Burtici fericite de septembrie-octombrie (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miha, fata mosului nu ne mai iubiti? vrem si noi pozute cu minunile voastre!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 39+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, n-am facut nimic deosebit, kg din sarcina le-am dat jos la nastere, iar 3 kg probabil de la alaptat si oboseala dar avand in vedere ca aveam 69, si acum am 66, la 1.68 m inaltime...fa si tu un calcul cam cat ar trebui sa mai slabesc....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

hai ca am batut saracul piept de pui..mama lui de pui!

Lullaby ai dreptate tu..stiu..mai este timp; mi-a spus ca placenta arata bine (inca nu are calcifieri), ca mai are lichid amniotic (nu in cantitate multa, dar mai este)..dar pur si simplu, am avut asa un flash dracos...daca nu-i mai este bine copilei acolo?!! las' ca imi revin eu..poate reusesc sa-l scot pe grig la o plimbare nocturna..

Maria iau nuca si mi-o sparg in cap..tu cum mai esti? tot asa? nimic nou?

Dana 39s mamica mandra de
final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

fetele!! mi-a reaparut glowul!! si tie Maria! si tie Ellenuta!
dar parca al meu nu mai este asa gri..ia sa vad eu ce se intampla pe la contul personal;

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

hai ca am batut saracul piept de pui..mama lui de pui!

Lullaby ai dreptate tu..stiu..mai este timp; mi-a spus ca placenta arata bine (inca nu are calcifieri), ca mai are lichid amniotic (nu in cantitate multa, dar mai este)..dar pur si simplu, am avut asa un flash dracos...daca nu-i mai este bine copilei acolo?!! las' ca imi revin eu..poate reusesc sa-l scot pe grig la o plimbare nocturna..

Maria iau nuca si mi-o sparg in cap..tu cum mai esti? tot asa? nimic nou?

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

sa stii ca m-am gandit si eu la tampenii...dar daca tu ai fost la eco si totul arata bine...lasa...iese mandra oricum la timp.

la mine sunt dureroase, dar neregulate. deci mai stau...ba la 10 minute, ba la 14, 12...o sa ma tina asa toata noaptea. vedeti voi...maine dim o sa fiu zombi si o sa imaprt cafele pe aici.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

nah a fost pediatra si atat l-a ascultat la inimioara (nu aude nici un suflu) si l-a testat neuro si l-a urmarit cat a mancat si cum reactioneaza si pe burta si , si , si ... deci , amanam a doua parere pana in jurul lunii a doua (sfarsitul lui octombrie) , a zis ca are mici chestii care ar putea fi din cauza varstei si din cauza asta trebuie sa mai asteptam si ca o sa facem eco ca sa fim siguri si linistiti ... nu ii place ca e cam agitat , dar ea zice ca sigur ar fi de la colici si din cauza asta ne-a recomandat un preparat Humana nu stiu cum (se pune o masura in 100ml ceai) si asta o sa rezolve si lipsa scaunului ...
Erik are 56 cm si e un scumpel , ca si voi de altfel fug sa il ajut sa faca treaba mare si la baie ... sper sa mai pot sa intru daca nu adorm cu el

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nah a fost pediatra si atat l-a ascultat la inimioara (nu aude nici un suflu) si l-a testat neuro si l-a urmarit cat a mancat si cum reactioneaza si pe burta si , si , si ... deci , amanam a doua parere pana in jurul lunii a doua (sfarsitul lui octombrie) , a zis ca are mici chestii care ar putea fi din cauza varstei si din cauza asta trebuie sa mai asteptam si ca o sa facem eco ca sa fim siguri si linistiti ... nu ii place ca e cam agitat , dar ea zice ca sigur ar fi de la colici si din cauza asta ne-a recomandat un preparat Humana nu stiu cum (se pune o masura in 100ml ceai) si asta o sa rezolve si lipsa scaunului ...
Erik are 56 cm si e un scumpel , ca si voi de altfel fug sa il ajut sa faca treaba mare si la baie ... sper sa mai pot sa intru daca nu adorm cu el

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ai vazut mami ca e e bine...e si normal sa vå ingrijorat dar tb cu optimism sa vå alungat cele mai negre ganduri..må bucur tare mult ca foca iubitå e bine..pup foca mica si mami de foca tare dragå mie

si al meu e tare agitat cand e vb de colici..acum staasa linistit vb cu el si e cu ochii pe mine ca pe butelie..scoate niste gangureli de il mananc tot..mor de dragul lui cand nu plange..vb cu el el se uitå cu niste ochi asa dulci la mine de zici ca må intelege ..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

aida ce ma bucur ca totul e bine.... sunt sigura ca nu e nimik in neregula cu Erik.

MangaGirl 40+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

LA TERMEN IN ASTEPTARE FRENETICA DE BB SCUMP SI CARLIONTZ!

Mergi la inceput

super, supeer Aida!!! ma bucur mult ca totul este in regula!!!

apropo de contractiile acestea..mai, da' ele ajung la un moment dat sa fie fix la 10 min? fix la 5 min? ca mie mi se par oricum aproape regulate la Maria..adica, eu una as fi zis ca-s ca si regulate daca apar cand la 10, cand la 14 min..ce ziceti, mamicutelor? fix, pe muchie?!?!

final countdown... 2

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna seara fetelor

, ma mai primiti?
oricat as vrea nu reusesc sa scriu. de citit mai citesc cate 2, 3 pagini, dar sa scriu nu mai apuc. e asa frumos cu 2 puiuti dar si tare solicitant. Stefan e destul de cumintel, rar mai vrea si el in brate pt mai mult timp, insa Adina ma solicita din ce in ce mai mult. jocurile devin mai sofisticate...
am stabilit si detaliile pt botez, noi il vom face pe 31 octombrie la un restaurant tare dragut unde i-am facut si botezul Adinei

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput