatite .. ![]() iar acum ma gatesc sa plec la petrecere .. hihihhi ... ![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
37+
Mihnea Costin
diamar78 spune:
Hai Ellenuta, nastere usoara! 
Ce conteaza ca e tot fetita, sanatoasa sa fie. Eu imi doream fetita dar chiar daca e tot baiat il iubesc tare mult.
Voi ce le puneti cald bebeilor pe burtica si cum incalziti.
Iuliapapusa, eu in camera am 22-23 de grade iar la baita ii fac 25. Acum sa vedem cum o fi la iarna ca nu avem centrala si la noi e mai frig.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Nu pot sta mult ca sunt cu David si urla tare ...asa cum stie el mai bine si mai frumos ![]() ![]() 1. am asteptat 9 luni...chiar 10 sa anunt si eu o nastere, a Mangai...si nu am avut net 2 zile (lucru care nu s-a mai intamplat de cand sunt aici). Cretulinule sa le traiesti parintilor 1000 de ani.Manga felicitarile mele sincere. 2. Angeli felicitari multe si dragi 3. mie in maternitate mi-a facut testul de auz si BCG ...si urmeaza restul de la 2 luni dar nu cred ca le vom face...studiem inca problema 4. Dana erai curioasa de ziua de 3, e ziua de nastere a celei mai bune prietene, de o viata.....sufletul meu pereche....feminin. Nu te stresa cu nasterea ca vine, daca o ignori isi va face prezenta. 5. Ellenuta toata bafta din lume si ma voi gandi cu mare drag la tine azi, toata ziua 6. a venit Kateryna, ce bucurie.....sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine si fara urmari. Asteptam povestea 7. nu am avut timp sa ma uit la poze dar abia astept...cand va dormi copilul 8. Nela scrie tot asa de frumos zilnic 9. nu mai stiu ce am citit....iertare 10. eu mi-am pierdut orice urma de speranta ca mai scap ..........ma dor sfarcurile cu toate ca David se mufeaza cum trebuie ...plang continuu, ma doare spatele de lesin....iar ieri m-a podidit o sangerare groaznica si nu stiu daca e de la cusaturi sau vaginala....cu toate ca am cercetat foarte mult....dar degeaba se pare, sunt incapabila. Stiu ca am sa-mi revin .....dar pana atunci trec prin asta si nu imi place deloc. L-am rugat pe Adi sa ma impuste ca sa scap de chin dar refuza Ahhh...si ieri mi-am luat pompa si biberoane ...de la febletea mea Tommie Tippie ...cu reducere beton...sunt foarte fericita, acum sa vad cat voi scoate cu ele si la ce imi vor folosi. Cu o noapte in urma a dormit David 6 ore jumate iar eu am crezut ca plec direct la spital cu sanii in sacosa......acesta e motivul achizitiei de pompa. Stiu ca ati tot discutat...si a mea e manuala, BPA free si cu design fain (de parca ala ar conta). Caut un link. www.tommeetippee.co.uk/product/new_manual_breast_pump/" target="_blank">aici iar eu am luat-o cu 12 lire ...macar atata bucurie sa am si eu. Si www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_150ml_bottle_twin_pack_with_slow_flow_teats/" target="_blank">astea cu 4 lire ..... acum ma gandesc ca poate trebuia sa iau bibe mai mari...astea au doar 150 ml...si va incepe si el sa pape mai mult, nu ? Va anunt cum va decurge operatiunea mulgatoare si ce productie raportam ![]() Va imbratisez si intru cand mai pot. Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Draga mea, si eu am patit la fel. Dupa prima sapt. cand puneam bebita la sani urlam de durere primul minut. Apoi mi s-a recomandat Garmastan si imi dau inainte si dupa fiecare alaptare si dupa o zi deja era mai bine. Acum a trecut o sapt si ceva si nu ma mai dor mai deloc sfarcurile si ranile din prima sapt. au trecut. E ff bun si il recomand tuturor . Crema e ciudata...e albastra...dar se pune f putin si se topeste instant. E un tub micut si scumpicel (20 g vreo 40 sau 60 lei - nu mai stiu)dar face toti banii si tine mult.
Dana cu
suede spune:
Apropo de Garmastan..acesta este recomandat a se folosi inca din saptamana 34 de sarcina,tocmai pentru a pregati sfarcul si mamelonul pentru perioada ce va urma.Eu sunt foarte curioasa sa vad cand o sa incep sa alaptez daca este adevarat...![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danuta1979
Draga mea, si eu am patit la fel. Dupa prima sapt. cand puneam bebita la sani urlam de durere primul minut. Apoi mi s-a recomandat Garmastan si imi dau inainte si dupa fiecare alaptare si dupa o zi deja era mai bine. Acum a trecut o sapt si ceva si nu ma mai dor mai deloc sfarcurile si ranile din prima sapt. au trecut. E ff bun si il recomand tuturor . Crema e ciudata...e albastra...dar se pune f putin si se topeste instant. E un tub micut si scumpicel (20 g vreo 40 sau 60 lei - nu mai stiu)dar face toti banii si tine mult. Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
37+
Mihnea Costin
Danuta1979 spune:
Raluk, Dana si fetele care inca nu ati nascut
Vroiam sa va povestesc despre o inventie machiavelica cum ii spun eu. Ma refer la o centura care se pune dupa cezariana sau nastere (din a doua sau a treia zi sau daca se depaseste , cat mai repede. Mie mi-a recomandat dr. sa-mi pun si cam toate prietenele mele au purtat dupa nasteri pt. revenirea siluetei si ramas fara burta si la ele chiar a functionat.
Eu o port de pe 18 sept. zi si noapte cu pauza de o zi cand am spalat-o. Mie dr. mi-a zis inclusiv ce marime sa iau (S - vechiul meu nr.)si mi-a cumparat-o sotul dupa nastere din farmacie. a mea e marca Sana, e cu scai si a costa vreo 40 lei dar banuiesc ca sunt mai sunt si alte modele. La inceput e groaznic cand o pui ca parca e un corset prea strans dar ajuta la retragerea uterului, mentinerea unei pozitii verticale - pt. cele cu cezariana etc.
Se vede ca-mi doarme ingerasul...ca am si eu timp de altceva, nu?
:)
Dana cu
Danuta1979 spune:
Am uitat sa zic de centura...dr. a zic ca sa o port cat pot de mult, dar macar o luna-doua.
Dana cu
Danuta1979 spune:
Suede, eu nu l-am folosit inainte pt. ca habar n-am avut ca exista. Sper insa sa va fie cel putin la fel de utril cum mi-a fost mie in timpul alaptarii.
Dana cu

Andreas(28.07.2006)
Ultimul weekend fara Anna 
Eva