Burtici fericite de septembrie-octombrie (215)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o aburinda!!! am din belsug pentru toata lumea care doreste!

am dormit agitat caci am mancat cate ceva pa party si imi venea inapoi pe gat (inclusiv usturoi ) .. nici acum nu-s in regula dar sper sa treaca pana la ceza!

ma duc sa ma aranjez si apoi sa vad ce mai fac pana plec la spital.

pentrul fetele care urmeaza sa nasca ..

NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI!

va pupacesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ellenuta, multumim de cafea, esti o dulce, sa ne lasi tu cafeaua inainte de a pleca sa te intalnesti cu fata ta!

Sper sa iti treaca greturile de la mancarica de la party! O sa fie totul bine, sunt sigura!

Te pup si multa bafta!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Ce mai faceti fetelor?

Felicitari tuturor mamicilor si bun venit noilor bblusi!

Noi tot 2 in 1. De vreo 4 zile sunt sigura ca bb s-.a angajat..ca asa ce simt o presiune in bazin jos de zici ca acu' acu' nasc. Sunt asa de curioasa cum va decurge nasterea de data asta!!

Noapte buna tuturor!!

si ( 07.06.2008)

Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i]

Exact azi ma gandeam la tine cum mai esti. Eram cam ingrijorata, ca ultimele tale posturi nu erau tare optimiste. In schimb acum mi se pare ca totul s-a schimbat si tonul tau e foarte pozitiv.

37+ Alex - cumparaturi bebe

Sunt in febra mutarii. Si efectiv nu mai am timp de absolut nimic. Si asa ma gandesc daca atunci cand voi naste oare voi avea internet? Si ma lupt si cu noptile albe, caninii lui Alessio, am fost siracita....dar in rest e destul de bine.Multumesc

si ( 07.06.2008)

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....[/i]

Mergi la inceput

ELLE nastere usoara si refacere rapida!

Mie de vreo 10 zile dimineata, mi se umfla degetele intr-un hal de nu reusesc sa le indoi de durere.Si imi si amortesc.Stiu ca e normal daca tensiunea e ok.La mine tensiunea e ok dar e o senzatie asa de naspa.....

Ma gandeam.....cand voi naste de unde iau si eu un nr de tel sa anunt pe careva?

si ( 07.06.2008)

Mergi la inceput

De la 4 m-am trezit cu o durere de cap...alessio pana la 4 a fost destul de linistit...de atunci tot s-a plans.....mai vroiam sa intreb ceva dar nu mai tin minte....

si [url=http://www.glitterfy.com/] ( 07.06.2008)[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Nu pot sta mult ca sunt cu David si urla tare ...asa cum stie el mai bine si mai frumos
1. am asteptat 9 luni...chiar 10 sa anunt si eu o nastere, a Mangai...si nu am avut net 2 zile (lucru care nu s-a mai intamplat de cand sunt aici). Cretulinule sa le traiesti parintilor 1000 de ani.Manga felicitarile mele sincere.
2. Angeli felicitari multe si dragi
3. mie in maternitate mi-a facut testul de auz si BCG ...si urmeaza restul de la 2 luni dar nu cred ca le vom face...studiem inca problema
4. Dana erai curioasa de ziua de 3, e ziua de nastere a celei mai bune prietene, de o viata.....sufletul meu pereche....feminin. Nu te stresa cu nasterea ca vine, daca o ignori isi va face prezenta.
5. Ellenuta toata bafta din lume si ma voi gandi cu mare drag la tine azi, toata ziua
6. a venit Kateryna, ce bucurie.....sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine si fara urmari. Asteptam povestea
7. nu am avut timp sa ma uit la poze dar abia astept...cand va dormi copilul
8. Nela scrie tot asa de frumos zilnic
9. nu mai stiu ce am citit....iertare
10. eu mi-am pierdut orice urma de speranta ca mai scap ..........ma dor sfarcurile cu toate ca David se mufeaza cum trebuie ...plang continuu, ma doare spatele de lesin....iar ieri m-a podidit o sangerare groaznica si nu stiu daca e de la cusaturi sau vaginala....cu toate ca am cercetat foarte mult....dar degeaba se pare, sunt incapabila.
Stiu ca am sa-mi revin .....dar pana atunci trec prin asta si nu imi place deloc.
L-am rugat pe Adi sa ma impuste ca sa scap de chin dar refuza

Ahhh...si ieri mi-am luat pompa si biberoane ...de la febletea mea Tommie Tippie ...cu reducere beton...sunt foarte fericita, acum sa vad cat voi scoate cu ele si la ce imi vor folosi.
Cu o noapte in urma a dormit David 6 ore jumate iar eu am crezut ca plec direct la spital cu sanii in sacosa......acesta e motivul achizitiei de pompa.
Stiu ca ati tot discutat...si a mea e manuala, BPA free si cu design fain (de parca ala ar conta).
Caut un link. www.tommeetippee.co.uk/product/new_manual_breast_pump/" target="_blank">aici iar eu am luat-o cu 12 lire ...macar atata bucurie sa am si eu.
Si www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_150ml_bottle_twin_pack_with_slow_flow_teats/" target="_blank">astea cu 4 lire .....

acum ma gandesc ca poate trebuia sa iau bibe mai mari...astea au doar 150 ml...si va incepe si el sa pape mai mult, nu ?

Va anunt cum va decurge operatiunea mulgatoare si ce productie raportam

Va imbratisez si intru cand mai pot.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

ELLENUTA

Sa mearga totul bine!!!

Dana 39s mamica mandra de
Ultimul weekend fara Anna

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

luto, mami, ce ma bucur ca ai putut sa intri, chiar ma intrebam de tine, dar daca am vazut ca nu mai apari, ma gandeam eu ca iti da David de lucru grupa mare.

Cu sangerarea, daca imi permiti sa iti dau un sfat (stiu ca nu ne-ai cerut, dar eu tot iti zic): nu mai bine mergi la doctor? Daca o fi menstruatie, macar sa stai linistita, desi daca alaptezi eu stiam ca mai dureaza un pic. Anyway cel mai sanatos ar fi sa mergi sa te vada un doctoras, cu astea nu te joci.

Cu sanii, uite mie mi-au dat la iesirea din maternitate un unguent de care asistenta de acolo era tare incantata, mi s-a parul ca imi povesteste asa, in taina, ca pe un mare secret, ca e tare bun. Era o tanti mai in varsta un pic, micuta, o simpatica. www.babycaretens.com/acatalog/pure-lan.html" target="_blank">Aici il gasesti, eu il am la tub mic si mi-a prins tare bine, ca la iesirea din maternitate am avut un inceput de rana la sanul drept, am mufat-o la inceput gresit probabil pe Ana, ma durea sfarcul foarte tare cand sugea. Mi-am dat cu asta si am continuat alaptatul la sanul cu pricina si imediat mi-a trecut, in cateva zile. Sper sa te ajute si pe tine, daca ii ai crapati sau cu inceput de coaja.

Cu pompa, si eu mi-am luat dupa iesirea din maternitate (l-am trimis pe sot sa ia de la Avent, pe cea manuala), pentru ca aveam sanii pietroi, atunci mi se regla cererea-oferta de lapte. Ce vreau sa zic, sa nu te ingrijorezi daca nu scoti mult lapte. Asta nu inseamna ca bebele are cam tot atat de mancat! Bebele trage mult mai bine decat o sa putem vreodata sa tragem cu pompa. Mi-am calmat sanii atunci, ma dureau ingrozitor noaptea mai ales, nici nu puteam sa stau pe o parte, numai pe spate si aia cu grija mare... Eu am folosit pompa de doua ori, cea mai buna solutie pentru sanii mei a fost tot Ana, imediat ce am pus-o la san mi i-a calmat.
Si pe mine ma dor sanii de fiecare data cand Ana doarme mai mult, dar sa stii ca ma duc si ma tot foiesc pe langa ea pana se trezeste la maxim 4 ore, cica ii verific temperatura... yeah, right! cand eu ma invart sa se trezeasca, de fapt. Pentru ca daca doarme mai mult, cum zici si tu, imi pleznesc sanii si alta nu! Plus ca ea este micuta, imi pare rau sa o trezesc, dar este mult mai sanatos pentru sistemul ei digestiv sa manance putin si des decat mult dintr-o data. Si Ana ii baga si cu pofta mare dupa o perioada mai lunga de somn, de mi-e frica dupa aceea sa nu verse. Am observat ca este tare linistita daca mananca in viteza aceea a ei "de croaziera", cum ii zic eu, mai suge, se mai uita pe pereti, iar mai suge... asa, cam la 20 de minute. E tare calma dupa aceea.

Hai ca m-am lungit ca o placinta!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ellenuta nastere usoara scumpa

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

HAI ELENUTA!!!!
Nastere usoara.

37+ cu Eduard Toma in functie de calendar
38+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput