Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor va rog imi trimiteti si mie userul si parola pentru yahoo mail. Le-am avut dar am observat ca nu le mai am. Multumesc

37+ cu Eduard Toma in functie de calendar
38+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Andre...ce mai faci tu asa...pe inserat?
Uite, cu palpitatii de la problemutzele pe care le are o fata de la odiseea noastra. Cu un morcov urias de frica nasterii premature ... nahh... dar iti tin pumnii stransi stransi 30+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Fetelor va rog imi trimiteti si mie userul si parola pentru yahoo mail. Le-am avut dar am observat ca nu le mai am. Multumesc

37+ cu Eduard Toma in functie de calendar
38+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Ai PM

Iulia 38+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 7 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ce credeti de asta?

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Maria, sa inteleg ca la Sasha nu i-a placut data de 2. Sa vedem totusi ce data-i convine.
Mamicilor, voi ati inceput sa le dati copiilor Vigantol? Cate picaturi? Stiati de faza ca trebuie schimbata sticluta dupa 2 saptamani pt ca s-ar inactiva substanta activa si degeaba le mai dam? Mie mi-a spus un medic pediatru dar nu toti dr recomanta treaba asta. Dr noastra de familie nu stia de asa ceva. Voi ce stiti in legatura cu asta?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetele dragi...am intrat sa fac galerie lui Manga si ma gandeam ca si pentru Danutza noastra (clujeanca)...dar vad ca mai asteptati.

oricum felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebeilor.

Am avut o zi horror...de la 4 stau cu gogosica mea in brate si plinge si scanceste de numa...cred ca ne iau colicii desi mi se pare cam devreme...acum fug sa prind o ora de somn ca abia am linisit-o.

Vroiam sa raspund mai multor fete...lui Nela ca imi plac mesajele ei si Aidei sa ii spun ca ma bucur ca e totul ok cu Erik....si eu sunt o mama stresata...si imi face bine sa citesc ca alti bebei sunt ok...

Va doresc o seara suepr si va .

de printese mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

diamar copchilu' meu e cam sucit...vad ca nu vrea nimik. S-au mai apropait contractiile...sunt pe la 8-9 minute...si ma tin frate...un minut si 10s ca sa-mi ajunga.

In rest...inca mai suna telefonul ca la gara. Cred ca vine pana maine dim...sper...sper...

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello gagics.

Vad ca Maria nu a nascut Go Sasha go baby!!!!

A nascut in schimb Kinga. Felicitari!!! Sa ai un bebe sanatos, papacios si necolicios.

pentru Angelli

Noi iar dormim dupa ce ne-am trezit la 6 si ceva, am papat (la san ) ne-am jucat o ora frumos cu mami si tati apoi baita, inca putin papa si nani de la 8 jumateeeee Astia clar MI-AU SCHIMBAT COPILU'!! (Nu stiu cine's "astia" ??)

Am pus si noi poze noi AICI daca vreti sa ne vedeti. Am pus si un filmulet cum s-a jucat el astazi frumos pe playstation-ul lui... extrem de incantat... ca foshneste si zornaie.

Stiu ca am vrut sa mai spun una alta da am uitat iar... revin ca sunt relaxata doar

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Diamar, mie mi-a zis pediatra dupa o luna sa o schimb. DEci e clar ca ceva este cu ea. Mai imi spusese si o prietena.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

NASTERE USOARÅ MANGO!!!SIGUR VINE PÅNÅ MAINE DIMINEATÅ!wow un minut si 10 s ..bine cu nu sunt prea dureroase..nu uita gazul da?vrei epidurala da??sa o ceri din timp da?ai grije mami da? mai ai un pic si gata

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput