Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetelor eu folosesc Sab Simplex si vad ca de cand ii dau regulat si am marit doza la cat a zis dr si la cat scrie pe prospect , vad ca e ok si nu mai are colici
... iar pentru constipatie dr ne-a recomandat 'Humana Milchzucker' si vad ca deja isi face efectul si aseara l-am ajutat sa faca cu supozitor , iar noaptea a facut singurel asta DA ... asa ca diseara nu il mai disper cu supozitorul

Ellenuto am luat telefoanele langa mine sa nu mai dau rasol ca la kemsy desi si la ea aveam telefoanele pe noptiera , unul in pat ... draga kemsy

adela2006 la clinica Iasis am fost cu Erik la dr Tudorache la NPI ... pt mai multe informatii si pareri la telefon , da un mesaj cu nr tau de fix ca te sun

titi143 sotiorului cu sanatate si distractie placuta

raluko lasa tu frica la o parte ca nu e pt tine ... si dana la fel

...revin

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata

Hai Ellenuta!!!!
Nastere usoara!!!

Imediat plec la biserica sa impartasesc copiii apoi ramanem in parc la plimbare ca e tare frumoas afara
Ne citim dupa-masa
Abia astept sa gasesc vestile bune despre Ellenuta

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

santorini , mai cu leganatul era o mamica in spital care isi adormea fetita pe piciare si mai si trebuia sa ii cante , si ii canta in nestire pana adormea moaca si odata saraca ca nu mai stia ce sa bage in repertoriu (noi facusem liniste in salon ca deh) o auzim ca incepe sa cante 'desteapta-te romane' si nici macar nu isi daduse seama ce canta iti dai seama ca s-a dus draq somnul micutei atunci

of katteryna ma bucur nespus ca ai scris si sper sa scrii mai mult despre patanie ... adaca poti. M-am gandit mult la voi si ma gandesc in continuare si speram din suflet ca va fi bine
Am vazut pozele cu Raisa frumoasa , dar zau daca pare ca ar fi ceva problema , ca de obicei se vad problemele in poze , adevarat ca sunt putine , dar totusi ... , poate ne lamireste IRINA daca mai intra pe la noi

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

am uitat sa va tratez cu ceva bunatati ca Erik face diseara o luna , asa ca :

o felie de pizza si o cupa de inghetata si un pahar cu surpriza

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

"Am facut toate analizele, eco, totul ok. Dovlecelul are aprox 4400 +/- 300g. Pe la 11.30 intru la taiere. Pupici. Elle"

Hai Elle!!! Nastere usoara!

37+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Raluk, nu te mai supara referitor la fetele care nu mai scriu deloc pe aici. Eu as zice sa le scotem din lista pe cele de care nu am auzit de luni intregi. Ele pierd ca nu intra aici. Nu stiu ce gasca super avem.

Exact

subscriu

dana vaccinarea se face , iar daca tu nu vrei trebuie sa spui inainte , ca nici eu nu am stiut ca trebuie sa spui inainte si l-a intepat imediat cu hepB ... cat despre cat de bune sau rele sunt , cine draq mai stie ca si noi am facut toate vaccinarile si am fost ok , ca sunt sute de mii de copii care sunt vaccinati si nu au nici o problema ... cine draq mai stie cum e mai bine?

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

"Am facut toate analizele, eco, totul ok. Dovlecelul are aprox 4400 +/- 300g. Pe la 11.30 intru la taiere. Pupici. Elle"

Raluk, multumim!

Hai Ellenuta, mai un pic si vine bebelina!!! Si ce mare e, , 4 kile!!!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Neata fetele si de la mine
Elle nastere usoara hai ca mao e un sfert de ora
Aida la multe lunite si 1000 de ani sunt de ajuns?Mai punem un 0?
Fetele am o luta sa-mi traiasca pe veci.Papa doarme si in momentele cand e treaza stam de povesti si chiar singurele in locusorul ei in patut.Nu o adorm deloc dupa ce-si termina papa o pun in patut daca vad ca o fura peisajul si adoarme singura.Mai plange cand ii este foame rau pana ii pregatesc eu laptele.Iar bibe il devoreaza pur si simplu cu ghiorturi de mi-e teama ca acum se inneaca.Asa ca va doresc tuturor un bebe ca al meu.
Ma bag la recuperat ca am ceva.A dat careva o cafeluta in dimineata asta?

de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta

Mergi la inceput

Haaaaai Ellenuta nastere usoara

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aida eu sunt aici pe langa voi, agitata pe langa fi miu mofturos rau domnesi studiam pozele Katerynei si ale Ellenutei--mai ales ca Eva e nascuta in ianuarie si..e un fel de ..sa vad cam cum o fi Andreitza
Va doresc copii sanatosi tuturor

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput