Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

NelaM ce frumos ai povestit tu de intalnirea cu struta Ana ioooi

danangie spor la mutat

hai mai luto , mai - mai sa iti treaca disperarea

IRINA.C cand intru in casa o sa intru la pozele tale ca am vazut ceva si e musai

... am telefoanele in buzunar si ies afara la foca ca mai nou daca e agitat il scoatem afara sa se linisteasca

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna dimineata!

Ellenuta

Titi
, sa-ti traiasca sotiorul!

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Hai Ellenuta! Nastere usoara si recuperare rapida!

din 05.09.2009 de Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Nela imi pare rau ca ati avut o zi mai agitata, dar ma bucur ca Ana e cuminte totusi si va lasa sa va odihniti noaptea .

Si cum ai descris tu asteptarea intalnirii cu Ana... ... asa m-ai emotionat, ca inca sunt tot cu lacrimi in ochi! Extraordinar . Parca am fost acolo cu tine, asa de fain ai povestit! Te rog sa-ti salvezi posturile de genul astuia, sa i le arati si Anei mai tarziu.

Elle multumim de cafea . Ce simpatica ai fost tu cu usturoiul, si mie imi place mult, dar il diger greu, miros a usturoi vreo doua zile dupa aceea .

Danangie sper totusi ca ne anunta cineva si despre tine cand se intampla minunea! Chiar daca poate nu vei avea internet. Spor la mutat, sanatate multa si sa nu va chinuie mult caninii . pe contul comun de yahoo e o lista cu numerele de telefon.

Luci cred ca David e agitat cum te-ai enervat tu ca nu ai net. Cred ca tensiunea iti era pana la cer... . Ma tii la curent te rog cu vaccinurile ce va hotarati?

Si pupici multi pentru mamica incercata care chiar daca are atatea pe cap, s-a gandit sa ne explice si noua curioaselor ce pompa si-a luat

Cu sanii am tot citit ca cel mai bun remediu sunt baile de aer. Deci sa stai cat de mult cu la aer. Dupa ce termina de supt, dai cu putin laptic si le tii la aer. Si in multe locuri am citit sa nu ne spalam tare des cu sapun direct pe sfarcuri, ca le usuca. La dus sa spalam numai in jur.

Aida ma bucur ca ati scapat si de colici si de constipatie! Si ce m-ai distrat cu mamica cu "desteapta-te romane"

La multe lunite si la multi ani puiului Erik!

Iulia felicitari pentru bebelina cuminte!

Hai Elle!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Titi sa-ti traiasca sotul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bafta multa Ellenuta
Tinem pumnii!!

Multumim raluk!

Cred ca nici nu v-am salutat fetelor..Buna Dimineata!!

Iau si eu din tratatia de la Aida si ii doresc La Multi Ani fericiti pentru Erik!!!
am notat cu Humana!! banuiesc ca-i un fel de formula

Luci
mami, dar ce afacere ai facut tu cu pompa si biberoanele!!..la juma' de pret!!! sa ne spui cum este pompa!

o tzuc si pe Nela..ca tare frumos a vorbit de momentul intalnirii cu Ana draga si scumpa!!!
parca spunea Lucia are deja o crema care se zice ca-i buna pt sani..zicea de Lansinoh..dar multumesc pentru inca un pont! nu am vazut inca cat costa Pur Lan, dar mai arunc un ochi imediat..si iar am vazut pompa e la Meleda..care imi place atat de mult!

Dana 39s mamica mandra de
Ultimul weekend fara Anna

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Bine ai venit pe lume Sacha Laurian!!! Felicitari Maria!

Nastere usoara Elenuta!!!

Katerina ma bucur ca sunteti bine!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Fetele mamici si viitoare care stiu voi cate grade faceti in camera la bebe?Cat de gros ii tineti imbracati?Eu ii dau un costumas si ii pun un scutec pufos dar nu gros pe langa ea.Dar la baie cate grade ii faceti?Eu umblu mai greu cu ea cam cat trebuie sa stam cand o schimbam sa nu i se faca rece?Si inca mai am uneori probleme cu pampersu nu inteleg cum naiba reusesc sa il pun gresit zau, si mi se mai uda.Alta chestie e ca nu reusesc sa o schim mereu innainte de masa iar imediat dupa adoarme si mi-e teama sa nu vomite.Asa ca nu stiu cum sa fac mai bine de obicei astpt o jum de ora si apoi o schimb.Daca mai e ceva si sigur e mai scriu sa va intreb

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Croco si Lore aveti si voi niste puiuti jos palaria! si Raisa Maria are un zambet asa strengaresc in somn, frumusica de ea

uf, ce urat a fost azi afara, n-am putut iesi si noi in curte la plimbarica si acum mi-am dat seama ca noi nu prea avem hainutze asa mai grosute, un hanoracel, o gecuta, ceva, si uite ca frigul vine peste noi....mai trebuie sa facem o partida de cumparaturi, dar nu prea stiu de unde, nu prea mi-a placut oferta din CT....sa fie si la preturi rezonabile...Santorini, ceva sugestii??

saracele Maria si Angelli, amandoua fara epi bravo mamici!

mai fetelor, pe mine chiar incepe sa ma ingrijoreze regurgitatul asta, scoate a mea valuri valuri de laptic, eu nu stiu ce ii mai ramane in stomacel scoate si dupa ce ragaie, scoate si in somn, scoate si cand sta, si nu e nici o diferenta chiar daca sta putin mai ridicata.....si mi se pare ca scoate prea mult, nu stiu cat ar fi normal, dar totusi....luni mergem si noi la dr, sa vedem ce ne zice, si poate mergem si noi la un eco, sa ma linistesc.....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Selen, sper sa citesti mesajul asta

Si a mea regurgita f mult si a vazut-o si pediatrul. Nimic iesit din comun. Unii copii regurgiteaza mult. Ce ne-a sfatuit si a functionat este sa incercam in permanenta sa-i tinem capul sus, sa o manevram f usor ca sa nu se zguduie-agite, sa-i ridicam patul de dormit, caruciorul, landoul si p[e ce mai doarme cu 10-15 grade astfel incat sa stea mereu putin mai ridicata si sa nu-i vina laptrele usor inapoi.

Al meu sot a pus sub pat ceva carti si l-a repozitionat la 15 grade panta. Si landoul il tinem cu o pernuta sub caput ca sa se faca panta. Si caruciorul nu-l lasam pe pozitia de perfect orizontal, ci pe urmatoarea usor ridicata.

Pot sa-ti spun ca acum mai regurgiteaza dar nu chiar dupa fiecare masa si nu asa mult ca inainte. Sper sa te ajute aceste informatii.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

Felicitari Angelli! Felicitari Maria! Bun venit noilor bebelusi! Sa va bucurati de ei si voua refacere usoara!

Bravo Maria...fara peridurala! Eu si cu peridurala am crezut ca nu o scot la capat. Va admir fetelor care treceti fara ajutor medicamentos printr-o nastere!

Hai Elle! Nastere usoara!

Fetelor mai experimentate ...cum dati voi baby drink bebeilor? E ceai...intre mese? inainte de masa? ca a mea se chinuie rau si trebuie sa iau masuri!

Va

de printesa mica Isabela Maria

Baby drink e ceai si il dau cu lingurita intre mese. Doctorul zicea ca se pot da 20-30 ml zilnic si daca chiar e nevoie se poate merge la 50 ml.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput